ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 ارديبهشت 1403
جمعه 7 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 25 اسفند 1388     |     کد : 6848

شيريني بهشتي

ابتدا پودر قند و روغن و وانيل را مخلوط كرده و با هم‌زن به مدت سه دقيقه مي‌زنيم تا نرم و لطيف شود و آرد را كم كم به آن اضافه كرده و خوب ورز مي‌دهيم...

مواد لازم:
آرد 500 گرم
روغن 250 گرم
پودر قند 250 گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
زنجبيل يك قاشق غذاخوري
كاكائو يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانيل را مخلوط كرده و با هم‌زن به مدت سه دقيقه مي‌زنيم تا نرم و لطيف شود و آرد را كم كم به آن اضافه كرده و خوب ورز مي‌دهيم. سپس خمير را به سه قسمت تقسيم كرده، يك قسمت براي شيريني ساده، يك قسمت را كاكائو اضافه كرده و قسمت آخر را زنجبيل اضافه مي‌كنيم . سيني فر را كاغذ روغني گذاشته و از خميرها گلوله‌هاي كوچكي درست كرده و با فاصله در سيني فر مي‌چينيم. براي تزيين روي شيريني‌ها از خلال بادام و پسته و كاكائو استفاده كنيد. سيني را در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 الي 20 دقيقه بگذاريد.
اين شيريني خشك را مدت طولاني در ظرف‌هاي دربسته مي‌توانيد نگه‌داريد.
براي عيدتان مي‌توانيد با خمير شيريني بهشتي, شيريني‌هاي متنوعي درست كنيد. (كاكائويي- زنجبيلي - هل‌دار – زعفراني و دورنگ كاكائويي و ساده)


نوشته شده در   سه شنبه 25 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode