طبق گزارش سازمانهاي ذيربط از جمله پزشكي قانوني بيشترين درصد مسموميتها، مسموميت ناشي از مونواكسيدكربن و مسموميتهاي دارويي است و لازم است هموطنان براي پيشگيري از ابتلا به مسموميت نحوه استفاده و نگهداري صحيح فرآوردههاي دارويي و جلوگيري از مسموميت با مونواكسيدكربن را بياموزند.
مردم با دريافت آموزش عمومي نحوه استفاده از داروها و مواد شيميايي محيط زندگي خود را براي پيشيگري از مسموميتها در كودكان ايمنسازي كنند.
به گزارش وبدا مركز اطلاعرساني داروها و سموم معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در هفته پيشگيري از مسموميتها ضمن بيان اين مطلب گفت: طبق گزارش سازمانهاي ذيربط از جمله پزشكي قانوني بيشترين درصد مسموميتها، مسموميت ناشي از مونواكسيدكربن و مسموميتهاي دارويي است و لازم است هموطنان براي پيشگيري از ابتلا به مسموميت نحوه استفاده و نگهداري صحيح فرآوردههاي دارويي و جلوگيري از مسموميت با مونواكسيدكربن را بياموزند.
بنابراين گزارش استفاده از ظرف Chid proof در بستهبنديهاي دارويي و شيميايي، الصاق برچسب كامل بر روي بستهبندي مواد شيميايي و شوينده (شامل اجزاي سازنده فرآورده و نحوه برخورد با مسموميت اتفاقي با آن)، همكاري در جايگزيني سموم بسيار خطرناك با سموم با خطر كمتر در مصارف خانگي اقدامات ديگر در جهت كاهش بروز مسموميتها در افراد جامعه هستند.