ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 11 مهر 1399     |     کد : 193728

دانشمندان انستیتو پاستور فرانسه:

داروی موثر برای درمان کرونا را شناسایی کردیم

دانشمندان انستیتو پاستور در شهر لیل در شمال فرانسه ادعا کرده‌اند که موفق به شناسایی دارویی «موثر» برای مقابله با بیماری «کووید ۱۹» شده اند.


دانشمندان انستیتو پاستور در شهر لیل در شمال فرانسه ادعا کرده‌اند که موفق به شناسایی دارویی «موثر» برای مقابله با بیماری «کووید ۱۹» شده اند. به گفته محققان، این دارو یکی از دو هزار دارویی است که طی پنج ماه گذشته تاثیر آن بر بیماران مبتلا به ویروس کرونا بررسی شده است. آنها تاکید کرده‌اند که آزمایش‌های بالینی برای تائید قطعی تاثیر ضدویروسی این دارو بر بیماران «کووید ۱۹» انجام خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :دانشمندان انستیتو پاستور در شهر لیل در شمال فرانسه ادعا کرده‌اند که موفق به شناسایی دارویی «موثر» برای مقابله با بیماری «کووید ۱۹» شده اند.

به گزارش یورونیوز، به گفته محققان، این دارو یکی از دو هزار دارویی است که طی پنج ماه گذشته تاثیر آن بر بیماران مبتلا به ویروس کرونا بررسی شده است. آنها تاکید کرده‌اند که آزمایش‌های بالینی برای تائید قطعی تاثیر ضدویروسی این دارو بر بیماران «کووید ۱۹» انجام خواهد شد. یکی از اعضای تیم تحقیق در انستیتو پاستور لیل درباره شناسایی این دارو گفت: «برای تحقیق های بالینی به [آزمایش بر روی] صدها بیمار احتیاج داریم.»
 

وی افزود: «چند ترکیب دارویی را اواخر ماه مه شناسایی کردیم اما باید آنها را بر اساس مدل‌های دقیق‌تری می‌سنجیدیم تا از تاثیر واقعی آنها بر روی انسان آگاه شویم.»
 

محققان انستیتو پاستور لیل در جریان تحقیقات خود از ریه مصنوعی انسان برای سنجش تاثیر داروها استفاده کردند. دارویی که اکنون از آن به عنوان «درمان معجزه آسای» بیماری «کووید ۱۹» یاد می شود بر روی سلول های بدن انسان و ریه مصنوعی آزمایش شد و بنا به نتیجه این بررسی‌ها «موثر» تشخیص داده شده است.

دانشمندان از اعلام نام این دارو خودداری کرده‌اند اما به گفته آنها هم اکنون در بازار موجود است. آنها دلیل عدم اعلام نام این دارو را جلوگیری از شکل‌گیری «بازار سیاه» و مدیریت ذخیره آن عنوان کرده‌اند.
 فروش کنونی این دارو در بازار به این معناست که مجوز عرضه آن پیش از این برای بیماری یا بیماری‌های دیگری صادر شده و اثرات جانبی آن قبلا مشخص شده است. به این ترتیب در صورت تائید نهایی در آزمایش‌های بالینی نیازی به صدور مجوز برای عرضه آن نیست. از سوی دیگر به گفته محققان انستیتو پاستور لیل این دارو اثرات جانبی شدیدی بر روی بیماران ندارد.

انستیتو پاستور لیل امیدوار است که تجویز داروی شناسایی شده برای درمان بیماران مبتلا به ویروس جدید کرونا پس از انجام آزمایش‌های بالینی از ابتدای سال ۲۰۲۱ آغاز شود. به گفته دانشمندان، مبتلایان به ویروس کرونا اگر در مراحل اولیه ابتلا به این ویروس، داروی شناسایی شده را مصرف کنند به نوع حاد بیماری «کووید ۱۹» مبتلا نخواهند شد.


نوشته شده در   جمعه 11 مهر 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode