ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 دي 1403
يکشنبه 30 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 23 آبان 1398     |     کد : 190009

دورترین جرم هستی تغییر نام داد

تیم تحقیقاتی پروژه بررسی جرم فرانپتونی "اولتیما تیول"، اسم آن را به "آرو کاث"(Arrokoth) تغییر داد.

تیم تحقیقاتی پروژه بررسی جرم فرانپتونی "اولتیما تیول"، اسم آن را به "آرو کاث"(Arrokoth) تغییر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، فضاپیمای رباتیک "نیوهورایزنز"(New Horizons) ناسا در تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۹ موفق به رصد دورترین جرم هستی موسوم به "اولتیما تیول"(Ultima Thule) یا "۲۰۱۴ MU۶۹" شد.

حال خبر رسیده که اعضای تیم تحقیقاتی پروژه اسم آن را به "آرو کاث"(Arrokoth) تغییر داده‌اند که در زبان آلگانکی (یکی از مهم‌ترین خانواده‌های زبانی در قاره آمریکا) به معنای "آسمان" است.

"آلن استرن"(Alan Stern) محقق ارشد مؤسسه تحقیقات جنوب غربی که از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین موسسات تحقیقاتی خصوصی در آمریکا است، در یک بیانیه گفت: نام "آرو کاث" حاصل الهام گرفتن از نگاه به آسمان و شگفتی از وجود ستاره‌ها و دنیای فراتر از ماست.

تیم تحقیقاتی فضاپیمای رباتیک "نیوهورایزنز"  با استفاده از تلسکوپ فضایی "هابل"،  "آرو کاث" را کشف کردند.

نیوهورایزنز در سال ۲۰۱۵ بهترین نما از پلوتو را به ارمغان آورد و از آن زمان، رهسپار "کمربند کویپر"(Kuiper Belt) و یک جرم کیهانی با ۳۴ کیلومتر عرض شد که در آن زمان به "اولتیما تیول معروف شد.

کمربند کویپر یک حلقه نازک متشکل از اجرام یخی است و همین موضوع آن را به یکی از اسرارآمیزترین و جالب‌ترین مناطق اطراف خورشید تبدیل کرده است.

این کمربند میلیاردها سال پیش از شکل‌گیری سیارات منظومه شمسی تشکیل شده است. یک بار از نزدیک مشاهده کردن این کمربند، رؤیای چندین دهه پژوهشگران است.

جرم فرانپتونی "آرو کاث" "چهار میلیارد مایل از زمین فاصله دارد و در لبه تاریک منظومه شمسی قرار دارد. خورشید از این مکان بسیار دور است و به همین دلیل می‌توان دریافت که این ناحیه نمی‌تواند درخشان‌تر از یک ستاره باشد.

از آنجا که "آرو کاث" خیلی از خورشید دور است، بسیار سرد بوده و دمایی در حدود ۳۵ درجه کلوین(منفی ۲۳۸ درجه سانتی‌گراد) دارد، این در حالی است که به احتمال زیاد "آرو کاث" در چنین دمای پایینی در طول زمان تغییر چندانی نکرده است.

"مارک بیو"(Marc Buie) عضو تیم تحقیقاتی "نیوهورایزنز" اظهار کرد، اطلاعات حاصل از بررسی دورترین جرم شناخته شده در هستی، سرنخ‌هایی راجع به شکل‌گیری سیارات و منشاء کیهان به ما ارائه می‌دهد.

 وی ادامه داد، ما معتقدیم این جرم قدیمی متشکل از دو لوب جداگانه است که با یکدیگر ادغام شده‌اند.

پس ممکن است این جرم، پاسخ‌هایی را برای ما به ارمغان آورد که در فهم بهتر منشاء زندگی در زمین به ما کمک می‌کنند.

مراسم تغیر نام "آرو کاث" در یکی از مراکز ناسا و با خواندن آهنگ‌های سنتی آلگانکی انجام شد.


نوشته شده در   پنجشنبه 23 آبان 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode