ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 خرداد 1399
دوشنبه 12 خرداد 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
 آشپزی
کلمه کلیدی
جستجو

كتلت مرغ و هويج

هميشه متخصصان تغذيه، مصرف كم گوشت قرمز و عادت به خوردن گوشت سفيد (مرغ و ماهي) را توصيه مي‌كنند...
شنبه 21 آذر 1388

يك نوع املت گوجه‌فرنگي

در تهيه اين املت، علاوه بر گوجه فرنگي و تخم مرغ از سبزيجاتي مانند سير، فلفل دلمه اي، قارچ و جعفري استفاده شده است كه باعث افزايش خاصيت اين غذا مي شوند؛ مثلا سير خاصيت ضدميكروبي قوي و فلفل خاصيت آنتي اكسيداني زيادي دارد...
دوشنبه 16 آذر 1388

سالاد ميوه لايه‌اي

اين سالاد ميوه خوشمزه را هم مي‌توانيد به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر ميل كنيد ...
يکشنبه 15 آذر 1388

مرغ و يا گوشت و سبزيجات چيني

نيم كيلو مرغ يا گوشت قطعه شده ...
شنبه 14 آذر 1388

كيك گردويي شكلاتي

هر چند اين كيك پف كرده و ضخيم به نظر نميرسد، اما بسيار پر مايه و خوش طعم بوده و نسبت به كيكهاي ديگر، كالري بسيار كمتري دارد...
چهارشنبه 11 آذر 1388

املت تره فرنگي و اسفناج

مواد لازم براي 3 تا 4 نفر...
دوشنبه 9 آذر 1388

سالاد سيب زميني اسلامبولي

اين سالاد گرم سيب زميني، با سبزيجات و لوبيا سبز، ميتواند به عنوان يك وعده غذاي اصلي نيز مصرف شود، اما بهترين استفاده آن در مهمانيها و يا همراه با غذاهاي ساده مانند استيك و شنيتسل است...
شنبه 7 آذر 1388

پنير سوخاري

اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند...
دوشنبه 2 آذر 1388

دسر ماست و ميوه

نيازهاي كودكان به ميوه، سبزي و كلسيم با مصرف اين دسر برطرف مي‌شود...
جمعه 29 آبان 1388

ترشي ليته بادمجان كبابي

بادمجان‌ها را در فر يا كباب‌پز كبابي مي‌كنيم تا كاملا بپزند...
چهارشنبه 27 آبان 1388