ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 5 اسفند 1395     |     کد : 175788

رئیس‌جمهوری در مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین:

صهیونیست‌ها می‌خواهند اعراب را در برابر ایران با خود متحد کنند

رئیس جمهوری انتفاضه را مظهر مقاومت و مقاومت را مظهر «وجدان انسانی» دانست و از کشورهای اسلامی‌و به ویژه همسایگان خواست تا یک بار و برای همیشه به جنگ و برادرکشی «نه» بگویند و همه توان خود را صرف حل مساله فلسطین به عنوان مساله اصلی دنیای اسلام کنند.

رئیس جمهوری انتفاضه را مظهر مقاومت و مقاومت را مظهر «وجدان انسانی» دانست و از کشورهای اسلامی‌و به ویژه همسایگان خواست تا یک بار و برای همیشه به جنگ و برادرکشی «نه» بگویند و همه توان خود را صرف حل مساله فلسطین به عنوان مساله اصلی دنیای اسلام کنند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی عصر دیروز در مراسم اختتامیه ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، با بیان این که موضوع فلسطین،زخمی‌عمیق و جانکاه است که بیش از هفتاد سال، وجدان جامعه جهانی و پیکره جهان اسلام را به درد آورده است، گفت: فلسطین مشکل یک قوم یا یک ملت نیست، بلکه از یک سو نشانه ظلم و ستم و نادیده گرفتن حقوق بین‌الملل و ناکارآمد بودن سازمان‌های بین‌المللی است؛ و از سویی دیگر نماد تلاش‌های مجاهدانه و مستمر یک ملت برای احقاق حقوق خود در کنار سرشکستگی جامعه جهانی و شرمساری برخی کشورهای اسلامی‌است. وی با مرور تاریخ پرافتخار مقاومت ملت فلسطین، گفت:رهبران کشورهای سلطه گر غربی هفت دهه پیش به منظور دستیابی به اهداف سلطه جویانه و استعماری خود کوشیدند تا سرنوشت خاورمیانه سرشار از نعمت، ثروت، ‌فرهنگ‌های متنوع و ادیان آسمانی را از طریق دگرگون ساختن ساختارهای دینی – فرهنگی و با نشاندن نهال خشونت، قساوت و جنایت در قدس شریف و فلسطین عزیز به دست بگیرند.
رئیس جمهوری اظهارداشت: رهبران آن روزگاران غرب در اشتباهی راهبردی و برای فرافکنی معضلات اقتصادی و اجتماعی خویش پس از دو جنگ خانمانسوز، به تاسیس رژیم اشغالگر قدس دست زدند تا با غصب ثروت و نعمت‌های این منطقه توسط رژیمی‌جعلی و تا دندان مسلح، بحران‌های ایجاد شده در جنگ‌های جهانی و متعاقب آن جنگ سرد را به بدترین شکل به سامان برسانند اما این مشکل رژیمِ غرب ساخته به تدریج دامان خود پدید آورندگان را فرا گرفت و آرام آرام بر اعتقاد و ارزش‌های آنان غلبه کرد؛ معیارهای بین‌المللی را به زیر کشید و سیاست‌های دوگانه و ضرورت حراست از وضع موجود را بر آنان تحمیل کرد.
روحانی با تاکید بر این که “اقدامات تحریک آمیز در تداوم غصب سرزمین‌های مردم مظلوم و تلاش‌های هدفمند برای تغییر هویت تاریخی و تمدنی این سرزمین، به تدریج نتایج ویرانگری برای صلح و امنیت جهانی به بار آورد”، تصریح کرد: ارتکاب این حجم از جنایات ضد بشری هم حمایت از غاصبان را در جهان غرب به چالش کشید و هم در سرزمین‌های اسلامی‌، افکار عمومی‌مردم مسلمان را علیه این حمایت غرب شوراند. وی با بیان این که مسلمانان تنها راه خویش در برابر اشغالگری، تجاوز، غصب و کشتار را در مقاومت دیدند و همواره کوشیدند جهان را نسبت به این ظلمِ آشکار، آگاه سازند، افزود:باید به روان پاک مجاهدان درود فرستاد که جان بر کف در سال‌های تاریک و سیاه دهه شصت و هفتاد میلادی بار سنگین مقاومت و آگاه سازی جهانی را به دوش کشیدند و به تدریج مقاومت و قیام مثنی و فرادا را به انتفاضه ای تبدیل کردند که طلیعه دگرگونی‌های اساسی در منطقه و عقب نشینی‌های غاصبان شد.
رئیس جمهوری مهمترین هدف اسراییل در وضع کنونی را طبیعی جلوه دادن شرایط موجود ذکر کرد و اظهارداشت: صهیونیست‌ها در پی آنند که جهانیان باور کنند فلسطینیان آوارگانی هستند که باید بدون تعلق به سرزمین، گذران عمر کنند؛ تبدیل عنوان مقاومت به تروریسم و تلاش طولانی برای عادی سازی تسلیم و سازش به همین دلیل است.
روحانی تاکید کرد: در ادبیات امروز ، رژیم صهیونیستی خواستار عادی سازی روابط خود با جهان اسلام است؛ و این معنایی ندارد مگر فراموشی و نادیده گرفتن تمام جنایات آنان در فلسطین و دیگر سرزمین‌های اسلامی. این رژیم جعلی چنان رهبران غربی را به گروگان گرفته است که گویی هرگونه مقابله با آن در حکم حمله به منافع حیاتی آمریکا و اروپاست ؛ چنان اسطوره‏ای خیالی از دمکراسی خود تبلیغ کرده اند که گویا مبارزه با آن، مبارزه با مردم سالاری است؛ چنان امنیت خود را به امنیت غرب گره زده اند که گویا با شکست صهیونیسم، امنیت جهانی به مخاطره می‌افتد.
وی با بیان این که “نباید از خاطر برد که صهیونیسم چنان بر طبل تو خالی قدرت نظامی‌خود می‌کوبید که گویا شکست در آن راهی ندارد و همگان باید باور کنند که زیستن و تسلیم شدن در کنار این جنایتکاران، سرنوشت محتوم آنان است”، گفت: ایجاد یاس از امکان تغییر آینده منطقه هم از دیگر راهبردهای قطعی صهیونیست‌ها در مواجهه با ملت فلسطین و جهان اسلام است.
رئیس جمهوری با اشاره به این که انتفاضه چیزی جز مقاومت مستمر و مومنانه مردم فلسطین نیست، اظهارداشت: انتفاضه فلسطین، مقاومتی از جنس تلاش برای بقا است. انتفاضه یک انتخاب از میان چند انتخاب نیست؛ تنها انتخاب شرافتمندانه یک ملت برای باقی ماندن است و همه گزینه‌های دیگر طی دهه‌های گذشته با آنچه بر سر فلسطینیان آمده عملا حذف شده است. روحانی گفت: غصب سرزمین‏ها و اشغالگری، همه راه‌ها را بر مردم فلسطین بسته و این ملت هم دریافته است که اتحاد، وحدت و همدلی، تنها رمز عبور از این دوره خشم ، وحشت و کشتار است.کم نبودند سرزمین‌هایی که اشغال شدند و از آنان جز نامی‌در تاریخ باقی نماند؛ اما فلسطینی‌ها ایستادند تا سرزمینشان بماند.
وی با بیان این که سنگ‌ها در دستان کودکان فلسطینی و قلم‌ها در دستان شاعران و نویسندگان فلسطین، شور آزادی و شادی زیستن در وطن را به عنوان حقیقتی واحد فریاد می‌زنند، تاکید کرد: اینک فلسطین به نمادی برای تمام ملت‌های تحت ستمی‌تبدیل شده است که برای احقاق حقوق سلب شده، آزادی‌های نقض شده و حق تعیین سرنوشتِ فراموش شده خود به پا خاسته‌اند.
رئیس جمهوری،انتفاضه را بیان خشم و خروش نسل جدیدی از ملت فلسطین در پاسخ به ناکامی‌های نسل‌‌های گذشته دانست و افزود: این ملت فلسطین است که دوباره به میدان آمده است؛ نسلی که در اردوگاه‌های آوارگان ، شهرها و روستاهای محاصره شده به دنیا آمده اند اینک با صدای بلند و بغضی در گلو نشسته خود فریاد می‌زند که «‌با سلاح و سرمایه نمی‌توان ستم و ظلم را مستقر کرد و مقاومت یک ملت را نادیده انگاشت.»
روحانی با اشاره به آشوب‌ها و تلاطم‌ها در خاورمیانه‌، گفت: اندیشه‌های خشن و افراطی به نام دین، جان انسان‌ها را می‌گیرد. متأسفانه برخی دولت‌های اسلامی، درگیر انواع مشکلات ناشی از بی کفایتی و ناتوانی و فساد ساختاری شده اند. در حال حاضر تعداد دولت‌های فرومانده در این منطقه رو به افزایش است و دولت‌های ظاهراً مستقر هم از تهدید، بی ثباتی و بی آیندگی رنج می‌برند. جنگ و درگیری و ترور در یمن ، عراق ، سوریه و افغانستان هر روز جان صدها انسان را می‌گیرد و دولت‌های اسلامی‌به جای همکاری برای پایان درگیری‌ها و کشتار بی هدف مسلمانان، به اتهام زنی علیه یکدیگر و فرافکنی می‌پردازند که سود چنین شرایط اسفباری نصیب رژیم اشغالگر صهیونیستی می‌شود.
وی با تاکید بر این که صهیونیست‌ها امروز در جنگ‌ها و اختلافات داخلی مسلمانان، برای خود یک فرصت تاریخی می‌بینند، تاکید کرد: صهیونیست اکنون از «متحدین جدید» سخن می‌گوید؛ آنان تلاش می‌کنند تا با دمیدن بر «مقاومت هراسی»، کشورهای عربی و اسلامی‌حامی‌فلسطین را، از دشمن، به «متحد» خود علیه مقاومت و حامی‌اصلی آنان یعنی ایران، تبدیل کنند. پروژه‌ای که هوشیاری مضاعف و نگاه بلندمدت ما و دولت‌های عربی، به ویژه همسایگان ما را می‌طلبد.
رئیس جمهوری افزود: رژیم اشغالگر در تلاش برای عادی سازی وضعیت خویش، برای نخستین بار برخی کشورهای عربی را، نه دشمن که «متحد» خود علیه مقاومت می‏نامد؛ و ادعا می‌کند اکثر کشورهای عربی دیگر دشمن صهیونیسم و مخالف اشغالگری نیستند، بلکه در «مقاومت هراسی» با آن شریک اند. کشورهای منطقه باید هوشیار باشند و از خود بپرسند که چشم امید رژیم صهیونیستی به کیست؟ جهان اسلام باید موضع خود را در برابر این عادی سازی روشن کند و نشان دهد که آیا مسئولین آن‌ها رهبران امت اسلام هستند یا بخشی از روند عادی سازی اشغالگران و ستمگران؟
روحانی همچنین این پرسش‌ها را مطرح کرد که آیا نفس همین واقعیت تلخ، که امروز میان مقاومت هراسی و صهیونیست پذیری همپوشانی به وجود آمده، نباید نسبت به درستی رویکردهای منطقه‌ای برخی کشورها تردید ایجاد کرد؟ آیا زمان آن نرسیده که همسایگان، یک بار و برای همیشه به جنگ و برادرکشی، «نه» بگویند؟ آیا زمان آن نرسیده که همه قوای خود را صرف حل مساله اصلی دنیای اسلام کنیم؟
وی گفت: دیروز(سه شنبه) سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری را شنیدیم که چه حساسیت فوق العاده ای در مقوله وحدت و همگرایی جهان اسلام با همه تنوعات و تکثرهای ملی قومی، حول دفاع از مقاومت مشروع ملت فلسطین دارند. ایشان به نقشی که علمای اسلام و روشنفکران می‌توانند در جهت حل اختلافات تحمیلی داشته باشند هم تاکید ویژه ای کردند که امید است راهگشای امت اسلامی‌باشد.
رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود، گفت:مقاومت فلسطین موفق شده است همدلی بخش وسیعی از افکار عمومی‌مردم جهان را به خود جذب کند. اکنون صلح دوستان در سراسر جهان به حمایت از این گفتمان برخاسته اند و از زندگی و حق تعیین سرنوشت فلسطینیان دفاع می‏کنند. باید سپاسگزار حامیان غیرمسلمان فراوانی بود که زندگی خود را با زندگی ملت فلسطین درآمیخته و مقاومت فلسطین را از آن خود می‌دانند.
روحانی افزود: انزوای رژیم صهیونیستی در رخدادهای سال‌ها چون قطعنامه‌های مجمع عمومی‌سازمان ملل و حتی اخیراً شورای امنیت سازمان ملل و یونسکو نشان می‌دهد که علاوه بر مقاومت مشروع فلسطینیان در اراضی اشغالی، عرصه‌های جدیدی برای پیشبرد مبارزه در جهان سیاست و فرهنگ گشوده شده است. ما از کسانی که بر ماهیت اسلامی‌بیت المقدس پای فشردند تشکر می‌کنیم و قدردان همه دولت‌هایی هستیم که علیه اعمال محدودیت عبادت مسلمانان در قدس شریف و دفاع از حقوق مسلم فلسطینی‌ها گام‌های بلندی در مجامع بین‌المللی برداشتند. وی با بیان این که ” آن دوره گذشت که قدرت ایستادگی هر فلسطینی، تنها در تکه‌ای سنگ متبلور بود”، گفت: امروز قدرت فلسطین‌، بر بستر رسانه‌های اجتماعی متجلی است تا پیام مظلومیت و ظلم ستیزی را به گوش جهانیان برسانند ؛ اکنون جهانیان در انتفاضه ای دیگر به وسعت جغرافیای رسانه‌های اجتماعی که صلح طلبان سراسر جهان در آن مشارکت‌کرده اند، به دفاع از فلسطین و مقاومت برخاسته اند.
رئیس جمهوری افزود: در این راستا، جمهوری اسلامی‌ایران بر این باور است که برقراری صلح عادلانه و فراگیر در خاورمیانه، جز از طریق پایان دادن به اشغال سرزمین فلسطین و احقاق حقوق کامل این ملت از جمله حق تعیین سرنوشت، بازگشت تمامی آوارگان به سرزمین آبا و اجدادی خویش و تشکیل دولت یکپارچه فلسطین به پایتختی قدس شریف از طریق برگزاری یک همه پرسی با حضور همه اقوام و ساکنان اصلی این سرزمین، اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی حاصل نمی‌شود.
روحانی اقدام ملّت و دولت ایران در حمایت بی‌دریغ از آرمان فلسطین و قدس شریف و مبارزات مشروع این ملّت را برخاسته از نگاه اعتقادی و دیدگاه ما در لزوم رعایت حقوق مشروع ملت‌ها، اصل انصاف و عدالت در نظام بین‌الملل و وظیفه ما در حمایت و دستگیری از مظلومین و مستضعفین دانست و تاکید کرد که در این چارچوب بر حمایت خود از محور مقاومت تاکید می‌ورزیم.
وی در ابتدای سخنان خود به همه روسای مجالس، هیأت‌های پارلمانی، رهبران نهضت‌ها و جریان‌های مقاومت، اندیشمندان، شخصیت‌ها و فعالان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و احزاب و تشکل‌های حامی‌فلسطین، سفرا، دیپلمات‌های خارجی و روسای سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مقیم تهران که در این کنفرانس حضور دارند، خوشامد و خیر مقدم گفت.
رئیس جمهوری گفت: مایلم همچنین خالصانه‌ترین درود و سلام‌های خود را به روح بلند حضرت امام خمینی‌(ره) و ارواح همه شهدای مقاومت و جانباران، مجروحان و همه کسانی اهداء کنم که در راه آرمان فلسطین و قدس شریف از خودگذشتگی و فداکاری کرده‌اند.
بر اساس گزارش روابط عمومی ریاست جمهوری، روسای مجالس فلسطین، سوریه، لبنان، مالزی‌، اردن و اوگاندا دیروز در حاشیه ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با رئیس جمهوری کشورمان دیدار و گفتگو کردند.
حجت‌الاسلام و‌المسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدارها با تاکید بر حمایت دولت و ملت ایران از آرمان‌های فلسطین خاطر نشان کرد که جمهوری اسلامی‌ایران همواره مساله فلسطین را در صدر مسایل دنیای اسلام می‌داند و برای حمایت از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
آرامش و امنیت حق مردم مظلوم فلسطین است
به گزارش ایرنا، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی‌هم در حاشیه ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه مردم فلسطین در دیدار رؤسای مجالس اوگاندا، فلسطین، اردن، لبنان، بوسنی و هرزگوین، نایب رئیس مجلس الجزایر و رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس سریلانکا، آرامش و امنیت را حق مردم مظلوم فلسطین دانست و تأکید کرد: امیدواریم که بتوانیم با اتحاد هر چه سریعتر، آرامش را به کشور و ملت فلسطین بازگردانیم.
بیانیه پایانی کنفرانس انتفاضه فلسطین
در بیانیه پایانی ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه مردم فلسطین تاکید شد که در صورت انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، سفارتخانه کشورهای اسلامی در آمریکا تعطیل شود.
به گزارش ایرنا، متن کامل این بیانیه که شامگاه چهارشنبه توسط کاظم جلالی سخنگوی ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه مردم فلسطین خوانده شد، به شرح زیراست:
بسم الله الرحمن الرحیم
ششمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین با عنوان “همه با هم در حمایت از فلسطین”، با هدف اولویت بخشی به مساله فلسطین در منطقه و جهان و اجماع‌سازی پیرامون این موضوع به عنوان عنصر وحدت‌بخش میان مسلمانان و آزادیخواهان و ملت‌های حق‌جو و عدالت‌طلب جهان در روزهای ۳ و ۴ اسفند ماه ۱۳۹۵ هجری شمسی برابر با ۲۳ و ۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۳۸ هجری قمری (۲۱ و ۲۲ فوریه ۲۰۱۷ میلادی) در تهران پایتخت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. در این کنفرانس دو روزه که بنا به دعوت مجلس شورای اسلامی برگزار شد روسای مجالس، هیات‌های پارلمانی، رهبران مقاومت، اندیشمندان، شخصیت‌ها و فعالان عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و احزاب و تشکل‌های غیر دولتی از کشورهای مختلف جهان با هدف حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از مبارزات سلحشوران مردم فلسطین و مقاومت مقدس این ملت در برابر رژیم صهیونیستی گرد هم آمدند.
پس از تلاوت قرآن مجید و نواختن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های کنفرانس با بیانات و رهنمودهای روشنگرانه حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون محوریت مساله فلسطین برای جهان اسلام و اهمیت پشتیبانی از مقاومت در همه اشکال آن برای تحقق حقوق مشروع و انکارناپذیر ملت مبارز فلسطین، آغاز به کار کرد. آنگاه روسای مجالس و روسای هیات‌های پارلمانی و هیات‌های شرکت کننده در اجلاس نقطه نظرات خود را در مورد نحوه حمایت از مساله فلسطین ارائه کردند. در این سخنرانی‌ها از برگزاری کنفرانس در این شرایط ستایش شده و بر اهمیت ادامه اعمال آن برای برافراشته نگهداشتن پرچم فلسطین تاکید شد.
شرکت کنندگان همچنین در کمیسیون‌های پنج گانه به شرح ذیل حضور یافتند:
۱- پارلمان‌ها و مجالس شورا
۲- جنبش‌های فلسطینی و حامی مقاومت
۳- جوانان
۴- سازمان‌های مردم نهاد حامی فلسطین
۵- سیاسی و نگارش بیانیه پایانی و اسناد کنفرانس که گزارش و سند نهایی خود را به جلسه عمومی ارائه کردند.
کمیته‌های مذکور جلسات خود را در دومین روز کنفرانس برگزار کردند و مجموعه‌ای از پیشنهادات و توصیه‌ها را ارائه کردند.
شرکت کنندگان با ادای احترام به روح حضرت امام خمینی(ره) که برانگیزنده روح وحدت، مقاومت و ایستادگی است با تجلیل از شهادت و مبارزان راه آزادی فلسطین، با ستایش از سخنرانی تاریخی مقام معظم رهبری که صرفاً آن را به مساله فلسطین اختصاص دادند و طی آن برنامه کاری امت اسلامی برای آزادی حتمی همه فلسطین ارائه فرمودند، آن را به عنوان سند اصلی کنفرانس به شمار آوردند.
شرکت کنندگان در کنفرانس با تقدیم سپاس فراوان به پیشگاه مقام معظم رهبری، مجلس، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی و تلاش‌هایی که برای موفقیت آن انجام داده است بر اصول ذیل تاکید کردند:
الف- ضرورت حفظ مساله فلسطین به عنوان اولویت نخست جهان اسلامی و کشورهای عربی و مرکز توجه افکار عمومی جهانی و نیروهای متحد و دوست، در جهت محقق ساختن حقوق حقه مردم فلسطین برای آزادی کل سرزمین فلسطین
ب- تاکید بر ضرورت اتحاد ملت فلسطین و پذیرش گزینه مقاومت به عنوان تنها راه محقق ساختن حقوق مشروع این ملت که موفقیت خود را در آزادی جنوب لبنان و نوار غزه و قدرت بازدارندگی در برابر اطماع دشمن ثابت کرده است و همچنین بر ضرورت یکپارچه کردن صفوف امت اسلامی و ملت‌های آزادیخواه برای یاری رساندن به ملت مظلوم فلسطین.
ج- تجلیل از انتفاضه و مقاومت ملت مظلوم فلسطین، به ویژه قیام کنونی به عنوان تنها راه ثمر بخش مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی و استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای حمایت و تقویت مبارزات مشروع و رهایی بخش این ملت در بازپس گیری حقوق حقه خود، اعلام می‌دارند:
۱- بسیج تمامی ظرفیت‌ها برای دفاع از حقوق حقه مردم فلسطین و ایجاد زمینه‌های لازم برای محکوم کردن جرایم غیرانسانی و نامشروع رژیم صهیونیستی در عرصه‌های بین المللی.
۲- استمرار تلاش‌ها برای پایان دادن به ۷ دهه اشغالگری رژیم صهیونیستی، حفظ وحدت سرزمینی (فلسطین تاریخی)، (از بحر تا نهر) و تشکیل دولت فلسطین با پایتختی قدس٫
۳- هم افزایی تلاش‌های جمعی امت اسلامی برای حل بحران‌ها و درگیری‌ها در منطقه و جهان اسلام که باعث فرسایش ظرفیت کشورهای اسلامی شده و تمام بهره آن را رژیم صهیونیستی می‌برد، ایجاد راه‌حل‌های سیاسی برای این بحران‌ها و درگیری‌ها و سرکوبی تروریسم.
۴- درخواست از جامعه جهانی برای تحمل مسئولیت و اعمال فشار موثر بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به رفتار غیرانسانی آن ضمن همصدایی با افکار عمومی جهان به قصد ابراز انزجار از اقدامات غیرقانونی صهیونیست‌ها در نابودی اقتصاد فلسطین و محاصره ظالمانه این ملت به ویژه در غزه.
۵- محکومیت استمرار اقدامات رژیم صهیونیستی در راستای یهودی سازی قدس و تغییر نمادها و هویت این شهر و تأکید بر پشتیبانی از قطعنامه یونسکو مبنی بر نفی هرگونه حق تاریخی برای یهودیان در قدس٫
۶- اقدامات رژیم صهیونیستی در نسل کشی، قتل عام کودکان، کوچاندن اجباری فلسطینیان، ترورهای هدفمند و اعدام‌های میدانی مصادیق بارز جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت تلقی می‌شود و مسببان و مباشران این رفتارهای غیرانسانی می‌بایست تحت تعقیب مراجع حقوقی و قضایی بین المللی قرار گیرند. از تمامی دولت‌ها، پارلمان‌ها و نهادهای مسئول بین المللی درخواست می‌شود که در راستای اجرای مسئولیت حقوقی و بین المللی خود، اقدامات لازم برای رسیدگی به این جرایم و جنایات از جمله ایجاد سازوکار قانونی برای محاکمه آنها در مراجع ملی و بین المللی به عمل آورند.
۷- تأکید بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین آبا و اجدادی و املاک خود به عنوان حق طبیعی و غیرقابل معامله و اجرای همه پرسی میان ساکنان اصلی سرزمین تاریخی فلسطینیان برای تعیین سرنوشت خود در جهت آزادی همه سرزمین تاریخی فلسطینیان از اشغال صهیونیست‌ها که با توجه به شکست همه تلاش‌های سازش در دهه‌های اخیر تنها راه حل آزادی فلسطین است.
۸- درخواست اقدامات آنی جامعه جهانی برای جلوگیری از تغییر ماهیت و هویت تاریخی شهر قدس با این ملاحظه که قطعنامه اخیر یونسکو در اعلام تعلق اماکن و مقدسات اسلامی قدس به مسلمانان، نماد خاص جهانی و گامی در جهت حفظ هویت این شهر به شمار می‌آید.
۹- محکومیت شدید حمایت‌های دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی، از جمله اظهارات اخیر مقامات این کشور در خصوص انتقال سفارتخانه خود به قدس و در این مورد از کلیه کشورهای عربی و اسلامی درخواست می‌کند که در صورت انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس سفارتخانه‌های خود را در آمریکا تعطیل کنند.
۱۰- اعلان حمایت همه جانبه از مجاهدان فلسطینی و جریان‌های مقاومت در فلسطین و تجلیل از مبارزات رهایی بخش این گروه‌ها و همچنین تلاش‌های صورت گرفته برای دستیابی به وحدت و پایان انقسام فلسطینی و تأکید براین که اتحاد ملی و دستیابی به توافق میان جریان‌های فلسطینی برمحور مقاومت و انتفاضه به عنوان رمز پیروزی به حساب می‌آید.
۱۱- استقبال از محکومیت اخیر شهرک سازی از سوی مجامع بین المللی و تأکید براین که رژیم صهیونیستی همواره ناقض مقررات و حقوق بین المللی بوده است، خواستار پایان دادن فوری به شهرک سازی و اشغالگری و اعلام این که اقدام اخیر کنست رژیم صهیونیستی در قانونی قلمداد کردن شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی و غصب اراضی شخصی فلسطینیان، مغایر با مقررات عامره بین المللی بوده و اقدامی تحریک آمیز جهت شعله ور کردن آتش بحرانی جدید در سطح منطقه‌ای و بین المللی است.
۱۲- هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی کمک به نقض نهادینه حقوق ملت فلسطین تلقی می‌شود و با استقبال از تلاش‌های بین المللی از جمله اقدامات نهادهای مدنی در تحریم این رژیم از عموم کشورها درخواست می‌شود با قطع رابطه با این رژیم و استفاده از همه ابزارها از همکاری با آن خودداری کنند.
۱۳- تأکید بر ضرورت اعطای کمک‌های همه جانبه به ملت مظلوم فلسطین و حمایت از مقاومت که در صدد است تا در جغرافیای فلسطین به کلیه ابزارهای ضروری مبارزه مجهز شود و درخواست از کلیه دولت‌ها و ملت‌ها که فوری‌ترین اقدامات را در چارچوب پایداری و توانمندسازی ملت و مقاومت فلسطین از جمله کرانه باختری به عمل آوردند.
۱۴- تجدید محکومیت سکوت بین‌المللی در برابر استمرار جنایت بازداشت هزاران فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی، از جمله نمایندگان پارلمانی فلسطین و دعوت به تشکیل کمیته های پارلمانی برای طرح این مساله در محافل بین‌المللی
۱۵- تاکید بر این که منازعات فرقه‌ای و تعارضات در منطقه توطئه‌ای است که به دور شدن از موضوع فلسطین، تغییر اولویت‌ها و تثبیت موجودیت رژیم صهیونیستی کمک می‌کند. بر این اساس از تمامی حامیان فلسطین درخواست می‌شود ضمن معطوف داشتن جهان و امت اسلامی به قضیه فلسطین با هوشیاری تمام نسبت به مقابله با فرقه‌گرایی اقدام نمایند.
۱۶- دعوت پارلمان‌های جهان به وضع قوانین لازم برای تاکید حق فلسطینی‌ها در مقاومت در برابر اشغالگری و مشروع دانستن مقاومت، همچنین دعوت به تشکیل کمیته ویژه فلسطین در هر یک از پارلمان‌ها با مامور نمودن این کمیته به ارائه انواع پشتیبانی از مساله فلسطین.
۱۷- تاکید مجدد بر خطر رو به گسترش سلاح هسته‌ای رژیم‌صهیونیستی و درخواست از مجامع بین‌المللی در راستای حفظ صلح و امنیت جهانی به وظیفه خود در خلع سلاح این رژیم.
۱۸- تقدیر از مقاومت قهرمانانه لبنان و دستاوردهای آن در همه زمینه‌ها علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی و تاکید بر قرار گرفتن در کنار مقاومت برای آزادی سایر مناطق از خاک این کشور، همچنین تلاش برای آزادسازی همه سرزمین‌های اشغالی توسط رژیم صهیونیستی از جمله بلندی‌های جولان که ضروری به شمار می‌آید.
۱۹- گرامیداشت یادگار امام‌خمینی(ره) در اعلام جمعه آخر ماه مبارک رمضان هر سال به عنوان روز جهانی قدس و ضرورت برگزاری هرچه باشکوه‌تر این حرکت مردمی.
۲۰- دعوت از پارلمان‌های کشورهای جهان برای تحریم کالاهای رژیم‌صهیونیستی به خصوص کالاهای تولید شده در شهرک‌ها و درخواست از پارلمان‌های جهان برای وضع قوانینی که در راستای این هدف قرار دارد.
۲۱- درخواست از پارلمان‌های اسلامی و عربی برای وضع قوانینی برای ممانعت از برقراری هرگونه رابطه سیاسی، امنیتی، اقتصادی، بازرگانی و فرهنگی با رژیم‌صهیونیستی.
۲۲- تاکید بر اهمیت نقش سازمان‌های مردم نهاد در دفاع از قضیه عادلانه فلسطین و خواستاری مزید تلاش جهت افشای جنایات رژیم‌صهیونیستی برای افکار عمومی جهان
۲۳- دبیرخانه کنفرانس موظف است با ایجاد ساز و کار لازم نسبت به پیگری مصوبات کنفرانس اقدام نماید.
۲۴- با ارج نهادن به ایستادگی ملت بزرگ ایران و نمایندگان آنان در حمایت از آرمان فلسطین و همچنین با تقدیم خالصانه‌ترین سلام‌ها به ارواح شهدای مقاومت و کسانی که در راه آرمان فلسطین فداکاری نمودند از جمله مرحوم آیت‌الله هاشمی از پیشگامان حمایت از این آرمان و همچنین ضمن تقدیر و تشکر از مواضع جناب آقای دکتر روحانی رئیس‌جمهوری محترم از دعوت آقای دکتر علی لاریجانی رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و میهمان‌نوازی سخاوتمندانه ملت، دولت و پارلمان جمهوری اسلامی ایران و تلاش‌های دبیرکل محترم و دیگر دست‌اندرکاران برگزاری اجلاس تقدیر و تشکر می‌کنیم.


نوشته شده در   پنجشنبه 5 اسفند 1395  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode