ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 6 آذر 1403
سه شنبه 6 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 3 مرداد 1398     |     کد : 188726

با فناوری نانو؛

رنگهایی که مثل درخت دی اکسید کربن جذب می کنند

یک شرکت خارجی اقدام به تولید رنگ‌هایی نانویی با قابلیت جذب دی‌اکسیدکربن کرده است. یک سطل ۱۵ کیلویی از این رنگ‌های نانویی به اندازه سه درخت قابلیت جذب دی‌اکسیدکربن دارد.

یک شرکت خارجی اقدام به تولید رنگ‌هایی نانویی با قابلیت جذب دی‌اکسیدکربن کرده است. یک سطل ۱۵ کیلویی از این رنگ‌های نانویی به اندازه سه درخت قابلیت جذب دی‌اکسیدکربن دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یک شرکت بریتانیایی موفق به ارائه رنگی شده که از آن می‌توان برای جلوگیری از تغییر آب و هوای زمین استفاده کرد. این اولین رنگ تجاری حاوی گرافن در بریتانیا بوده که به ادعای تولیدکنندگان آن می‌تواند ترکیبات کربنی را جذب کند.

براساس اطلاعات منتشر شده، یک مترمربع از این رنگ روی دیوار می‌تواند در طول عمر خود ۱۲۰ گرم دی‌اکسیدکربن را از اتمسفر جذب کند. یک سطل ۱۵ لیتری از این رنگ قادر به جذب بیش از ۱۰ کیلوگرم دی‌اکسیدکربن در سال است که این مقدار جذب برابر با سه درخت به وزن ۲۵۰ کیلوگرم است.

گرافن ماده‌ای غیرسمی از جنس کربن است که استحکام ساختاری بالاتری نسبت به فولاد داشته و از ویژگی‌های منحصربه‌فردی نیز برخوردار است. این ماده هدایت الکتریکی بالایی دارد به طوری که ۱۰۰۰ برابر رساناتر از مس است.

به گفته مسئولان این شرکت، رنگ گرافنی موجب بهبود هدایت گرمای در ساختمان شده و می‌تواند به کاهش مصرف انرژی کمک کند به طوری که میزان انرژی موردنیاز برای گرم کردن یا سرد کردن فضای ساختمان کاهش می‌یابد. همچنین این رنگ به بهبود کیفیت هوا و کاهش رطوبت اتاق کمک می‌کند.

این محصول از سوی سازمان‌های مختلف نظارتی به‌عنوان یک محصول سبز و زیست‌سازگار انتخاب شده است. پاتریک فلوکس، مدیرعامل شرکت گرافن می‌گوید: مواد تجدیدپذیر طبیعی از عناصر بسیار مهم در نوسازی ساختمان‌ها و ساخت سازه‌های جدید هستند. سازه‌هایی که با این نوع مواد ساخته شوند به دولت‌ها کمک می‌کنند تا بتوانند به اهداف کاهش نشر گازهای گلخانه‌ای و به صفر رساندن آن تا سال ۲۰۵۰ برسند. جذب دی‌اکسیدکربن، تنظیم دما و رنگ‌های ذخیره‌کننده انرژی از جمله اولین راهکارهای قابل اجرا برای مقابله با تغییرات اقلیمی هستند.

وی افزود: ما انتظار داریم طی دو سال آینده با معرفی این محصولات به پیمانکاران و خرده فروش‌ها بتوانیم مقابله با گرمایش زمین را با استفاده از این نوع محصولات آغاز کنیم.

میترا سعیدی کیا

 


برچسب ها
نوشته شده در   پنجشنبه 3 مرداد 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode