قائم مقام جامعةالقرآن الکریم و اهلالبیت(ع) با بیان اینکه یک معلم قرآن و دین باید صفات برجسته مثبت اخلاقی را دارا باشد، اظهار کرد: معلمان همچون شمع میسوزند و از خود نورافشانی میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدحسین طباطبایی در مراسم تجلیل از معلمان قرآن در تبریز، با بیان اینکه یک معلم قرآن و دین باید تمام صفات برجسته مثبت اخلاقی را دارا باشد، اظهار کرد: معلمان همچون شمع میسوزند و از خود نورافشانی میکنند تا به اطراف خود روشنایی ببخشند.
وی همچنین با اشاره به جایگاه قرآن کریم در دین اسلام، افزود: خداوند متعال به دفعات مختلف، ارزش و جایگاه قرآن کریم را بیان فرمودهاند. بر اساس تفاسیر مختلفی که از سوره الرحمن و سایر شواهد شرح یافته نیز این کتاب الهی، ارزش و جایگاه بسیار والایی دارد و حتی مقدم بر خلقت و بیان عنوان شده است.
طباطبایی، با اشاره به آداب معلم قرآنی، اظهار کرد: تلاوت صحیح همراه با صدای زیبا و با توقف از جمله موارد ابتدایی است که در قرآن کریم به آن اشاره شده و مهم است که یک قاری، قرآن کریم را زیبا و اثرگذار تلاوت کند.
این حافظ کل قرآن تاکید کرد: مرحله تربیت و تزکیه یک مرتبه بسیار والایی در بحث معلم قرآنی است و این معلم باید دارای صفات اخلاقی مثبت و به دور از صفات مذمون، منکر و ناپسند اخلاقی باشد.
وی افزود: به دفعات بسیاری در قرآن کریم نسبت به وجوه اخلاقی مثبت که یک معلم قرآن باید داشته باشد، اشاره شده که شامل برخورد درست، اخلاق مداری، دلسوزی میشود و یک معلم قرآن باید تجسم قرآن و همچون قرآن ناطق و همواره در راه کسب علم باشد و سیره اهل بیت (ع) را اجرا کند.
قائممقام جامعةالقرآن ادامه داد: معلمان قرآنی باید نعمتی که خداوند به آنها داده است را قدر بدانند شاید برخی قدر این نعمت را نمیدانند اما این توفیق تربیت قرآنی نصیب همه نمیشود.