طی 10 سال آتی ،آواتارها به جای انسان ها در سطح شهرها تردد خواهند کرد . آواتارهایی که قرار است نقش شهروندانی نمونه را ایفا کنند .
به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از فوربس ، ژاپن یکی از کشورهای آسیایی است که قصد دارد جهان تکنولوژیک را به صورت فشرده در خود به نمایش بگذارد .
شاید برای بسیاری از ما دیدن آواتارها ، روبات ها و یا روبات های انسان نما چندان عجیب نباشد . اما موضوع وقتی جالب می شود که بدانیم ژاپن قصد دارد به زودی ، کشورش را پایتخت میزبانی از آواتارها کند .
درواقع آزمایشگاه روباتیک تاچی در دانشگاه توکیو ، محلی است که قرار است ، پلتفرم های هوشمند ژاپنی ها را توسعه داده و میزبانی کند. وجه تمایز این روبات ها با روبات هایی که در دیگر کشورها تولید می شوند چیست ؟
ژاپن برنامه ای جدی برای میزبانی از آواتارهای هوشمند دارد . درواقع مهندسان و پژوهشگران این آزمایشگاه در تلاشند تا صفحه کنترل هوشمندی را طراحی کنند تا از طریق آن کاربر آواتارهای الکترونیک خود را در سطح شهر حرکت دهد .
این موضوع امکان کنترل از راه دور آواتارها را هم فراهم می کند . اگر اهل فیلم دیدن باشید حتما فیلم آوتار را دیده اید . بنابراین بهتر متوجه اهداف این پژوهشکده ژاپنی می شوید و درک می کنید این روش تا چه میزان شگفت انگیز است .
روش رسیدن به این ایده از مسیر مهندسی ژنتیک همراه با اصلاحات نرم افزاری می گذرد. در این روش نه تنها افراد به آواتارها ، قدرت می بخشند بلکه قدرت های خود را از طریق آواتارها ارتقا می دهند .
ژاپن در تلاش است تا از علم روباتیک تا توسعه فضایی را پیشرفت دهد . از سال 2016 نیز شرکت های سرمایه گذاری در ژاپن مبلغ زیادی را در سه حوزه کلیدی تقسیم کردند: رباتیک 329 درصد، هوش مصنوعی 246 درصد، و اینترنت چیزهای دیگر (IoT) 184 درصد . درواقع ژاپن چهارمین کشوری است که در این حوزه فعالیت کرده است .
از سوی دیگر پژوهشگران مرکز فناوری توکیو در تلاش هستند تا روباتی را طراحی کنند ، که از طریق آن سن افراد را کاهش دهند .
این روش نیز مبتنی بر آواتار ها است .یعنی کاربر با پوشیدن یک نمایشگر واقعیت مجازی (HMD) و دستکش مخصوص وارد دنیای روباتیک شده و از طریق تکنولوژی وضعیت خود را بهبود می بخشد . این درست مثل این است که وارد یک بدن جدید شده باشید .
ژاپن قصد دارد طی 10 سال آتی به توسعه فناوری هایی بپردازد ، که می تواند در سطح جهان بی سابقه ارزیابی شود .