ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 ارديبهشت 1403
جمعه 14 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 11 آذر 1389     |     کد : 12297

پيكر استاد محمود قبه زرين در تبريز تشييع شد

پيكر استاد محمود قبه زرين پيشكسوت و هنرمند برجسته تئاتر،‌ سينما و راديو و تلويزيون كشور در تبريز ظهر امروز تشييع شد.

 پيكر استاد محمود قبه زرين پيشكسوت و هنرمند برجسته تئاتر،‌ سينما و راديو و تلويزيون كشور در تبريز ظهر امروز تشييع شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، ‌علي داننده مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي ظهر امروز در اين آيين گفت: استاد قبه‌زرين تنها سهم و نقش استاني در هنر نداشته و شخصيت و تاثيرگذاري وي در سطح ملي بوده و اين موضوع به عنوان يك موضوع مهم قابل توجه است.
وي افزود: استاد، صادقانه در راه تعالي هنر تلاش كرده و شايسته بزرگداشت است.
وي، از فراخوان فيلمنامه نويسي در موضوعات مختلف با هدف شناسايي و تربيت نيروي انساني مجرب با نام استاد قبه زرين خبر داد و گفت: با اين فراخوان ضمن زنده نگهداشتن ياد و خاطره استاد،‌ بستر مناسبي براي شناسايي و بروز استعدادهاي فيلمنامه نويسي در منطقه مهيا مي شود.
علي نواداد مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي نيز در اين مراسم ضمن آرزوي غفران و مغفرت براي هنرمند برجسته استان اظهار داشت : هنر جزو جدايي‌ناپذير زندگي انسان بوده و ذهن خلاق هنرمند جذابيت و زيبايي حيات را افزايش مي‌دهد.
وي افزود: دوست داشتن، مهرورزي،‌ اهل تظاهر نبودن، غم روزگارهاي خوش آينده را خوردن، خستگي را نشناختن از صفات برجسته استاد قبه‌زرين بود كه وي را ممتاز كرده است.
در اين آيين هنرمندان و بازيگران مطرح كشور داود رشيدي، جهانگير الماسي، آستانه مديركل دفتر هنرهاي نمايشي وزارت فرهنگ و ارشاد، مديركل صدا و سيماي آذربايجان شرقي و مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان به همراه جمع كثيري از هنرمندان و اصحاب فرهنگ منطقه شركت داشتند.
آيين شام غريبان استاد قبه‌زرين امروز از ساعت 15 تا 17 و مجلس ترحيم وي از ساعت 18:30 تا20:30 در مسجد جوادالائمه (ع) تبريز واقع در وليعصر نرسيده به فلكه همافر برگزار مي‌شود.
استاد قبه‌زرين متولد 1319 تبريز بود و در سال ۱۳۴۷ گروه هنري آريا را در تبريز تاسيس كرد و از سال ۱۳۴۲ در راديو و تلويزيون تبريز استخدام شد.
وي همچنين عضو انجمن صنفي گويندگان جوان تهران و از بنيانگذاران گروه نمايش راديو تبريز بود.
استاد قبه‌زرين در نمايش‌نامه‌هايي نظير «پهلوان اكبر مي‌ميرد» نوشته‌ بهرام بيضايي، «بهترين باباي دنيا» نوشته غلامحسين ساعدي، «تراژدي رستم و سهراب» نوشته‌ محمود قبه‌زرين، «ياغي‌ها» نوشته خسرو حكيم‌رابط ، «چوب به دست‌هاي ورزيل» و … حضور داشته است.
وي همچنين در سال ۸۱ در فيلم «بانوي من» به كارگرداني يدالله صمدي و در سال ۸۲ در فيلم «شهر زيبا» به كارگرداني اصغر فرهادي و «مارمولك» به كارگرداني كمال تبريزي نقش‌آفريني كرد.
اين دوبلور در سريال «اغما» به زبان آذري همچنين در قسمت اول انيميشن «شرك» نيز در نقش حاكم (پدر‌فيونا) گويندگي كرده است.


نوشته شده در   پنجشنبه 11 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode