ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 بهمن 1403
پنجشنبه 4 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397     |     کد : 183452

استفاده از فناوری هایپرلوپ برای حمل بار

توانایی‌های حمل مسافر توسط فناوری هایپرلوپ مورد توجه سرمایه‌گذاران و کارآفرینان جهان قرار گرفته‌است، اما ریچارد برنسون یکی از ثروتمندان جهان توجه خود را بر استفاده از این فناوری در زمینه حمل بار ساخته‌است.

 همشهری آنلاین:توانایی‌های حمل مسافر توسط فناوری هایپرلوپ مورد توجه سرمایه‌گذاران و کارآفرینان جهان قرار گرفته‌است، اما ریچارد برنسون یکی از ثروتمندان جهان توجه خود را بر استفاده از این فناوری در زمینه حمل بار ساخته‌است.

براساس گزارش نيواطلس، شركت هايپرلوپ وان متعلق به برنسون به تازگي خدماتي جديد به نام كارگواسپيد را معرفي كرده‌است كه درصورت تكميل و بهره‌برداري، مي‌تواند محموله‌هاي مختلف را با سرعت حمل و نقل هوايي و هزينه حمل و نقل زميني جا‌به‌جا كند.

هايپرلوپ،‌فناوري حمل مسافر يا بار در كانال‌هاي خلاء با سرعتي برابر سرعت صوت است. محموله‌هاي باري همواره بخشي از چشم‌انداز اين فناوري بوده‌اند و از اين رو شركت هايپرلوپ وان قراردادي را با شركت پيمانكار بندر دوبي به نام DP امضا كرده‌است تا امكان استفاده از اين فناوري را در حمل بار از بندي به مناطق مختلف بررسي كند. اين دو شركت اكنون طرحي جامع از عملكرد اين سيستم حمل را منتشر كرده‌اند.

اين طرح كه DP World Cargospeed ناميده مي‌شود، در راستاي مديريت افزايش قابل‌پيش‌بيني تقاضا در زمينه حمل محموله‌هاي اولويت‌دار طي دهه‌هاي آينده ارائه شده‌است. اين دو شركت دريافته‌اند حمل بار جهاني تا سال 2050 چهار برابر خواهد شد و شبكه‌اي از كانال‌هاي پرسرعت هايپرلوپ بهترين راه براي برداشتن فشار از دوش مسرهاي هوايي و زميني و ريل‌هاي راه‌آهن خواهد بود.

سيستم هايپرلوپ جديد شبيه به همان سرويسي است كه از آن براي حمل مسافر استفاده خواهد شد، سيستم حمل تركيبي كه از توانايي حركت با سرعت هزار كيلومتر بر ساعت برخوردار است و مي‌تواند سفري چهار روزه را در عرض 16 ساعت و با هزينه‌اي بسيار پايين‌تر به پايان برساند.

شركت DP قصد دارد مسيرهاي هايپرلوپ را در بندرگاه‌هاي خود تلفيق كند تا محموله‌ها به صورت خودكار به درون مخازني انتقال پيدا كرده و به مقاصد نهايي خود منتقل شوند. اين به آن معني است كه مدت‌زمان انبار شدن محموله‌ها كاهش پيدا خواهد كرد، و اين يعني فضاي مورد نياز براي انبار كردن كمتر خواهد شد و در نتيجه كل فرايند حمل بار كم‌هزينه‌تر خواهد شد.

ويرجين هايپرلوپ وان به تازگي اعلام كرده اولين مسير 10 كيلومتري آزمايشي خود را در ابوظبي به زودي راه‌اندازي خواهد كرد اما هنوز مشخص نيست اين مسير به حمل مسافر تعلق دارد يا بار. برنسون در مصاحبه جديدش با CNBC هايپرلوپ را فناوري به شدت هيجان‌انگيز توصيف كرد كه انتظار مي‌رودتا دو يا سه سال آينده به بهره‌برداري برسد


نوشته شده در   سه شنبه 11 ارديبهشت 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode