پژوهشگران یکی از شرکتهای دانشمحور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهیدچمران اهواز موفق به طراحی، ساخت و عرضه به بازار دستگاه کنترل کننده هوشمند همهکاره شدند.
به گزارش ایسنا، نیما برمک، مدیر این شرکت دانشبنیان دراین خصوص گفت: «کنترلکننده هوشمند همهکاره» (Vmote۲) یکی از محصولات خانههای هوشمند است که با داشتن حسگر نور، دما، رطوبت، فرستنده، گیرندههای مادونقرمز و فرکانسهای رادیویی میتواند نیازهای مختلف کاربران را برطرف کند و قابلیت افزودن سنسورهای محیطی دیگر را نیز دارا است.
وی افزود: دستگاه «کنترلکننده هوشمند همهکاره» قابلیت این را دارد که شرایط نوری محیط را بسنجد و دستگاههای مختلف کنترل شونده با مادونقرمز مانند کولرهای ریموت دار و تلویزیون و ریسههای ریموت دار و دستگاههای با ریموت رادیویی با فرکانسهای ۴۳۳ و ۳۱۵ مگاهرتز ASK مانند در پارکینگ، پریز، کلیدهای ریموتدار، پرده و کرکره برقی را بر اساس دستورات کاربر، کنترل کند.
برمک اضافه کرد: قابلیت اجرای دستور صوتی فارسی بوسیله موبایل، گزارش عملکرد بصورت دستهبندی، امکان زمانبندی فعالیتها با تقویم شمسی، امکان تعریف دستهای از دستورات دلخواه (سناریو)، نصب و راهاندازی آسان توسط QRcode، مدیریت کاربری بسیار قوی و اعمال سطح دسترسی، بروزرسانی از راه دور و قابلیت برنامهریزی و زمانبندی بر اساس شرایط محیطی از قابلیتهای این دستگاه است.
مدیر این شرکت دانشبنیان خاطرنشان کرد: ارائه گزارش از فعالیتهای انجامشده با جزئیات کامل به صاحب دستگاه و کاربرانی که صاحب دستگاه تعیین کرده است از دیگر قابلیتهای دستگاه است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، وی در پایان گفت: ارتقای سیستم دستگاه کنترلکننده هوشمند همهکاره از برنامههای مهمی است که در حال انجام آن هستیم.