ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 خرداد 1402     |     کد : 201119

آیت الله مدرسی:

سعی در بزرگ سازی افراد کم اهمیت از طریق موج فرهنگی اینترنتی

آیت الله سید محمدتقی مدرسی ضمن هشدار نسبت به تخریب بنیان خانواده گفت:

آیت الله سید محمدتقی مدرسی ضمن هشدار نسبت به تخریب بنیان خانواده گفت: خانواده ظرف ارزش‌های دینی و اخلاق حسنه است که اسلام به خانواده توجه زیادی داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدتقی مدرسی از مراجع معظم تقلید شیعیان در عراق در دیدار با وحید الداموک الاعرجی، رئیس سادات الاعرجیه در کربلای مقدس و هیئت همراه وی، نسبت به خطر موج فرهنگی که از طریق اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به فرزندان ما می‌رسد که سعی در بزرگ سازی افراد کم اهمیت و الگو قرار دادن برای جوانان ما دارند، هشدار داد.

وی این تلاش‌ها را بیل‌های مکانیکی برای نابودی جامعه اسلامی توصیف کرد که با تخریب خانواده و سپس طایفه شروع شد و با تهاجم فرهنگی و ترویج فرهنگ‌های انحرافی که هیچ ربطی به جامعه ما ندارد به نابودی کشور منجر شد.

آیت الله مدرسی افزود: اسلام به خانواده عنایت داشت و توجه زیادی به آن داشت و نظام مشخصی برای آن قرار داد که آن را از شر فتنه‌ها مصون می‌دارد، زیرا آن تصویر کوچکی از جامعه و رکن اول آن است و آن اساس و زمینه ساز ثبات جامعه و دژی از دژهای ایمان است. اگر خانواده اصلاح شود کل جامعه اصلاح می‌شود و اگر آن فاسد شود کل جامعه فاسد می‌شود.

وی ادامه داد: خانواده در اسلام به معنای کوچک پدر، مادر و فرزند و همچنین به معنای وسیع‌تر آن یعنی طایفه، در جامعه و زندگی یک نهاد مقدس است، بنابراین دشمنان و صاحبان فتنه در درون و بیرون بر آن آمدند تا بنای آن را ویران کنند و هستی آن را نابود کنند و پایه‌ها و ستون‌هایش را تضعیف کنند و به آن ضربه بزنند.

صاحب تفسیر من هدی القرآن به پاسداری و دفاع از خانواده با ساختن آن بر اساس اصول و ارکان و مبانی اسلام و دوری از افکار انحرافی که سعی در تضعیف آن دارند، دعوت کرد.

آیت الله مدرسی با بیان اینکه خانواده ظرف ارزش‌های دینی و اخلاق حسنه است، پس هر چه بیشتر این ارزش‌ها را در آن بکاریم برای جامعه بهتر است، تاکید کرد: پاسخ به زندگی و بهره مندی از آن به خانواده مصونیت می بخشد، آن را تقویت می‌کند و باعث پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر می‌شود.

ایشان در پایان شیوخ عشایر را علاوه بر دانش و آشنایی با آداب و سنن عشایری، به فهم دین و شناخت احکام شرعی و کوشش در جهت یادگیری فنون تعلیم و تربیت فراخواند، زیرا این امر توانایی مقابله با موج خشونت آمیز ایده‌های انحرافی و فرهنگ‌های بیگانه و پرورش نسلی قوی که می‌تواند با چالش‌های مختلف روبرو شود را به شیخ عشیره می‌دهد.


نوشته شده در   سه شنبه 9 خرداد 1402  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode