ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 26 مهر 1390     |     کد : 27001

همایش ملی فضای مجازی و سیاست در تبریز برگزار می‌شود

دبیر علمی همایش فضای مجازی و سیاست و مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد تبریز از حضور بیش از 400 کارشناس و استاد در این همایش در تبریز خبر داد.

دبیر علمی همایش فضای مجازی و سیاست و مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد تبریز از حضور بیش از 400 کارشناس و استاد در این همایش در تبریز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از ستاد خبری همایش ملی فضای مجازی و سیاست، جعفر جمشیدی‌راد با اشاره به برگزاری این همایش در 12 آبان ماه جاری در تالار شهریار دانشگاه آزاد تبریز، اظهار داشت: در این همایش استادان برجسته دانشگاه‌های دولتی و آزاد کشور از جمله محمود سریع القلم، سید حسین سیف‌زاده، حمیدرضا ضیایی‌پرور، ابراهیم متقی، قاسم افتخاری، علیرضا غفاری و دیگر پیشکسوتان دانش سیاسی کشورمان در این همایش حضور خواهند داشت.
جمشیدی‌راد با اشاره به اهمیت این همایش گفت: گروه علوم سیاسی همگام با پیشرفت‌هایی که حوزه عمومی سیاست را تحت تاثیر قرار می‌دهد، در صدر تحولات دانش سیاسی قرار داشته و این همایش نیز برخی از دغدغه‌های فرآروی رشته علوم سیاسی را پاسخ خواهد داد.
دبیر علمی همایش فضای مجازی و سیاست با اشاره به تاثیر فضای مجازی در عرصه سیاست و عصر انفجار اطلاعات و مباحثی همچون جنگ نرم‌ یاد آور شد: معمولا یکی از مولفه‌های جنگ نرم و قدرت نرم رسانه‌ها، اطلاعات و ارتباطات ابزاری است؛ از این رو فضای مجازی عملا بستر اتفاق و رخداد قدرت نرم در میان ملل و جوامع مختلف دنیاست.
وی ادامه داد: لذا اهمیت این مفهوم برای همگان واضح و روشن است که بخش اعظم زندگی بشر امروزی از طریق فضای مجازی ترسیم می‌شود.
جمشیدی‌راد با بیان اینکه علوم سیاسی یک متغیر دوسویه در گردونه فضای مجازی است، وضعیت حاضر در ایران را یک جریان کاملا یک سویه عنوان کرد و گفت: در این همایش تلاش می‌کنیم تا هر دو متغیر عملی و علمی سیاست در فضای مجازی ترسیم شود.
مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد تبریز، رویکرد همایش را در دو بخش نگاه آکادمیک به علم سیاست و نیز ارتباط با علوم دیگر عنوان کرد و افزود: امروزه امر سیاسی جدای از اقدام و کنش سیاسی قابل تصور نیست، از این رو تلاش برای نزدیک کردن سیاست به عرصه‌های فرهنگی نیز مدنظر گروه علوم سیاسی است.
جمشیدی‌راد وضعیت ایران را در سطح فضای مجازی ارزیابی و تصریح کرد: حوزه عمومی سیاست در ایران با ابزارهایی که در اختیار دارد یا به طریقی که انتخاب کرده است توان شکل‌دهی به مناسبات منطقی سیاسی و راهکار عمومی نقش چندانی ندارد.
وی تاثیر اساسی همایش فضای مجازی و سیاست را ایجاد ارتباط با مجموعه اساتید علم سیاست در ایران و سایر دانشگاه‌های مرتبط که در خط مقدم تولید دانش سیاسی هستند و عملا کانون‌های جمع‌آوری توانایی و ظرفیت‌های سایر دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد و عرصه‌های جدید را با مفاهیم نو به ارمغان می‌آورند، عنوان کرد.
جمشیدی‌راد پیشتازی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد تبریز در خصوص موضوعاتی که کمتر توجه محافل آکادمیک را برانگیخته از دیگر تاثیرات این همایش در ارتقای علمی گروه علوم سیاسی دانست.
وی گفت: این همایش نگاه سیاسی جدیدی طرح می‌کند و امر سیاسی را با امر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی که در عرصه‌های جدید مبتلا به سیاست هستند، مرتبط و تبیین کرده و برجستگی خاصی به دقت نظر و ارتقای کیفی علوم سیاسی می‌افزاید.
جمشیدی‌راد یادآور شد: بیش از 130 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که این حجم قابل توجه و استقبال بی‌نظیر از همایش بدون ارسال فراخوان و سایر تبلیغات پیرامون آن بوده که این موضوع بیانگر اهمیت همایش از نظر متخصصان حاضر در آن است.
وی ادامه داد: این همایش یک روزه بوده و 20 نفر در چهار نشست قبل از ظهر و بعد ازظهر به ارائه مقاله خواهند پرداخت.


نوشته شده در   سه شنبه 26 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode