ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 آذر 1404
شنبه 29 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 27 خرداد 1392     |     کد : 55283

واكنش‌هاي داخلي و خارجي به انتخاب دكتر روحاني

به دنبال برگزاري شکوهمند انتخابات رياست جمهوري و انتخاب دکتر حسن روحاني به عنوان رئيس جمهوري توسط مردم، شخصيت ها، نهادها و سازمان هاي داخلي و خارجي انتخاب وي را تبريک گفتند و براي رئيس جمهوري منتخب آرزوي موفقيت کردند.

به دنبال برگزاري شکوهمند انتخابات رياست جمهوري و انتخاب دکتر حسن روحاني به عنوان رئيس جمهوري توسط مردم، شخصيت ها، نهادها و سازمان هاي داخلي و خارجي انتخاب وي را تبريک گفتند و براي رئيس جمهوري منتخب آرزوي موفقيت کردند.

دراين باره،آيت‌الله محمدرضا مهدوي کني در پيامي انتخاب حجت‌الاسلام و المسلمين حسن روحاني به عنوان رئيس جمهوري را تبريک گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، در اين پيام آمده است:

اعياد شعبانيه و خلق حماسه سياسي در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بر شما و ملت شريف و آزاده ايران مبارک باد.

بي‌شک خلق اين حماسه در پرتو رهنمودهاي مقام معظم رهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي پيروزي ديگري براي نظام جمهوري اسلامي ايران است.

در ادامه اين پيام آمده است: ضمن احترام و تکريم نسبت به تمامي نامزدهاي محترم انتخابات رياست جمهوري، انتخاب شما را در اين عرصه خطير تبريک گفته و توجه شما را به نکات ذيل جلب مي‌کنم.

- اميد است جنابعالي که از ياران ديرين امام و رهبري و اعضاي محترم جامعه روحانيت مبارز تهران هستيد، از مومنان واقعي مورد اشاره در آيه شريفه فوق بوده و از شاهداني باشيد که توفيق پاسداري از آرمان‌هاي امام راحل«قدس سره» و پايبندي و التزام به ولايت عامه فقيه را به آنها عطا فرموده است.

ـ بي‌ترديد جنابعالي به عهد خود وفادار بوده و راه امام امت خميني کبير و رهنمودهاي مقام معظم رهبري در حفظ مصالح امت را سرلوحه برنامه‌هاي خود قرار خواهيد داد.

ـ انتظار داريم از امروز تا آخرين روزي که اين مسئوليت را برعهده داريد حل مشکلات مردم شريف که حماسه‌آفرين اين عرصه هستند را در اولويت فعاليت‌هاي خود قرار دهيد.

ـ بر اين باوريم که جنابعالي به عنوان رئيس جمهوري منتخب، مجري قانون اساسي و حافظ دين و مذهب رسمي کشور، و همچنين عزت و شرافت جمهوري اسلامي ايران هستيد.

ـ يادآور مي‌شوم روحانيت معزز که همواره پاسدار و مدافع ارزش‌هاي انقلاب و اسلام عزيز بوده‌اند، چون گذشته مترصد حوادث و جريانات پيش‌رو خواهند بود و به يقين جنابعالي از خيرخواهي و نصيحت ناصحان مشفق و پشتيباني روحانيت بي‌نياز نخواهيد بود.

آيت‌الله العظمي جوادي آملي: به وعده‌ها عمل شود

آيت‌الله العظمي جوادي آملي در توصيه به منتخبان شوراها و رئيس جمهوري منتخب گفت: اميد است وعده‌ها عملي شود.

آيت‌الله جوادي آملي در حاشيه زيارت حرم بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در جمع خبرنگاران در ارتباط با حضور پرشور مردم اظهار داشت: بنده در بيانيه‌ روز گذشته به طور مفصل از حضور حماسي مردم تشکر کردم.وي در ادامه از حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات مجدداً قدرداني کرد.

آيت‌الله جوادي آملي در پاسخ به خبرنگار فارس، گفت: اميد است منتخبان شوراها و رئيس جمهوري منتخب وعده‌هايي که دادند را عملي کنند.



پيام تبريک رئيس مجلس

رئيس مجلس با صدور پيامي انتخاب حسن روحاني به عنوان منتخب ملت و رئيس جمهوري آينده را تبريک گفت .

به گزارش خبرگزاري مهر متن پيام علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي به شرح زير است :

صديق گرامي حضرت حجت الاسلام و المسلمين آقاي دکتر حسن روحاني ( دام عزه)

با سلام

توفيق جنابعالي در کسب راي اکثريت ملت عظيم الشان ايران را براي خدمتگزاري در سمت رياست جمهوري، تبريک عرض مي کنم.شکوه و عظمت انتخابات اخير پشتوانه اي ارزشمند براي بهبود شرايط کشور به خصوص در زمينه حل مشکل گراني و بيکاري خواهد بود. تدبير همه جانبه و انتخاب کابينه کارآمد و ورزيده و متعهد و رعايت قانون، بهترين بهره جستن از انرژي اين حضور درخشنده و حماسي ملت است که

ان شاء الله جناب عالي در ظل رهنمودهاي ارزشمند رهبر فرزانه انقلاب، توفيق انجام آن را خواهيد داشت.

مجلس شوراي اسلامي در اين برهه حساس کشور همکاري

صميمانه اي را با حضرت عالي و دولت جديد براي تحقق اراده ملت و اصلاح امور به عمل مي آورد.

از خداوند متعال مي خواهم جنابعالي در طي طريق اسلام ناب محمدي و تحقق آرمان هاي امام -قدس سره- و تمشيت امور مهمه کشور مورد عنايت و توجه قرار گيريد.

علي لاريجاني

پيام تبريك رئيس قوه قضاييه

رئيس قوه قضاييه در پيامي پيروزي حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني را در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تبريك گفت.

متن پيام به شرح زير است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

حضور كم‌نظير ملت بصير و مقاوم و خداجوي ايران اسلامي در اين حماسه بزرگ را به ملت عزيز، مقام معظم رهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي (دامت بركاته) و منتخب مردم جناب حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر حسن روحاني تبريك گفته و خداوند متعال را بر اين نعمت عظيم شكرگزاريم.

بدون ترديد حضور حماسي و پرمعنا مردم در دفاع از ارزش‌هاي الهي انقلاب اسلامي در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كه در پرتو عنايت الهي و در رقابتي سالم و توأم با آرامش، متانت و اخلاق اسلامي به دست آمده مايه مباهات است.

در كسب اين پيروزي ارزشمند بايد باقدرداني از مردم عزيز ايران اسلامي در لبيك آنان به نداي مقام معظم رهبري در راستاي دستيابي به آرمان‌هاي مقدس نظام جمهوري اسلامي، سجده شكر به درگاه احديت به جا آورد و با سرلوحه قرار دادن كار و تلاش خالصانه در رفع مشكلات و دغدغه‌هاي آنان كوشيد.

رجاء واثق مي‌رود قواي مختلف نظام تحت نظارت ولايت مطلقه فقيه بتوانند در هرچه بيشتر شكوفايي استعدادهاي نهفته و رفع تنگناها گام بردارند.



صادق لاريجاني - رئيس قوه قضاييه

پبام تبريك آيت الله هاشمي شاهرودي

آيت الله سيد محمود هاشمي شاهرودي، رئيس هيات عالي حل اختلاف و تنظيم روابط قواي سه گانه در پيامي به دکترحسن روحاني انتخاب وي را به رياست جمهوري اسلامي ايران تبريك گفت.

به گزارش ايرنا ، در اين پيام خطاب به رئيس جمهوري منتخب آمده است: سپاس خداوند بزرگ را كه در سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي، ملت ايران اسلامي را در امتحاني سرنوشت ساز پيروز گردانيد و لبيك گو به نداي رهبر معظم انقلاب، جنابعالي را كه از چهره هاي شاخص و موفق نظام هستيد با راي قاطع به رياست جمهوري اسلامي ايران انتخاب كردند.

آيت الله هاشمي شاهرودي تصريح كرده است: اينجانب اين پيروزي را به مردم فهيم ايران اسلامي، رهبري معظم انقلاب و جنابعالي كه اميد موفقيت روز افزونتان را دارم، تبريك مي گويم و از خداوند متعال پيروزي و سربلندي اسلام را خواستارم.



پيام تبريك مجمع روحانيون مبارز

مجمع روحانيون مبارز با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد: حضور معني‌دار مردم ايران در پاي صندوق‌هاي راي در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، پيام خردورزي و اعتدال براي هموطنان و پيام صلح و دوستي براي جهانيان به همراه داشت.

در بيانيه مجمع روحانيون مبارز همچنين تاكيد شده است:

بر اساس انديشة معمار انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره)، صاحبان اصلي انقلاب مردمند و تصميم و ارادة مردم با توكل بر عنايت لايزال الهي همواره گشايندة بن‌ بست‌ها و خالق حماسه‌هاي به يادمادني است. انتخابات 24 خرداد 92 و مجموعة اتفاقات قبل از آن نشان داد كه عناصري چون اخلاق و از خودگذشتگي، دورانديش و اعتدال، حريت و آزادگي، دفاع از حقوق مردم و اعتقاد به تغيير و اصلاح مداوم در شؤن زندگي جامعه خواست اصلي ملت ايران از هر قوم و آيين است.

اين بيانيه مي‌افزايد: در اينجا لازم مي‌دانيم از رهنمودهاي تعيين كنندة‌ مقام معظم رهبري و نقش سازنده و مؤثر آيت‌الله هاشمي رفسنجاني و حجت‌الاسلام و المسلمين سيد محمد خاتمي و دكتر محمد رضا عارف در خلق اين حماسه بزرگ صميمانه سپاسگزاري كنيم. حضور آگاهانة يكايك افراد، اقشار، گروه‌ها و احزاب به ويژه احزاب اصلاح‌طلب كه اين پيروزي ارزشمند را به ارمغان آورد، موجب تشكر و قدرداني است. مجمع روحانيون مبارز، اين موفقيت را به ملت بزرگ و عزيز ايران و رئيس جمهوري منتخب حجت‌الاسلام والمسلمين حاج شيخ حسن روحاني كه يكي از با سابقه‌ترين ياران نهضت امام خميني (ره) است، صميمانه تبريك گفت و در آستانه سالروز ولادت حضرت بقية‌الله (عج)، نجات تمامي مظلومان و بيگناهان را از درگاه قادر متعال مسئلت كرد.

حزب وحدت و همكاري ملي ايران اسلامي، سازمان نظام پزشكي، سازمان بسيج جامعه پزشكي، مجمع هم‌انديش تشكل‌هاي غير دولتي ايران و عبدالرضا رحماني فضلي رئيس ديوان محاسبات كشور هم با انتشار پيام‌هاي جداگانه، از حضور شكوهمند و حماسه ساز مردم ايران اسلامي در صحنه انتخابات 24 خرداد قدرداني كردند و انتخاب حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر حسن روحاني را به عنوان رئيس جمهوري تبريك گفتند.



پيام تبريك رئيس ديوان عالي كشور

سرويس خبر:رئيس ديوان عالي كشوردرپيامي به حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهور منتخب تبريك گفت.

در پيام آيت الله احمد محسني گركاني آمده است: مردم شريف و شجاع و با درايت ايران اسلامي در روز جمعه 24 خرداد 92 جلوه هاي زيبا و پرشوري را در پاي صندوق هاي راي آفريدند و با راي پرمعناي خود به جنابعالي با آزمايشي ديگر مؤفّق و سرافراز بيرون آمده و فصل جديدي همراه با اميد در تاريخ درخشان و پرافتخار جمهوري اسلامي ايران آغاز كردند.

آيت الله گركاني افزود: اينجانب اين انتخاب شايسته ملت ايران را به جنابعالي كه از افتخارات حوزه مباركه علميه قم و نظام جمهوري اسلامي ايران هستيد، تبريك عرض كرده و از خداي تبارك و تعالي مسالت دارد در راستاي تحقق آرمانهاي انتخاباتي با توسعه توليد و رونق كسب و كار ، اقتصاد كشورمان را بهبود بخشيده و در جهت صيانت از قانون و قانون مند كردن قوه مجريه تلاش فرماييد.



پيام تبريک «واعظ زاده» به منتخب ملت

رئيس مرکز الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت در پيام تبريک به «روحاني» تأکيد کرد: حضور مبارک ملت در انتخابات 24 خرداد، حماسه پر شکوهي آفريد که سرمايه گرانقدري در حرکت رو به تعالي ايران اسلامي است.

صادق واعظ‌ زاده اين موفقيت را به رهبر فرزانه انقلاب و منتخب مردم ايران صميمانه تبريک گفت و خطاب به حجت‌الاسلام روحاني گفت: رجاء واثق دارم تجارب ارزشمند و تدابير متقن جنابعالي در حل مشکلات مردم و پيشرفت کشور، تأثير ماندگار بر جاي گذارد.

تبريك ناجا

نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در اطلاعيه‌اي اعلام کرد: در سايه همكاري سازنده نامزدهاي محترم و ستادهاي آنان، ناجا در كنار مردم توانست گسترده‌ترين و امن‌ترين انتخابات در تاريخ كشور را رقم بزند. در اين اطلاعيه‌ آمده است:‏

نيروي انتظامي انتخاب حضرت حجت الاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني به رياست جمهوري اسلامي ايران را به مقام معظم رهبري، ايشان و تمامي ملت ايران تبريك و تهنيت عرض نموده و اعلام مي‌دارد حافظان فداكار نظم و امنيت و آرامش با رئيس‌جمهوري محترم و دولت منتخب در چارچوب وظايف قانوني خود كمال همكاري را خواهد داشت.

پيام تبريک وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي ضمن تبريک به منتخب ملت و تشکر از رسانه ها گفت: انتخابات يازدهمين دوره رياست جمهوري با شکوهي وصف ناپذير در سراسر ايران اسلامي برگزار شد و حضور پر شور و هوشمندانه آحاد ملت، ولايتمداري، بصيرت و بلوغ سياسي ايشان را ديگر بار در برابر ديدگان جهانيان به اثبات رساند.

به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي , در ادامه پيام دکتر سيد محمد حسيني آمده است: اين جانب ضمن تبريک به منتخب ملت ،حضرت حجت الاسلام والمسلمين جناب آقاي دکتر حسن روحاني اميد دارم نظام جمهوري اسلامي با قدرت و توان تازه اي که از رهگذر خلق اين حماسه عظيم به دست آورده، نفوذ معنوي خويش را همچنان در ميان ملت هاي جهان بگسترد. در اين حماسه سياسي، رسانه هاي کشور اعم از رسانه ملي ، مطبوعات، خبرگزاري ها و پايگاه هاي خبري اينترنتي سهم و تاثيري بسزا داشتند.

رفتار رسانه ها در اين دوره از انتخابات، حاکي از سلامت، قانونمندي، انضباط و اخلاق بود که اين جانب ضمن تشکر از اهالي رسانه کشور، اين رويکرد شايسته را به خانواده بزرگ اطلاع رساني و ملت شريف ايران تبريک مي گويم.

پيام تبريک دكترحدادعادل

دکتر حداد عادل ، با قدرداني از مشارکت گسترده مردم در انتخابات رياست جمهوري به حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهوري منتخب ملت تبريک گفت.

به گزارش خبرگزاري مهر، غلامعلي حدادعادل در پيامي به دکترحسن روحاني، پيروزي وي را در انتخابات رياست‌جمهوري يازدهم تبريک گفت که متن آن به شرح زير است:

جناب آقاي دکتر حسن روحاني، رئيس‌جمهوري منتخب ملت ايران

اکنون که مردم ايران در پاسخ هوشمندانه به دعوت مقام معظم رهبري با حضور پرشکوه خود در انتخابات رياست‌جمهوري حماسه‌اي سياسي آفريدند و با نظم و نشاط تحسين‌برانگيز جلوة دلپذير مردم‌سالاري ديني و قانون‌مداري را در چشم جهانيان به‌نمايش گذاشتند، وظيفة خود مي‌دانم اين حماسة عزت‌آفرين را به ملّت باايمان و فرهيختة ايران و به رهبري ارجمند و به شخص جناب‌ِ عالي تبريک بگويم.

اميدوارم به شکرانه اعتماد ارزشمندي که ملت نسبت به شخص شما ابراز کرده، در حفظ استقلال ميهن اسلامي و خدمت به مردم عزيز و پاسداري‌ از ارزش‌ها و آرمان‌هاي امام خميني (ره) و نگاهباني از ميراث گرانقدر آن بزرگوار، که همانا جمهوري اسلامي و ولايت فقيه است، موفق باشيد و همان‌‌طور که در تبليغات انتخاباتي خود اعلام کرده‌ايد روش و منش مستقل و معتدل خود را در انتخاب همکاران و ادارة قوة مجريه به اثبات رسانيد.

در افق جديدي که به برکت اين پيروزي پيش رويتان گشوده شده برايتان از خداوند طلب توفيق مي‌کنم.

غلامعلي حدّاد عادل

پيام تبريك آيت‌الله العظمي شيرازي

آيت‌الله العظمي سيد محمد باقر شيرازي از مراجع عظام با انتشار بيانيه‌اي، از حضور پرشور ملت شريف ايران درصحنه انتخابات و تحقق حماسه سياسي قدرداني و انتخاب حجت‌الاسلام حسن روحاني را به عنوان رئيس جمهوري اسلامي ايران تبريك گفتند.

در اين بيانيه با اشاره به اين كه تاريخ انقلاب اسلامي علي‌رغم توطئه‌ها و دسيسه‌هاي دشمنان، همواره با پشتوانه حضور بي‌نظير مردم هميشه در صحنه، شاهد حماسه آفريني‌هاي فراواني بوده كه در پيچ‌هاي خطرناك انقلاب، نقشه‌هاي دشمنان را نقش بر آب كرده آمده است: اينك كه با اين حضور پرشور، شايسته‌ترين شخص براي احراز منصب رياست جمهوري اسلامي ايران كه انساني متدين، مدير، مدبر، معتدل، كاردان و با سابقه طولاني حضور در عرصه‌هاي انقلاب و نظام را دركارنامه خود دارد صورت پذيرفته است، اين انتخاب شايسته را به ملت شريف ايران و خصوصاً جناب حجت‌الاسلام آقاي حاج شيخ حسن روحاني رياست محترم جمهوري اسلامي كه گفتمان انديشه و خرد را سرلوحه دولت تدبير و اميد قرار داده و مي‌دهد، تبريك عرض مي‌كنم. اميد است در خدمت هر چه بيشتر به اقشار مختلف خصوصاً مستضعفان با انتخاب مسئولان شايسته، موفق و مؤيد باشيد.

پيام تبريك بيت آيت‌الله اشرفي اصفهاني

بيت شهيد محراب، آيت‌الله اشرفي اصفهاني در نامه‌اي به حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر حسن روحاني به عنوان منتخب ملت شريف ايران در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، اين حماسه سياسي را تبريك گفت.

در اين نامه كه با امضاي محمد اشرفي اصفهاني موسس و متولي مسجد جامع اميرالمومنين (ع) منتشر شده،‌ آمده است: حماسه سياسي ملت شريف ايران در 24 خرداد كه با حضور ده‌ها ميليون جمعيت ايران به ويژه جوانان عزيز تحقق يافت و نقشه‌هاي دشمنان نظام مقدس خنثي شد، برگ زريني بود در تاريخ انتخابات كشور.

در ادامه اين نامه ضمن تبريك به دكتر روحاني و ملت عزيز و بزرگ ايران توفيقات وي را در راه تعالي و ترقي كشور و ملت از خداي متعال خواستار شده است.

پيام تبريک سخنگوي وزارت خارجه

سخنگوي وزارت امور خارجه هم گفت: آنچه در روز جمعه گذ شته شاهد بوديم در حقيقت اقتدار و صلابت جمهوري اسلامي ايران بود که با يک پشتوانه عظيم در قالب مشارکت سياسي فعال و حضور با نشاط مردم براي جهانيان به نمايش گذاشته شد.

سيد عباس عراقچي در گفتگو با مهر، درباره برگزاري يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و مشارکت بالاي مردم در انتخابات و تأثير آن در عرصه بين الملل با تبريک اين حماسه شکوهمند، به دكترحسن روحاني به عنوان منتخب مردم هم تبريک گفت.وي تصريح کرد: اين پشتوانه مردمي و مردمسالاري گسترده باعث ارتقا نقش ايران در عرصه منطقه اي و بين المللي خواهد شد و يک انرژي بسيار قوي براي سياست خارجي است.

عراقچي درباره پيام هاي تبريک که از سوي مقام هاي کشورهاي مختلف به رئيس جمهوري منتخب فرستاده شده است ، گفت: به هر حال پيام تبريک ميان کشورها ناشي از روابط دوستانه ميان آنهااست لذا اين

پيام هاي گسترده که ازپريروز شروع شده و ادامه دارد نشان دهنده روابط گسترده ايران با کشورها است.

وي ادامه داد: از سوي ديگر اين پيام ها تأکيد دوباره بر مشروعيت جمهوري اسلامي ايران در منطقه و عرصه بين الملل است که از جهات مختلف توسط کشورهاي مختلف وجود داشته و ادامه دارد.

همكاري با رئيس جمهوري منتخب

‌سپاه پاسداران با صدور بيانيه اي، آمادگي همه‌جانبه خود را براي همكاري با دولت آينده اعلام كرد.

سپاه پاسداران در اين بيانيه‌ با تجليل از حضور پرشور و مشارکت حداکثري ملت ايران در جشن مردمسالاري ديني و انتخابات 24 خرداد 92، تحقق حماسه سياسي را بيانگر هوشمندي و درک درست و عميق سياسي ايرانيان و تبعيت آنان از ولايت فقيه و رهبر معظم انقلاب اسلامي دانست.

در بخشي از اين بيانيه آمده است: حضور مقتدرانه، هوشمندانه و خيره کننده ملت ايران در پاي صندوق هاي رأي در انتخابات رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستا، خلق حماسه سياسي مورد نظر مقام معظم رهبري را رقم زد و برگ زرين و پرافتخار ديگري را به تاريخ سراسر حماسه و افتخار انقلاب اسلامي افزود.

در ادامه اين بيانيه تاكيد شده است: : بي ترديد لبيک رساي ملت به ولي فقيه زمان و رهبر حکيم و فرزانه انقلاب اسلامي؛ به رغم تلاش‌هاي وسيع امپراتوري رسانه‌اي غربي ـ صهيونيستي براي جلوگيري از مشارکت حداکثري مردم ايران در انتخابات و خلق حماسه سياسي، توانست در عرصه‌اي جديد، بار ديگر اقتدار و استحکام جمهوري اسلامي را به جبهه معاندان نظام ديکته و پيام قاطع و معنادار خود را به فضاي يأس آلود اردوگاه دشمنان ايران اسلامي منتقل كند.

اينک با تحقق حماسه سياسي، ملت ايران در انتظار بسترسازي دولت آينده براي فراهم‌سازي زمينه‌هاي تحقق حماسه اقتصادي است، حماسه‌اي که استعداد و ظرفيت ملي کشور آن را تضمين خواهد کرد.

اين بيانيه در پايان ملت ايران را پيروز اصلي ميدان انتخابات معرفي و با سپاس از حضور حماسي و با شکوه آنان براي اثبات وفاداري به نظام جمهوري اسلامي تأکيد کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تبريک اين پيروزي بزرگ و تاريخ ساز به رهبر معظم انقلاب اسلامي، ملت شريف ايران و رئيس جمهوري محترم و منتخب مردم جناب

حجت الاسلام والمسلمين دکتر حسن روحاني، آمادگي همه جانبه خود را براي تعامل و همکاري با دولت آينده در چارچوب مأموريت‌ها و وظايف قانوني محوله اعلام مي‌ كند.

ارتش جمهوري اسلامي ايران با صدور بيانيه‌اي، ضمن تجليل از حضور حماسي مردم و خلق حماسه سياسي، انتخاب حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني را به عنوان رئيس‌جمهوري منتخب ملت تبريک گفت.

در بخشي از اين بيانيه آمده است: سرانجام شور و شوق و هيجان ملت سربلند و انقلابي ايران اسلامي به ثمر نشست و حماسه سياسي مورد نظر رهبر معظم انقلاب تحقق يافت و امت هميشه در صحنه، بار ديگر چشم جهانيان را به ايران و ايراني خيره كرد.با تبريک اين حماسه عظيم به حضور مقام معظم رهبري ، ملت قهرمان ايران و رئيس‌جمهوري منتخب جناب حجت‌الاسلام والمسلمين آقاي دکتر حسن روحاني، از درگاه حضرت باري تعالي توفيقات روزافزون ايشان را در خدمت به مردم و پاسداري از ارزش‌هاي انقلاب و دفاع مقدس و نگاهباني از ميراث معمار کبير انقلاب يعني نظام مقدس جمهوري اسلامي و ولايت فقيه خواستاريم.

پيام هاي تبريک مقامات جهان

دبيرکل سازمان ملل با انتشار بيانيه اي ، انتخاب دکتر حسن روحاني به عنوان رئيس جمهوري منتخب ملت ايران را به وي تبريک گفت.

به گزارش مهر، مارتين نسيركي، سخنگوي دبيرکل سازمان ملل متحد که بيانيه بان کي مون را قرائت ‎کرد گفت: سازمان ملل از نزديک تحولات انتخاباتي ايران را دنبال مي‌کرد و رضايت خود را از ميزان مشارکت بالاي مردم اعلام مي‌کند.

وي افزود: دبير کل همچنان به همکاري با مقام هاي ايران به ويژه رئيس جمهوري منتخب درباره مسائل مهم جهاني و رفاه مردم ايران متعهد است.

پيام تبريک نصرالله

سيد حسن نصرالله، دبيركل حزب الله لبنان، با ارسال پيامي، انتخاب شايسته حجت الاسلام و المسلمين دكتر حسن روحاني را به عنوان رئيس جمهوري اسلامي ايران تبريك گفت و تاكيد كرد: با خشوع و تضرع از درگاه الهي خواستاريم كه شما را حفظ كرده و ثابت قدم كند و بتوانيد با دولت تدبير و اميد تمامي اميدها را محقق سازيد.

به گزارش ايرنا ، در اين پيام ، دبيركل حزب الله لبنان ، انتخابات رياست جمهوري ايران را حماسه اي سياسي و مردمي خوانده و خطاب به رئيس جمهوري منتخب آورده است: ما در حزب الله به همراه تمامي رزمندگان مقاومت، كسب اين اعتماد بزرگ از ملت عظيم ايران و انتخاب شما را به عنوان رئيس جمهوري تبريك مي گوييم.سيد حسن نصرالله مي افزايد: انتخابات رياست جمهوري اسلامي ايران، حماسه اي سياسي، مردمي و تاريخي بود كه نظيري براي آن در جهان كنوني وجود ندارد و به نداي مقام معظم رهبري، جامه عمل پوشاند.

در ادامه اين پيام خطاب به رئيس جمهوري منتخب ايران آمده است: همانگونه كه اين حماسه سياسي، منجر به انتخاب شما شده است، خواسته ها و رويكرد ملت ايران را هم نشان مي دهد.در ادامه اين پيام آمده است:دوستان و برادران شما در كشورهاي عربي واسلامي و مستضعفان جهان همواره جمهوري اسلامي ايران را پشتيبان تمامي مظلومان مي دانند ؛ ايران پشتيباني مستحكم براي تمامي مقاومان و مجاهدان در راه خداست.

در پيام دبيركل حزب الله تصريح شده است : ملت هاي مظلوم، همچنان به ايران و مسئولين آن اميد داشته و ديدگان و قلب هاي آنها به سوي شماست.

پيام تبريک بشار اسد

بشار اسد رئيس جمهوري سوريه با ارسال پيام تبريکي، پيروزي دكتر روحاني در يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري را تبريک گفت.

وي در اين پيام بر عزم سوريه براي ادامه تقويت روابط دوستانه و همکاري ميان دو کشور در همه زمينه‌ها از جمله رويارويي با توطئه‌هاي جنگ، سلطه‌ جويي و تجاوز به حاکميت ملي در منطقه

تأکيد کرد.

سران برخي کشور هاي عرب خليج فارس هم با ارسال پيام هاي جداگانه براي دکتر روحاني پيروزي وي را در انتخابات تبريک گفتند.شيخ صباح آل حمد آل جابر آل صباح، امير کويت انتخاب حسن روحاني به عنوان رئيس جمهوري منتخب ملت ايران را به وي تبريک گفت.

وي در پيام تبريک خود اظهار داشته که خواهان افزايش

همکاري هاي دوجانبه ميان جمهوري اسلامي ايران و کويت برپايه منافع مشترک دو کشور است.همچنين پيام تبريکي توسط شيخ حمد بن خليفه ال ثاني، امير قطر و نخست وزير آن کشور به مناسبت انتخاب حسن روحاني، رئيس جمهوري منتخب ملت ايران براي وي ارسال شده است.از سوي ديگر حمد بن عيسي آل خليفه، پادشاه بحرين هم پيام تيريکي به رئيس جمهوري منتخب کشورمان ارسال کرده و اظهار داشته که اميدوار است انتخاب رئيس جمهوري جديد ايران بتواند به پيشرفت و سعادت بيشتر ملت و دولت ايران بيانجامد.

شيخ خليفه بن زايد آل نهيان، رئيس امارات و امير ابوظبي هم با ارسال پيامي انتخاب حسن روحاني را به عنوان رئيس جمهوري جديد کشورمان تبريک گفت.

وي در اين پيام آورده است: پيروزي شما در انتخابات رياست‌جمهوري را تبريک عرض کرده و براي شما و مردم ايران آرزومند موفقيت و پيشرفت بيشتر هستيم. مشتاق همکاري با شما براي بهبود وضع منطقه و همچنين مردم ايران و امارات متحده عربي هستيم. ما علاقه‌مند به برقراري روابط با جمهوري اسلامي ايران بر اساس همکاري هستيم.دو پيام مشابه هم از جانب شيخ محمد بن راشد آل مکتوم، نايب رئيس امارات و نخست‌وزير امارات متحده عربي و حاکم دوبي، و ژنرال شيخ محمد بن زايد آل نهيان، شاهزاده ابوظبي و قائم مقام فرمانده نيروهاي مسلح امارات متحده عربي به حسن روحاني ارسال شدند.

اشتون: به همکاري با ايران متعهدم

در پي پيروزي دکتر حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري اتحاديه اروپا ابراز اميدواري کرد پيروزي روحاني راه را براي راه‌حل ديپلماتيک سريع برنامه هسته‌ اي ايران بگشايد.

به گزارش ايسنا، کاترين اشتون، ‌رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا روز شنبه در بيانيه‌اي اعلام کرد: من همچنان قاطعانه به کارکردن با رئيس جمهوري جديد ايران براي يافتن يک راه‌حل ديپلماتيک سريع براي مساله هسته‌ اي متعهدم.

اشتون که نماينده پنج عضو دائم شوراي امنيت و آلمان در مذاکرات با ايران است گفت که پيروزي روحاني در (همان)دور اول انتخابات اختيارات قاطعي را براي پيشبرد مسائل در اختيار او قرار مي‌دهد.

بونينو، وزير امور خارجه ايتاليا نيز با انتشار بيانيه اي رسمي پيروزي حجت الاسلام حسن روحاني را در انتخابات رياست جمهوري ايران تبريک گفت و بر تقويت روابط رم و تهران تاکيد کرد.در پي رقم خوردن حماسه سياسي در ايران با حضور پرشکوه ملت در پاي صندوق‌هاي راي و پيروزي حسن روحاني در اين انتخابات، دولت فرانسه براي همکاري با ايران اعلام آمادگي کرد.

به گزارش ايسنا، روزنامه ديلي استار، گزارش داد: فرانسه اعلام کرد که آماده همکاري با حسن روحاني به عنوان رئيس‌جمهوري ايران در باره مسائل مختلف از برنامه‌هسته اي ايران گرفته تا مناقشات سوريه است.

در بيانيه لورن فابيو، وزير امور خارجه فرانسه آمده است: انتظارات جامعه بين‌المللي در ارتباط با ايران قابل توجه است به ويژه درباره برنامه هسته اي و مشارکت آنها در سوريه.

وي ضمن تحسين اراده قاطع ملت ايران براي دموکراسي، افزود: ما آماده‌ايم با رئيس جمهوري جديد در باره آن (مسائل) همکاري کنيم. وزير امور خارجه آلمان همکاري رئيس جمهوري جديد ايران براي يافتن راه‌حل‌هايي در باره مسائل‌بين‌المللي و منطقه‌اي را خواستار شد.به گزارش ايسنا، گيدو وستروله در بيانيه‌اي با اشاره به انتخاب حسن روحاني به عنوان رئيس جمهوري جديد ايران ابراز عقيده کرد که اين انتخاب به نفع انجام اصلاحات در (ايران) و به نفع يک سياست خارجي سازنده باشد.

بنابر گزارش اسکاي نيوز عربي، وي همچنين ابراز اميدواري کرد که رئيس جمهوري جديد ايران در اين چارچوب براي ايجاد راه حل‌هايي در باره مسائل منطقه‌اي و بين‌المللي همکاري کند.

در پي پيروزي دکتر حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري، وزير امور خارجه ايتاليا ابراز اميدواري کرد که امکان گفتگوي سازنده جامعه بين‌المللي با ايران فراهم شود.

به گزارش ايسنا، خبرگزاري فرانسه گزارش داد: اما بونينو، وزير امور خارجه ايتاليا روز شنبه ابراز اميدواري کرد که رم پس از انتخاب رئيس جمهوري جديد ايران گفتگويي سازنده با اين کشور داشته باشد.وي گفت: ايتاليا عقيده دارد که با دولت جديد روحاني، رئيس جمهوري ايران، کار کردن براي گسترش روابط دو جانبه و آغاز بدون تاخير فصلي از درک جديد و گفتگوي سازنده ميان ايران و جامعه بين‌المللي ممکن خواهد بود.

با پيروزي دکتر حسن روحاني در انتخابات دولت انگليس از رئيس جمهوري جديد ايران خواست در روابطش با جامعه بين‌المللي مسير متفاوتي را دنبال کند.

به گزارش ايسنا، خبرگزاري کويت، گزارش داد: وزارت امور خارجه انگليس در بيانيه کوتاهي که در پي پيروزي حسن روحاني منتشر شد اعلام کرد که اين کشور از او (روحاني) مي‌خواهد از اين فرصت براي قرار دادن ايران در يک مسير متفاوت براي آينده استفاده کند.وي افزود : رئيس‌جمهوري جديد بايد به آن‌ چه نگراني‌هاي بين‌المللي درباره برنامه هسته‌ اي ايران خوانده شده بپردازد، رابطه‌اي سازنده را با جامعه بين المللي به پيش ببرد و وضع سياسي و حقوق بشر براي ملت ايران را بهبود ببخشد.

ولاديمير پوتين، رئيس جمهوري روسيه با تبريك پيروزي انتخابات رياست جمهوري به دكترحسن روحاني رئيس جمهوري منتخب ملت ايران آمادگي كشورش را براي توسعه هر چه بيشتر روابط با تهران در دوره جديد اعلام كرد.به گزارش ايرنا ، در پيام تبريك پوتين آمده است: فعاليت روحاني در مقام رياست جمهوري به شكوفايي ايران به عنوان دوست ما و تحكيم بيشتر مناسبات روسيه - ايران مساعدت خواهد كرد.درپيام پوتين اضافه شده است: رئيس جمهوري روسيه همچنان بر آمادگي كشورش براي تعميق هرچه بيشتر همكاري هاي متقابل با ايران در عرصه هاي مختلف به نفع تامين امنيت منطقه اي و ثبات بين المللي تاكيد دارد.

ايران و روسيه به عنوان دو كشور دوست و همسايه با فرصت ها و تهديدهاي مشتركي مواجه هستند و سياست و مواضع مسكو و تهران در بسياري از تحولات منطقه اي و جهاني نزديك است.

کاخ سفيد، آماده تعامل مستقيم با ايران

در پي پيروزي دکتر حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري،کاخ سفيد براي تعامل مستقيم با ايران درباره برنامه هسته‌ اي اعلام آمادگي کرد.

به گزارش ايسنا ،خبرگزاري فرانسه، گزارش داد: کاخ سفيد افزود که چنين تعاملي با هدف رسيدن به يک راه‌حل ديپلماتيک که به نگراني‌هاي جامعه بين‌المللي درباره برنامه هسته‌ اي ايران به طور کامل پاسخ دهد، انجام خواهد شد.در بيانيه کاخ سفيد در اين باره آمده است: آمريکا همچنان براي تعامل مستقيم با دولت ايران در چارچوب رسيدن به يک راه‌حل ديپماتيک که به طور کامل به نگراني‌هاي جامعه بين‌المللي درباره برنامه هسته اي ايران پاسخ بدهد آمادگي دارد.

بنابر گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، فيليپ جي کارني، سخنگوي کاخ سفيد اعلام کرد که آمريکا به ايراني‌ها براي شجاعت حضور در انتخابات تبريک مي‌گويد.

وي ضمن تکرار ادعاهاي پيشين دولت آمريکا در نبود شفافيت در انتخابات ايران گفت: مردم ايران مصمم بودند آينده خود را شکل دهند.کارني، گفت: اميدواريم دولت ايران در برابر اراده ملت ايران سر فرود آورده و انتخاب‌هاي مسئولانه اي داشته باشد که آينده‌اي بهتر را براي همه ايراني‌ها بسازد.

وي در عين حال تاکيد کرد که اين انتخابات موضع دولت آمريکا را در برابر دولت ايران تغيير نداده است.

جان کري، وزير امور خارجه آمريکا هم ملت ايران را تحسين کرد و افزود: روحاني رئيس جمهوري منتخب در طول رقابت‌هاي انتخاباتي بارها متعهد به احيا و گسترش آزادي براي همه ايراني‌ها شد. در ماه‌هاي پيش رو او فرصت دارد به وعده‌هايش در برابر ملت ايران عمل کند. رئيس جمهوري افغانستان پيروزي دکتر حسن روحاني در انتخابات رياست جمهوري اسلامي ايران را تبريك گفته و ابراز اميدواري كرده است كه با پيروزي وي روابط دو كشور بيش از پيش گسترش يابد.

به گزارش ايرنا ، حامد كرزي برگزاري موفقيت آميز انتخابات رياست جمهوري و شركت گسترده مردم را در پاي صندوق هاي راي يك پيروزي بزرگ براي جمهوري اسلامي و ملت ايران خوانده است.

حامد كرزي از ايران به عنوان كشور دوست و برادر ياد كرده و براي رئيس جمهوري منتخب ملت ايران آرزوي سعادت و موفقيت كرده است.


نوشته شده در   دوشنبه 27 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode