رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: چشمهای زیادی به پژوهشکده باقرالعلوم(ع) دوخته شده و این پژوهشکده باید نقطه عطف فعالیتهای فرهنگی کشور باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی روز پنجشنبه در مراسم تکریم و معارفه رؤسای قبلی و جدید پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام اظهار داشت: پژوهش در سبد مسائل سازمان تبلیغات اسلامی سهم سنگینی محسوب میشود، چراکه سازمان تبلیغات اسلامی از نظر نیروی انسانی و تشکیلات، عریض و طویل است، هر چند که از اعتبار محدودی برخوردار است.
وی گفت: در دورهای که قرار است آرایش جنگی بگیریم و برای زیست بوم فرهنگی برنامهریزی کنیم، برای این که اسلام ناب در دل جوانان بنشیند، پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام وظایف ویژهای بر عهده دارد. چشمهای زیادی به این مرکز دوخته شده که نقطه عطف فعالیتهای فرهنگی کشور باشد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کرد: هر چند که پژوهش به زمان نیاز دارد تا به نتیجه برسد اما زمان زیادی برای از دست دادن نداریم. امیدواریم در مدت زمان کوتاهی برکات و ثمرات این پژوهشکده را ببینیم.
حجتالاسلام قمی با بیان این که وظیفه مهمی برعهده عناصر فرهنگی انقلابی کشور برای تبیین و اقامه اسلام ناب است، اظهار داشت: همه پژوهشهای حوزه علمیه به تعبیر مقام معظم رهبری باید برای تحقق و اقامه، سمت و سو پیدا کند. در این راستا، وظایف ممتاز و ویژه پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام را باید دقیقتر بررسی کرد تا ثمرات خاصتر را شاهد باشیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کرد: ما در صف و ستاد سازمان تبلیغات اسلامی عزم کردیم که اتفاق مبارکی در این پژوهشکده رقم بخورد. چراکه غیر از اینکه دستگاه گسترده فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی تقویت میشود، حوزه علیمه و جریان قوی و نیرومند در حوزه علمیه نیز تقویت میشود و امیدواریم بتوانیم یک گام مؤثر در رسیدن به تمدن اسلامی برداریم.
وی با تمجید از توانمندیهای پژوهشی حجتالاسلام سید علی موسوی رئیس جدید پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، ابراز امیدواری کرد که این پژوهشکده با حضور حجتالاسلام موسوی اتفاقات مهم، بزرگ و مؤثری را رقم بزند.
گفتنی است، حجتالاسلام موسوی که از شاگردان آیتالله شبیری زنجانی و آیات سید کاظم حائری، سید احمد مددی و شیخ صادق لاریجانی و حجتالاسلام سید یدالله یزدانپناه بوده، تدریس سطوح عالی حوزه علمیه (دروس کفایه، مکاسب، معقول و جریانشناسی حدیثی) را در کارنامه علمی خود دارد.
در پایان این مراسم ضمن تقدیر از فعالیتهای حسین قشقایی رئیس قبلی پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، حجتالاسلام سید علی موسوی بهعنوان رئیس جدید این مرکز پژوهشی معارفه شد.
همچنین مدیریت پژوهشکده تمدن توحیدی، مدیرگروه پروژه سبک زندگی پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، طراح دوره فقه فرهنگ مرکز جامع علوم اسلامی، پژوهشگر فقه اقتصادی و پژوهشگر حوزه میان رشتهای علوم اجتماعی و اندیشه فلسفی از سوابق پژوهشی اجرایی حجتالاسلام سید علی موسوی است. وی به سه زبان عربی، انگلیسی و اسپانیولی تسلط دارد، در عرصه ارتباطات علمی با مراکز بینالمللی به ارائه مقاله در کنفرانسها و ژورنالهای بینالمللی در اسپانیا، کانادا، ترکیه، قطر، لبنان، تونس و… پرداخته است.
عباس بنشاسته