ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 شهريور 1403
سه شنبه 13 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 7 تير 1393     |     کد : 74334

نقش شهيد بهشتي در پيروزي، استقرار و جلوگيري از انحراف انقلاب برجسته بود

رئیس جمهوری در آستانه سالروز شهادت آیت الله دکتر سید محمد حسینی بهشتی و در دیدار با خانواده آن بزرگوار، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی تصریح کرد: شهید بهشتی به حق سیدالشهداء انقلاب اسلامی و حادثه فجیع هفتم تیرماه 1360 بود .

رئيس جمهوري در ديدار با خانواده شهيد بهشتي:
نقش شهيد بهشتي در پيروزي، استقرار و جلوگيري از انحراف انقلاب برجسته بود


رئیس جمهوری در آستانه سالروز شهادت آیت الله دکتر سید محمد حسینی بهشتی و در دیدار با خانواده آن بزرگوار، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی تصریح کرد: شهید بهشتی به حق سیدالشهداء انقلاب اسلامی و حادثه فجیع هفتم تیرماه 1360 بود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدار با بیان فرازهایی از سخنان حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی درباره این شهید بزرگوار، به این عبارت که «بهشتی مظلوم بود و مظلوم زیست» اشاره کرد و اظهارداشت: به راستی ایشان یار و همدم حضرت امام خمینی(ره) بود و خداوند مقام این شهید خدوم و یاران گرانقدر ایشان را که با وی شهید شدند، متعالی گرداند.

وی با بیان خاطراتی از شهید بهشتی در حوزه علمیه قم تأکید کرد: در تاریخ حوزه های علمیه، شهید بهشتی از اولین شخصیت هایی بود که سبک نوی فراگیری علوم اسلامی، احکام دینی و تحقیق را ایجاد و ترویج کرد .

رئیس جمهوری با بیان این مطلب که شهید بهشتی با شخصیت والای خود برای همه مشکلات موجود چه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و چه بعد از پیروزی آن راه حل داشت، تصریح کرد: آیت الله شهید بهشتی انصافاً از شخصیت های استثنایی روحانیت، لااقل در دهه های اخیر بوده است.

وی به شیوه های مدیریت و تدریس شهید بهشتی در حوزه و مدرسه اشاره کرد و تربیت افراد چه در بخش مدیریت تبلیغ دینی و چه مدیریت اجتماع و جامعه را از شاخصه های برجسته و ممتاز ایشان برشمرد.

دکتر روحانی به نقش برجسته و تأثیرگذار شهید بهشتی در نهضت انقلاب اسلامی، پیروزی، استقرار و استمرار انقلاب و جلوگیری از انحراف آن اشاره کرد و سازماندهی و ساماندهی امور در شورای انقلاب و روحانیت مبارز را از دیگر ویژگی ها و نقش ایشان در انقلاب اسلامی دانست.

وی یکی از شاخصه های کم نظیر این شهید بزرگوار را بالا بودن آستانه تحمل ایشان ذکر کرد و گفت: شهید بهشتی با موافق و مخالف و حتی دشمن ترین افراد با سعه صدر به مذاکره و مناظره می نشست که مناظرات ایشان در صدا و سیما گواه این مدعاست.

رئیس جمهوری اداره مجلس خبرگان و مشارکت فعال در تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را که در دنیا می شود به این قانون اساسی افتخار کرد، از کارهای بزرگ و ممتاز شهید بهشتی برشمرد.

وی شهید بهشتی را معمار قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: نقش شهید بهشتی در ساماندهی و تکمیل ساختار قوه قضائیه جمهوری اسلامی چه به لحاظ شکلی و چه به لحاظ محتوایی ممتاز و متمایز بود.

دکتر روحانی به حرکت های انحرافی توسط برخی از افراد و گروه ها در ابتدای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مقاومت و ایستادگی شهید بهشتی با تشکیل حزب جمهوری اسلامی و سخنرانی ها و مناظره هایی که ایشان برای تبیین تفکر و چارچوب اسلامی در برابر انحراف داشت، توانست انقلاب را از انحراف مصون داشته و بخش عظیمی از این دستاورد بزرگ، مرهون و محصول کار، تلاش و برنامه ریزی آن بزرگوار بود.

وی با بیان این مطلب که شخصیتی را در انقلاب اسلامی سراغ ندارم که به اندازه شهید بهشتی زخم زبان ها و تهمت های فراوانی را به ایشان روا داشته باشند ولی آن بزرگوار با صبر و سعه صدر آنها را تحمل کرده باشد، اظهار داشت: نقش شهید دکتر بهشتی در تاریخ انقلاب اسلامی به حق فراموش ناشدنی است و ایشان جزو مظلوم ترین شخصیت های انقلاب اسلامی هستند.

رئیس جمهوری دانش علمی، تسلط بر علوم متعدد، زندگی هدفمند، کسب علم در محضر عالمان و استادان بزرگ اسلامی، اخلاق حسنه، وقار، تواضع، مدیریت با تدبیر و نظم را از دیگر ویژگی های قابل ذکر آن عالم فرزانه برشمرد و گفت: ملت ایران حادثه هفتم تیر را که یکی از سخت ترین و تاثرانگیزترین روزهای انقلاب اسلامی بود فراموش نخواهد کرد، بحمدالله خون آن بزرگوار و یاران گرانقدرش توانست انقلاب اسلامی را آبیاری کند و جلو خطرات و انحرافات آن را گرفته و تا امروز ادامه پیدا کند.

رئیس جمهوری در ابتدای این دیدار، از کتابخانه تخصصی و آرشیو بنیاد نشر آثار آیت الله دکتر شهید بهشتی و موزه سرایی که شامل عکس و خاطرات آن شهید بزرگوار و نیز اتاق شورای انقلاب اسلامی که نخستین جلسات شورای انقلاب در این مکان برگزار می شد، بازدید کرد.

همچنین پسر بزرگ شهید بهشتی توضیحاتی در باره ویژگی ها و اخلاق حسنه و عملکردهای آن شهید بزرگوار به رئیس جمهوری ارائه کرد.

در پایان این دیدار که در فضایی گرم، صمیمی و توام با معنویت برگزار شد، رئیس جمهوری با ادای احترام به مقام آیت الله شهید دکتر بهشتی و همسر بزرگوار ایشان، برای شادی روح آن بزرگواران غفران و رحمت الهی را از خداوند متعال مسألت داشت.

دکتر روحانی همچنین در این دیدار که حجت الاسلام والمسلمین شهیدی معاون رئیس جمهوری در امور ایثارگران و رئیس بنیاد شهید، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهوری و سرپرست نهاد ریاست جمهوری و حسین فریدون دستیار ارشد رئیس جمهوری حضور داشتند، در دفتر یادبود آیت الله شهید بهشتی متنی را نگاشت و عکس هایی را با فرزندان و سایر اعضای خانواده آن شهید به یادگار گرفت.

دیدار با مادر و خانواده شهیدان والا مقام منصور، محسن و مجید شهبازی دستجردی

رئیس جمهوری در فضایی سرشار از محبت و صمیمیت با مادر و خانواده شهیدان والا مقام منصور، محسن و مجید شهبازی دستجردی دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی با حضور در منزل شهیدان شهبازی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به ویژه شهیدان شهبازی دستجردی، از فداکاری و صبر و ایثار والدین آنان تجلیل کرد.

رئیس جمهوری در این دیدار ضمن دلجویی از مادر و خانواده شهیدان شهبازی از نزدیک در جریان اوضاع زندگی آنان قرار گرفت و برای آنان سلامتی و تندرستی آرزو کرد.

والده شهیدان شهبازی هم که همسرش قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به رحمت ایزدی پیوسته است، بااظهار خوشحالی از حضور رئیس جمهوری در منزل خود و در حالی که بسیار متاثر بود و اشک شوق بر دیده داشت ، خاطراتی از فرزندان شهید خود و نحوه شهادت آنان بیان کرد.

شهیدان منصور شهبازی در ۲۱ سالگی و در آبان ماه سال ۶۲ در عملیات والفجر ۴، محسن شهبازی در ۱۸ سالگی اسفند ۶۵ در عملیات کربلای ۵ و مجید شهبازی در ۱۸ سالگی و مرداد ماه ۶۷ در عملیات مرصاد خدایی شدند.

رئیس جمهوری در این دیدار با تجلیل از فداکاری مادر شهیدان منصور، محسن و مجید شهبازی، گفت: شما در راه خدا و دفاع از وطن و انقلاب اسلامی فداکاری های بزرگی کردید و با توجه به اینکه پدر شهیدان نیز در قید حیات نبودند اجر شما مضاعف است چرا که برای فرزندان خود نقش پدری و مادری را در کنار هم ایفا نمودید.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: ملت ما به وجود خانواده ها و مادرانی چون شما افتخار می کند، اینکه مادری از روز های اول تا آخر جنگ یعنی از سال ۶۲ تا ۶۷ و روزهای عملیات مرصاد بطور مستمر در مسیر جهاد و شهادت حضور داشته و در طی۵سال، ۳ فرزند خود را تقدیم انقلاب کرده است، اقدامی عظیم و افتخارآمیز است.

دیدار با خانم وهاب زاده کفاش، جانباز ۷۰ درصد

رئیس جمهوری با حضور در منزل حاجیه "امینه وهاب زاده کفاش" جانباز ۷۰ درصدهم با تجلیل از فداکاری زنان ایرانی به ویژه در دوران هشت سال دفاع مقدس، خطاب به این جانباز سرافراز تصریح کرد : شما رهروان حضرت زینب (س) ؛ آن شیرزن دشت کربلا ، هستید.

دکتر روحانی در این دیدار که در فضایی صمیمی و توام با معنویت برگزار شد ، با تاکید بر این که همه ما مدیون شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده آنها هستیم، اظهارداشت: دیدار با جانبازان توفیق بزرگی برای دولت تدبیر و امید است .

رئیس جمهوری عظمت و استقلال ایران اسلامی را در سایه ایثار و فداکاری شهدا و جانبازان گرانقدر خواند و خطاب به خانم "وهاب زاده کفاش " گفت: شما با حضور مستمر ۳۶ ماهه خود در جبهه های حق علیه باطل و این میزان از جانبازی ، کار بزرگی کرده اید.

دکتر روحانی تصریح کرد: اجر و پاداش دنیا و آخرت نصیب شما جانبازان است و زنان جانبازی چون شما ، نمونه زنان ایران اسلامی هستند.زنان ایرانی همگام و همپای مردان در صحنه های مختلف دفاع از ایران اسلامی و ارزشهای آن از جمله راهپیمایی ها و انتخابات، مشارکت فعالانه دارند .

وی گفت: شما همان راهی را طی کردید که خاندان رسالت پیش پای ما گذاشته است و همین کار پاداش و اجر بی پایانی را به شما می دهد.

حاجیه وهاب زاده کفاش که در سال ۶۲ به عنوان نیروهای مردمی در منطقه فکه به عنوان امدادرسان حضور داشت، در عملیات والفجر ۲ در جریان حملات شیمیایی رژیم صدام، دچار مسمومیت شیمیایی شد.وی پیش از آن بارها در جبهه های حق علیه باطل دچار مجروحیت شده بود.

این جانباز پرافتخار دوران دفاع مقدس در هفت عملیات نظامی شرکت داشته و در دوران پس از دفاع مقدس نیز به خاطر مشارکت فعالانه اش در امور محوله چندین تقدیر نامه دریافت کرده است.

حاجیه وهاب زاده کفاش در این ملاقات همچنین با مرور خاطره ای از حضورش در جبهه های حق علیه باطل، همه حاضران در این ملاقات را تحت تاثیر قرار داد.

این جانباز پرافتخار گفت: در دوره جنگ و در یکی از خطوط عملیاتی، ناگهان این خط، مورد حمله دشمن قرار گرفت و ترکش های گلوله های دشمن هر دو دست رزمنده "آرپی جی" زن را قطع کرد و تانک ها شتابان به طرف خاکریز ما هجوم می آوردند درهمین حین آرپی جی آماده شلیک را دیدم و آن را برداشتم و به سمت تانک پیشرو دشمن نشان گرفتم. تانک دشمن منهدم و این حرکت باعث شد تا روند پیشروی دشمن کند و نیروهای خودی بتوانند مواضع خود را مستحکم کنند.

در این دیدار لوح تقدیری به رسم یادبود از سوی رئیس جمهوری به خانم وهاب زاده کفاش اهدا شد


نوشته شده در   شنبه 7 تير 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode