ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 شهريور 1403
سه شنبه 13 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 25 آبان 1392     |     کد : 62670

جهان تشيع يك بار ديگر حماسه عظيم كربلا را زنده نگه داشت

شام غريبان حضرت اباعبدالله الحسين (ع) پنجشنبه شب با مراسم سوگواري و عزاداري سيد و سالار کربلا و اصحاب با وفاي ايشان با حضور رهبر معظم انقلاب درحسينيه امام خميني(ره) برگزار شد.


شام غريبان حضرت اباعبدالله الحسين (ع) پنجشنبه شب با مراسم سوگواري و عزاداري سيد و سالار کربلا و اصحاب با وفاي ايشان با حضور رهبر معظم انقلاب درحسينيه امام خميني(ره) برگزار شد.

در اين مراسم که جمعي از مسئولان و هزاران نفر از اقشار مختلف مردم حضور داشتند از سوي حجت‌الاسلام والمسلمين عالي ابعاد حادثه عظيم عاشورا تبيين شد و آقايان سماواتي و مرتضي طاهري به ذکر مصيبت امام حسين (ع) و اصحاب آن حضرت پرداختند.

مراسم عزاداري حضرت سيدالشهدا در حسينيه امام خميني(ره)که از20آبان آغازشده بود تا شب گذشته - يازدهم محرم – ادامه داشت.

روايت رهبر معظم انقلاب از اولين ديدار با علامه جعفري

در آستانه سالروز رحلت علامه فرزانه و متفكر و فيلسوف و اديب نامدار، آيت الله آقاى حاج شيخ محمّدتقى جعفرى تبريزى، پايگاه اطلاع‌رساني رهبري، خاطره‌ رهبر معظم انقلاب را از اولين ديدارشان با علامه جعفري منتشر كرد:

در آقاى جعفرى (رحمه الله عليه) خصوصيات برجسته‌اى بود كه به‌نظر من همه‌ اينها براى نسل جوان و پژوهنده و اهل علم و تحقيق الگوست. ايشان آن وقتى كه كارهاى تحقيقى خودشان را شروع كردند، خيلى جوان بودند.

البته من حدود سال هاى سى‌وچهار و سى‌وپنج بود كه ايشان را شناختم. ايشان تازه از نجف آمده بودند و جوان و فاضل و اهل تحقيق و فعّال و پر شور و مورد احترام بزرگان ما - مانند مرحوم آقاى ميلانى و بعضى از آقايان ديگر در مشهد - و نيز مورد احترام طلّاب بودند. اخوانشان هم در مشهد بودند؛ مثل آقاى آميرزا جعفر كه مرد بسيار با صفا و با معنويت و با روحى است. بله؛ عرض مى‌كردم كه ايشان هم به مناسبتى به مشهد آمده بودند و چند ماه يا يك سال - درست يادم نيست - در مشهد ماندند. ما از آن‌جا با ايشان آشنا شديم. در ايشان واقعاً روح تحقيق و تفحّص و نشاط و شور علمى مشاهده مى‌شد.

اين روحيه، از دوران جوانى تا پايان عمر ادامه داشت. آن وقت ايشان تقريباً سى و چند ساله بودند. همه‌ اين شور جوانى، در كار علمى و فكرى و بحث و نوشتن و تحقيق و مطالعه و اين‌گونه كارها صرف مى‌شد و البته حافظه‌ فوق‌العاده و استعداد علمى ايشان هم به جاى خود محفوظ بود. اين حالت تا همين آخر هم ادامه داشت كه اين چيز عجيبى است. يعنى در عين اين‌كه ايشان يك مرد هفتاد و چند ساله بودند، ولى تا آخرين بارى كه ايشان را ديديم - به گمانم يك سال، يا هفت، هشت ماه پيش بود كه ايشان را ما زيارت كرديم - باز انسان همان حالت و همان شور و همان تحرّك را در ايشان مى‌ديد .

اين خيلى باارزش و قيمتى است كه انسان نگذارد گذشت زمان و حوادث گوناگون، شور و تحرّك و تهيّجى را كه خداى متعال در او قرار داده و مى‌تواند آن را مثل يك سرمايه‌ گرانبها براى پيشرفت هاى گوناگون در ميدان هاى مختلف مصرف كند، از بين ببرد. به‌هرحال وجود ايشان، حقيقتاً وجود ذى‌قيمتى بود و براى اسلام و مسلمين و نظام اسلامى ارزش داشت. ايشان تا آخر هم كار كردند؛ يعنى واقعاً آقاى جعفرى هيچ وقت از كارافتاده و كنار نشسته و بيكاره نشدند و دائم مشغول كار و تلاش و تحرّك بودند. خداوند ان‌شاءالله درجاتشان را عالى كند.

بيانات در ديدار خانواده و مسئولان ستاد برگزارى مراسم ارتحال استاد علامه محمدتقى جعفرى (ره) 17/9/1377

codex01x



نوشته شده در   شنبه 25 آبان 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode