ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 دي 1403
يکشنبه 30 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 27 آذر 1396     |     کد : 181430

علائم خاموش ابتلا به نارسایی قلبی

نارسایی احتقانی قلب به شرایطی گفته می‌شود که قلب قادر به پمپاژ کافی نیست و نمی‌تواند جریان خون را به تمام اعضای بدن برساند.

همشهری آنلاین:نارسایی احتقانی قلب به شرایطی گفته می‌شود که قلب قادر به پمپاژ کافی نیست و نمی‌تواند جریان خون را به تمام اعضای بدن برساند.

مخفی‌ترین علائم نارسایی قلب که اغلب ممکن است نادیده گرفته شوند، شامل موارد زير است.

    تنگی نفس: کاهش قدرت تنفس بخصوص در انجام امور روزمره یکی از علائم ابتلا به نارسایی احتقانی قلب است. زمانی که قلب دچار اختلال می‌شود، خون به ریه‌ها به میزان کافی نمی‌رسد و تنفس مشکل می‌شود. البته تنگی نفس می‌تواند با شرایط پزشکی دیگری مانند کم خونی نیز ارتباط داشته باشد.

    تنگ شدن کفش‌ها: جمع شدن مایعات اضافی در بافت‌های بدن بخصوص پاها که تحت عنوان ادم شناخته می‌شود، یکی از دلایل ابتلا به نارسایی احتقانی قلب است. افراد در این هنگام ممکن است متوجه شوند که کفش‌هایشان تنگ شده است. بعلاوه در این بیماران، کلیه‌ها کمتر قادر به دفع آب و سدیم هستند و این به حفظ مایعات در بافت‌ها کمک می‌کند.

    سرفه و خس خس سینه: گاهی اوقات نارسایی قلبی می‌تواند منجر به آسم یا برونشیت شود. علاوه بر این، سرفه‌های شبانه و سرفه‌هایی که در هنگام دراز کشیدن بروز می‌کنند، نشانه ای از ادم حاد ریوی هستند، وضعیتی که در آن ریه‌ها نیاز به توجه اضطراری دارند.

    سرگیجه و خستگی: هنگامی که قلب به اندازه کافی نمی‌تواند خون را به اعضای مختلف پمپاژ کند، بدن با جابجایی خون از اندام‌های حیاتی دیگر مانند عضلات و قلب مواجه می‌شود. این روند منجر به احساس خستگی و سرگیجه در بیماران می‌شود. احساس ضعف و خستگی حتی در هنگام انجام امور روزمره نیز وجود دارد.

    کاهش اشتها: بعضی از مبتلایان به نارسایی احتقانی قلب کاهش اشتها و تهوع را تجربه می‌کنند؛ به این دلیل که سیستم گوارش خون کمتری دریافت می‌کند و ناراحتی معده را به همراه دارد.

    افزایش ضربان قلب: این علامت به این دلیل است که قلب برای جبران کاهش ظرفیت پمپاژ سخت کار می‌کند.

    داشتن عوامل خطر ابتلا به نارسایی قلبی: عوامل خطر این بیماری عبارتند از: داشتن سن بیش از ۶۵ سال، اضافه وزن، حمله قلبی. در کودکانی که نقایص مادرزادی قلبی نیز دارند، ممکن است این عارضه تجربه شود.

    افزایش وزن ناگهانی: افزایش وزن ناگهانی به میزان ۵ درصد یا یک کیلوگرم در روز برای ۳ روز پیاپی یکی از علائم ابتلا به نارسایی احتقانی قلب است.

*وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي


نوشته شده در   دوشنبه 27 آذر 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode