مشاور تغذيهاي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت گفت: گنجاندن ورزش در برنامه روزانه، رعايت رژيم غذايي و اصول تغذيه و رعايت اصول ارگونوميك در استفاده از ابزار كار، از عوارض كمتحركي و پشت ميزنشيني ميكاهد.
به گزارش فارس، ابوالقاسم جزايري ، مشاور تغذيهاي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اظهار داشت: افرادي كه ساعتهاي طولاني پشت ميز كار خود مينشينند بايد توجه داشته باشند كه بيشتر در معرض چاقي و بيماريهاي قلبي و عروقي قرار ميگيرند و حتماً بايد در طول روز، به فاصله يكي، دو ساعت و به مدت يك تا دو دقيقه راه روند تا از عدم بيتحركي و ثبات خارج شوند.
وي افزود: راه رفتن در بين ساعات كاري موجب ميشود گردش خون بهتر جريان داشته باشد و از افزايش فشارخون، اختلال در چربي خون و بيماريهاي قلبي و عروقي كه همگي از عوارض پشت ميزنشيني و كمتحركي است، كاسته شود.كارمندان ميتوانند در همان حالت نشسته، انگشتان پايشان را در كفش تكان دهند تا از بيحركتي خارج شوند.
مشاور تغذيهاي معاونت بهداشتي با اشاره به مصرف بيش از حد چاي ، در بين كارمندان افزود: مصرف چاي منجر به خوردن قند و شيريني شده و مجموع اين قند و شيرينيها، در طول روز براي سلامتي بسيار مضر است.
وي با تاكيد براين كه افرادي كه ساعات زيادي پشت ميز مينشينند بايد در طول روز همراه با چاي خود كمتر، شيريني و قند مصرف كنند بهترين حالت را، مصرف ميوه و سبزيجات كه مقدار زيادي فيبر، ويتامين و مواد معدني را به فرد ميرساند، عنوان كرد.
جزايري خاطرنشان كرد: افراد ميتوانند با گنجاندن ورزش در برنامه روزانه خود از عوارض كمتحركي و پشت ميزنشيني بكاهند و ورزش كردن به گونهاي باشد كه همه اعضاي بدن را درگير كند كه اين امر باعث تسهيل در گردش خون ميشود.