ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 8 آذر 1403
پنجشنبه 8 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 19 آبان 1389     |     کد : 11207

سياستهاي اشتباه اليزه هزينه‌هاي سنگيني را به فرانسه تحميل كرده است

يك كارشناس سياسي فرانسوي گفت كه سياستهاي اشتباه اليزه هزينه‌هاي سنگيني را به فرانسه تحميل كرده‌اند.

يك كارشناس سياسي فرانسوي گفت كه سياستهاي اشتباه اليزه هزينه‌هاي سنگيني را به فرانسه تحميل كرده‌اند.
به گزارش فارس، "الكس رنو "، يك كارشناس سياسي فرانسوي در گفت‌وگو با خبرنگار بين‌الملل فارس گفت: مخالفت با ساركوزي نتيجه اي در شرايط فعلي براي فرانسه ندارد زيرا فرانسويها به خوبي مي دانند كه رئيس جمهور نبايد به دنبال ايجاد شكاف در جامعه باشد بلكه رئيس جمهور بايد ايجاد انسجام در جامعه گام بردارد.
رنو افزود: بايد اين مراحل را پشت سر گذاشت تا به سياستمداري تمام عيار تبديل شد. نمي توان امنيت اجتماعي را براي دستيابي به اهداف شخصي به هم ريخت. فرانسه به آرامش نياز دارد.
وي تاكيد كرد: كشوري كه مهد دموكراسي قلمداد مي شود نبايد در زير سوال بردن ارزشهاي جامعه اي دمكراتيك پيشرو باشد. محبوبيت با جنجال افريني به دست نمي ايد بلكه با اشتغال زايي براي جوانان و بالا بردن قدرت خريد مردم و همچنين افزايش امنيت در جامعه كسب مي شود.
رنو در ادامه خاطر نشان كرد: نبايد براي پيروزي در انتخابات به هر حربه اي متوسل شد. هم اكنون فرانسه به دليل سياستهاي نادرست در عرصه داخلي و خارجي هزينه هاي زيادي را متحمل مي شود. اصلاح نظام بازنشستگي و تظاهرات و اعتصابات ناشي از ان فرانسه را در استانه بحران بزرگي قرار داده است. ايا در چنين مواردي رئيس جمهور نبايد مداخله كند و با سنجش اوضاع براي بهبود وضعيت تلاشي به عمل اورد؟ ضرري كه اعتصابات و تظاهرات اخير براي فرانسه داشته از سودي كه قرار است با افزايش سن بازنشستگي عايد كشور شد بسيار بيشتر است.
رنو در ادامه گفت: از يك طرف از كسري بودجه و بحران اقتصادي سخن گفته مي شود از طرف ديگر نيروهاي نظامي را به كشورهايي اعزام مي كنند كه فقط هزينه در بر دارد و به جو فرانسه ستيزي دامن مي زند. در اين شرايط مجبور مي شوند براي تامين كسري بودجه ماليتها را افزايش دهند و در اين صورت به نارضايتي عمومي دامن مي زنند.
رنو افزود: با وضع قوانيني براي اقليتها محدوديتهايي ايجاد مي كنند و به شكاف در جامعه دامن مي زنند. چنين قوانيني در واقع فرانسه را از جامعه دمكراتيك بودن دور مي كند. نمي توان همه اين كارها را انجام داد و انتظار جوي آرام را نيز در جامعه داشت. به هر حال چنين سياستهايي راه به جايي نخواهد برد و فقط به تنش‌هاي كنوني دامن مي زند. مسئولان فرانسوي هم اكنون به جاي حل و فصل مشكلات مردم به جنگ لفظي روي اورده اند و فراموش كرده اند كه بخش زيادي از اين مشكلات از بحران مالي ناشي از سياستهاي غلط نشات مي گيرد.
در حالي كه "دومينيك دو ويلپن "، نخست وزير سابق فرانسه به شدت از نيكلا ساركوزي رئيس جمهور اين كشور انتقاد مي‌كند طرفداران دو ويلپن از وي درخواست كرده اند به جاي اين اعتراضات براي انتخابات رياست جمهوري سال 2012 سرمايه گذاري كند.
دو ويلپن اخيرا گفت كه ساركوزي ارزشهاي جمهوري را زير سوال برده و شان رياست جمهور را لگدمال كرده است.
دو ويلپن گفت: ساركوزي ارعاب را به عنوان رويه اي براي پيشبرد كارهايش در پيش گرفته است، از پول براي نيل به هدفش استفاده مي‌كند و نمايشهاي رسانه اي براي مطرح شدن خود به راه مي اندازد.
وي افزود: سياست اهرمي براي پيشبرد اهداف شخصي نيست.


نوشته شده در   چهارشنبه 19 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode