ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 دي 1403
يکشنبه 30 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 21 بهمن 1397     |     کد : 186695

مدال‌های المپیک 2020 توکیو از ضایعات الکترونیکی ساخته می‌شوند

ژاپن قصد دارد مدال‌های المپیک 2020 را با استفاده از ضایعات الکترونیکی بسازد.

ژاپن قصد دارد مدال‌های المپیک 2020 را با استفاده از ضایعات الکترونیکی بسازد.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، گجت‌ها و تجهیزات الکترونیکی قدیمی معمولاً با انواع جدیدتری جایگزین می‌شوند. شاید این راهبرد برای پیشرفت فناوری، کارآمد باشد اما مشکل تولید انبوه ضایعات را نیز به همراه دارد. بسیاری از ضایعات الکترونیکی، ارزشمند هستند و به همین دلیل، تاکنون پروژه‌های گوناگونی با هدف بازیابی فلزات دور ریخته شده انجام شده‌اند. یکی از جدیدترین پروژه‌های پیشنهاد شده در این زمینه، ساخت مدال‌های المپیک ۲۰۲۰ از ضایعات الکترونیکی است که از تلفن‌های همراه و دوربین‌های از کار افتاده به دست آمده‌اند.

بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ در شهر توکیو ژاپن برگزار خواهند شد و بر اساس گزارش‌ها، ژاپن قصد دارد مدال‌های این دوره از رقابت‌ها را با بازیافت گجت‌های الکترونیکی هوشمند تولید کند. گفتنی است که در ساخت مدال‌ها، از همه قطعات این ابزار استفاده نخواهد شد و تنها قسمت‌های فلزی آنها با بهره‌گیری از روش‌های خاصی به کار خواهند رفت.

هیئت سازماندهی المپیک ۲۰۲۰ توکیو و بازی‌های پارالمپیک، از سال ۲۰۱۷ در حال جمع کردن تلفن‌های همراه، دوربین‌ها و گجت‌های قدیمی است تا فلزات ارزشمند آنها را بازیافت کند و از آنها مدال بسازد. گزارش‌ها حاکی از این هستند که فرآیند جمع‌آوری و بازیافت، تا مارس سال جاری به پایان خواهد رسید.

مراکز جمع‌آوری تاکنون حدود ۴۷.۴۸۸ تن گجت از کار افتاده را جمع کرده‌اند. در همین زمان، بیش از پنج میلیون تلفن همراه هوشمند نیز جمع‌آوری شده‌اند.

با این کار، تمام برنز مورد نیاز برای تکمیل این پروژه تا ماه ژوئن جمع‌آوری و استخراج شده و حدود ۹۳.۷ درصد طلا و ۸۵.۴ درصد نقره مورد نیاز نیز از همین ابزار به دست آمده‌اند.


نوشته شده در   يکشنبه 21 بهمن 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode