جام جم آنلاين: محققان در پي جستجوهاي فراوان براي يافتن حشره اي که به "حشره پرموي وحشتناک" شهرت دارد اين جاندار که يکي از کمياب ترين و عجيب ترين حشرات جهان به شمار مي رود را در کنيا يافتند.
به گزارش خبرگزاري مهر، در ابتدا محققان اين حشره زرد رنگ را در سال 1933 و سپس در سال 1948 مشاهده کردند و از آن زمان به بعد ده ها برنامه اکتشافي براي يافتن اين جاندار در منطقه اي ميان شهرهاي "تيکا" و "گاريسا" انجام گرفته است.
دانشمندان مي گويند اين جاندار با طول يک سانتيمتر در ارتفاعات 20 متري صخره ها زندگي کرده و "مورموتوميا هيرسوتا" نام داشته و بيشتر به يک عنکبوت با پاهاي پوشيده از مو شباهت دارد.
اين حشره که از توانايي پرواز برخوردار نبوده و در فضولات خفاشها زاد و ولد مي کند، تنها مي تواند در محيطهاي سرد و مرطوب زندگي کرده و داراي بالهاي نمايشي است که هيچ استفاده اي از آنها نمي کند از اين رو جا به جايي چنداني نداشته و زياد حرکت نمي کند. به گفته محققان مرکز مطالعات فيزيولوژي و اکولوژي حشرات در نايروبي، ظاهر اين حشره محققان را در تعيين جايگاه اين جاندار در خانواده حشرات گمراه کرده است.
بر اساس گزارش رويترز، اين حشره با وجود پاهاي بلندي که دارد هرگز از شيوه سواري گرفتن از ديگر جانداران براي جا به جا شدن استفاده نمي کند و از اين رو تنها حشره اي است که زيستگاه آن به صورت کامل در آفريقا محصور شده است.