ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 آبان 1389     |     کد : 11137

قهوه خطر ديابت را کاهش مي دهد

پژوهشگران ايتاليايي در بررسي هاي خود نشان دادند که نوشيدن يک فنجان قهوه پس از ناهار مي تواند خطر توسعه ديابت را کاهش دهد.

 پژوهشگران ايتاليايي در بررسي هاي خود نشان دادند که نوشيدن يک فنجان قهوه پس از ناهار مي تواند خطر توسعه ديابت را کاهش دهد.
به گزارش مهر، محققان موسسه ملي تحقيقات غذايي با انجام تحقيقاتي بر روي مکانيزم ممکن عملکرد قهوه در پيشگيري از ديابت کشف کردند که «فنول هاي» موجود در قهوه مکانيزمي شبيه به برخي از داروهاي ضد ديابت دارند و مي توانند سطح گليسيمي خون را کاهش دهند.
تحقيقات متعدد گذشته تائيد مي کردند که مصرف مداوم قهوه معمولي يا بدون کافئين مي تواند منجر به کاهش خطر توسعه ديابت نوع 2 شود اما تاکنون مکانيزيمي که از طريق آن قهوه در پيشگيري از ديابت دخالت مي کند واضح نبود.
اکنون اين محققان نشان دادند افرادي که به طور مرتب پس از ناهار يک فنجان قهوه مي نوشند بيشترين احتمال را براي کاهش خطر توسعه ديابت دارند.
به گفته اين دانشمندان، ترکيبات فنوليکي حاضر در قهوه از جمله اسيد کلروژنتيک، اسيد فروليک و اسيد کافئيک مي توانند موجب توقف برخي آنزيم هاي مرتبط با هضم کربوهيدارت ها شود درحالي که کافئين هيچ فعاليت بازدارنده اي در مقابل اين آنزيم ها نشان نمي دهد.
ترکيبات فنوليکي قهوه مي توانند پسماندهاي محل فعاليت اين آنزيم ها را که مسئول هيدروليز اوليگوساکاريد (يک نوع پليمر ساکاريدي) هستند مسدود کنند.به اين ترتيب سطح گليسيمي خون در سطح پايين باقي بمانند.


نوشته شده در   دوشنبه 17 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode