ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 بهمن 1403
پنجشنبه 4 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397     |     کد : 184442

مهندسان "ام.آی.تی" ابداع کردند

میکروربات‌هایی که خود را شارژ می‌کنند

مهندسان دانشگاه "ام.آی.تی"، میکروربات‌هایی ابداع کرده‌اند که قابلیت شارژ کردن خود را دارند.

مهندسان دانشگاه "ام.آی.تی"، میکروربات‌هایی ابداع کرده‌اند که قابلیت شارژ کردن خود را دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، گاهی اوقات بهترین راه جمع‌آوری داده، استفاده از کوچکترین ربات‌های جهان است. مهندسان دانشگاه "ام.آی.تی" (MIT)، با استفاده از مدارهای الکتریکی کوچک، میکروربات‌هایی به اندازه 0.1 میلی‌متر ابداع کرده‌اند. این مدارها، از مواد دوبعدی ترکیب شده با ذرات کوچک کلوئید تشکیل شده‌اند که به ربات کمک می‌کنند به راحتی در هوا یا بر روی آب شناور و معلق بماند و اطلاعات محیط پیرامون خود را جمع‌آوری کند.

این سیستم‌های کوچک، به دلیل داشتن نیمه‌رساناهای حساس به نور می‌توانند بدون نیاز به باتری، خود را شارژ کنند. این سیستم، نور را به شارژ الکتریکی تبدیل می‌کند که برای به کار انداختن حسگرهای محیطی آنبرد و ذخیره اطلاعات کافی است.

دستگاه‌های خودکار به دلیل داشتن توانایی بررسی در همه زمینه‌ها، کاربردهای گسترده‌ای در علم پزشکی و مهندسی دارند. نکته مهم، شناسایی قدرت این میکروربات‌ها و یافتن بهترین راه برای بهره‌برداری از آنهاست. یکی از دیگر نکات مورد توجه، چگونگی ابداع سیستم‌های نیروی محرکه میکروربات‌هاست.

هدف پژوهشگران ام.آی.تی از طراحی این میکروربات، سهولت بخشیدن به روش جمع آوری داده‌های مورد نیاز در مورد شرایط آب و هوایی است.  آنها قصد دارند از این میکروربات‌ها برای بررسی محیط استفاده کنند. دو مورد از این محیط‌ها، خطوط لوله‌کشی و بدن انسان هستند. پژوهشگران امیدوارند با این فناوری، زمینه را برای ابزاری فراهم کنند که می‌توانند سفرهای تشخیصی خود را در هر محیطی از جمله سیستم گوارش انسان و خطوط لوله نفت و گاز انجام دهند و یا ترکیبات داخل یک پردازنده شیمیایی یا پالایشگاه را اندازه‌گیری کنند.

این فناوری هنوز در مراحل آغازین شکل‌گیری است و در صورت تایید، می‌تواند بسیاری از حوزه‌های علمی و صنعتی را تحت تاثیر قرار دهد.


نوشته شده در   چهارشنبه 3 مرداد 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode