وفات "امام بيهقي" از مشاهير محدثين و حافظ قرآن(458 ق)
ابوبكر فخرالزَّمان احمد بن حسن، معروف به امام بيهقي از مشاهير محدثين، حافظ، زاهد و در علوم گوناگون داراي دستي توانا بود. به جهت تحصيل احاديث و سنن نبويّه به بلاد بسياري سفر كرد. او را بر امام شافعيان به واسطهي تأليفات خود حقّي روشن است. بيهقي در 458 قمري در نيشابور وفات يافت و جنازهاش را براي دفن به بيهق(نزديك نيشابور) انتقال دادند. الاربعين، الاسماء و الصفات، الاعتقاد، البعث و النشور، از جمله آثار اوست.
كشته شدن "خسروپرويز" پادشاه مغرور سلسله ي ساسانيان(7 ق)
خسرو پرويز از سلاطين ساساني است كه در مدائن ميزيست و از سال 590 ميلادي - بيست سالگي حضرت محمد(ص) - به مدت 38 سال بر ايران حكومت كرد. وي در عصر پيامبر اسلام(ص) ميزيسته و حضرت طي نامهاي، او را به اسلام دعوت نمود. اين پادشاه مغرور نامهي پيامبر اكرم(ص) را پاره كرد و به نمايندهي خود در يمن، دستور دستگيري پيامبر را داد. هنگامي كه فيروز، نماينده خسرو پرويز به حضور پيامبر رسيد گفت: خداوندگارم، خسرو، مرا فرموده كه تو را به نزد او ببرم. حضرت فرمود: خداي من، مرا خبر داد كه ديشب خداي تو به قتل رسيده است. پس از چندي خبر قتل خسرو پرويز و جانشيني پسرش، شيرويه، به مدينه رسيد و فيروز و همهي همراهانش به اسلام گرويدند.
درگذشت آيت اللَّه "حاج ميرزا علياكبر نوقاني" فقيه و مجتهد(1370 ق)
حاج ميرزا علي نوقاني فقيه، متكلم و شاعر، متخلّص به فقير، در سال 1300 ق در محلهي نوقان مشهد ديده به جهان گشود و تا 27 سالگي در محضر اساتيدي چون اديب نيشابوري اول، حاج شيخ حسنعلي تهراني و حاج سيد عباس شاهرودي در حوزهي علميهي مشهد به تحصيل علوم اسلامي پرداخت. سپس به نجف اشرف رفته و از محضر آخوند خراساني، سيدمحمدكاظم يزدي و شريعت اصفهاني بهره جست و پس از اخذ اجازه اجتهاد به مشهد بازگشت. او خطيبي توانا و در مناظره، استادي زبردست بود و طبع شعر موزون داشت. ميرزا علياكبر نوقاني همچنين خطوط نسخ و نستعليق را به خوبي مينوشت و در اين فن، استاد بود. نوقاني سرانجام در اثر سكتهي قلبي در هفتاد سالگي در مشهد درگذشت و در حرم امام رضا(ع) دفن شد. سه مقالهي نوقاني و تعليقي بر شرح نهجالبلاغهي ابن ابي الحديد، از جمله آثار اين عالم ديني ميباشند.