|
|
شيريني مربايي
|
درون اين شيريني خوشمزه كه بيشتر براي نوروز تهيه مي شود، هر مربايي را كه دوست داريد بريزيد...
|
چهارشنبه 4 فروردين 1389
|
|
|
شيريني بهشتي
|
ابتدا پودر قند و روغن و وانيل را مخلوط كرده و با همزن به مدت سه دقيقه ميزنيم تا نرم و لطيف شود و آرد را كم كم به آن اضافه كرده و خوب ورز ميدهيم...
|
سه شنبه 25 اسفند 1388
|
|
|
باقلوا
|
اين شيريني معمولاً از لايه هاي آرد خميرشده و خرده هاي گردو و پسته درست مي شود. باقلوا معمولاً بوسيله شهدي كه از گلاب و زعفران درست شده، شيرين مي شود اما مي توان از عسل هم براي اينكار استفاده كرد...
|
پنجشنبه 13 اسفند 1388
|
|
|
رشته پلو قيصي (پلوي محلي آذربايجان)
|
برنج را كه از 3 ساعت قبل با نمك خيس كرده ايد، در آب جوش بريزيد؛ در حد آبكش شدن كه رسيد، رشته پلويي را اضافه كنيد. چند جوش كه زد آن را آبكش نماييد...
|
دوشنبه 10 اسفند 1388
|
|
|
|
|
سمبوسه
|
سمبوسه از جمله غذاهايي است كه بچهها خيلي آن را دوست دارند..
|
چهارشنبه 21 بهمن 1388
|
|
|
ماكاروني و بروكلي
|
ميتوانيد در مدت بسيار كوتاهي اين غذاي سالم را تهيه و همراه با سبزيجات مورد علاقه ميل كنيد...
|
سه شنبه 6 بهمن 1388
|
|
|
طرز تهيه خوراك سردست بره معطر
|
اين خوراك سردست بره معطر، با پرتقال، زيره سبز، هل و زردچوبه تهيه ميشود. گوشت سردستها به قدري لطيف هستند كه از استخوان جدا ميشوند. تهيه اين ظرف در ظرف سفالي كيفيت آن را دوچندان ميكند...
|
پنجشنبه 1 بهمن 1388
|
|
|
سالادي از ريشه هاي خوراكي
|
این سالاد خوش آب و رنگ كه همراه سبزيجات ترد و تازه سرو ميشود علاوه بر خوش طعم بودن، جلوه زيادي به ميز غذا ميبخشد...
|
دوشنبه 21 دي 1388
|
|
|
|
|