سخنگوي وزارت امور خارجه:
ايران به آينده مذاكرات با 1+5 اميدوار است
سخنگوي وزارت امور خارجه با بيان اين که جمهوري اسلامي ايران براي همکاري با اروپا آمادگي دارد ، افزود: اروپا ظرفيت مستقل و بالايي دارد و نبايد رفتاري داشته باشد که استقلال و هويت اروپايي خود را زير سؤال ببرد.
به گفته وي ،خيلي از تصميماتي که در اتحاديه اروپا اتخاذ شد تصميمات سياسي تحميل شده از بيرون بود که منافع بخشهاي خصوصي و دولتي کشورهاي اروپايي را دچار خدشه ميکرد. ما آمادگي بهترين روابط را با کشورهاي اروپايي داريم. ظرفيتهاي بزرگي در ايران و در اين کشورها وجود دارد و ميتوان با همکاريهاي گسترده منافع ملت ايران و ملتهاي اروپايي را تامين کرد.
وي افزود: اين که تحرکات با اروپا کاهش پيدا کرده و شاهد تحرکات و رفت و آمدهاي زيادي نيستيم دليل آن تصميم سياسي است که اتحاديه اروپا به خاطر همبستگي با کشورهاي غربي مثل آمريکا اتخاذ ميکند و در برخي بخشها همين تصميمات با اعتراضات بخشهاي مختلف خصوصي و جريانات مخالف با حاکمان اين کشورها روبرو ميشود .
رامين مهمانپرست درباره گفتگوهاي ايران و 1+5 ،گفت: ما اميدوار به آينده مذاکرات هستيم و اميدواريم اين رويه ورود به مذاکرات از طرف 1+5 چارچوب منطقي کاملتري يابد و امکان رسيدگي به تفاهم نهايي را بيشتر کند.
به گفته وي در نشست آلماتي تفاوت جديدي مشاهده شد. در دفعات قبلي خواستههاي 1+5 و پيشنهاداتي که به عنوان اقدام متقابل در مقابل خواستههايشان ارائه ميدادند از دو جهت اشکال داشت. اشکال اول خواستههايي بود که حقوق اساسي ملت ما را نقض ميکرد و اشکال دوم اين که اقداماتي که آنها متقابلا اعلام ميکردند آمادگي انجام آن را دارند، به هيچ وجه قابل توجه نبود و به همين خاطر ارزش پيگيري و بررسي را نداشت.
وي افزود: در نشست آلماتي رويکرد کشورهاي غربي 1+5 بيشتر به سمت خواستههاي ما نزديک شد و مطالب آنها منطقيتر از گذشته در نشست عرضه شد. البته اين بدان معنا نيست که نقطهنظراتي که اعلام کردند کامل است و ميتواند همه موارد مورد نظر ما را پوشش دهد يا براي ادامه کار کفايت ميکند.اين ميتواند نقطه شروع مناسبي باشد. همين مقدار تغيير در پيشنهاداتي که ارائه شد و خواستههايي که مطرح کردند ميتواند مثبت تلقي شود و يک گام رو به جلو باشد، ولي بايد در ادامه، مذاکرات به سمتي هدايت شود که حقوق هستهاي صلحآميز کشور ما به رسميت شناخته شود و نگرانيهاي طرف مقابل هم رفع شود. ولي ماحصل اين همکاريها بايد برداشتن گامهاي متقابل، همزمان و هموزني از طرف 1+5 باشد تا همه اقداماتي که در قالب تحريمها و به بهانه فعاليتهاي هستهاي عليه کشور ما انجام شده، در نهايت به شکل کامل برچيده شود.
مذاکرات کارشناسان فني امروز در استانبول و مذاکرات آلماتي 2 در 16 فروردين 1392 نشانگر عزم و اراده جدي ما و 1+5 براي ادامه مذاکرات است.
مهمانپرست درباره رياست ايران بر جنبش عدم تعهد ، گفت: رياست سه ساله ايران بر جنبش عدم تعهد ميتواند بسيار ارزشمند باشد آن هم در يک مقطع زماني که شاهد بحرانهاي مختلف منطقهاي و بينالمللي هستيم و خيلي از کشورهاي عضو اين جنبش درگير بحرانهايي هستند و حل اين بحرانها نياز به عزم و اراده و ايدههاي جديد نسبت به گذشته دارد.
وي افزود: اميدواريم در دوره رياست ايران بر عدم تعهد با به کارگيري خلاقيتها، ابتکارات و رايزنيهاي گسترده با اعضا بتوانيم قابليتهاي اين مجموعه بزرگ که بزرگترين مجموعه بينالمللي بعد از مجمع عمومي سازمان ملل است را افزايش دهيم. قطعا در زمينههاي مختلف طراحيهاي جديدي در حال شکلگيري است و يکي از مسائلي که بايد به آن توجه زيادي کرد، همکاريهاي نهادينه شده اقتصادي ميان کشورهاي عضو جنبش و افزايش وزن مجموعه جنبش عدم تعهد در موضوعات و مناسبتهاي بينالمللي است تا جايگاه کشورهاي عضو در مجموعه سازمان ملل ارتقا يابد و مصوبات جنبش بتواند به موضوعاتي که ضمانت اجرايي بيشتري داشته باشد نزديک شود.
مهمانپرست درباره سفر احمدي نژاد به مصر و ارتقاي روابط دو کشوربا بيان اين که ظرفيتهاي بزرگي در دو کشور وجود دارد، گفت:شرايط مصر با گذشته متفاوت است. با انقلاب مردمي در اين کشور و کنار زدن حاکم قبلي وابسته به دنياي غرب که نقش زيادي در کمک به رژيم صهيونيستي و محاصره مردم فلسطين داشت و روي کار آمدن يک دولت مردمي، نويد تحرکات جديدي در خاورميانه ميرود. البته مصر با مشکلات داخلي روبروست و شاهد برخي تحرکاتي هستيم که در برقراري شرايط باثبات در اين کشور وقفه ايجاد ميکند، ولي ما به دنبال ارتقاي سطح روابط و همکاريها با همه کشورهاي مهم منطقه از جمله مصر هستيم. بخشي از ارتقاء رابطه مربوط به روابط سياسي است و بخشهاي ديگر ميتواند شامل همکاريهاي اقتصادي، گردشگري، رسانهاي و دانشگاهي و ... باشد. رفت و آمدهايي در اين زمينه صورت ميگيرد و اخيراً هم وزير گردشگري مصر به ايران سفر کرد و يادداشت تفاهمي در زمينه توسعه همکاريهاي گردشگري به امضا رسيد.
وي افزود: البته ممکن است تحرکاتي هم در داخل مصر بر عليه روابط خوب ما صورت گيرد که نشانگر نگراني برخي از جريانات منطقه است که روابط خوب کشورهاي بزرگ اسلامي منطقه را به نفع خود نميدانند و در جهتي حرکت ميکنند که شايد خواسته اصلي رژيم صهيونيستي است. ولي در مجموع همکاريهايي که در طول سال 91 با مصر داشتيم را متفاوت با گذشته ميدانيم. دايره رفت و آمدها و رايزنيها و نزديک شدن ديدگاهها به همديگر، نسبت به گذشته تغيير کرده و جهشي در جهت مثبت در آن ايجاد شده و در سال 92 اين تحرکات و همکاريها افزايش خواهد يافت.
هر زمان در مصر شرايطي به وجود آيد که آنها احساس کردند ميتوانند براي روابط سياسي در بالاترين سطح آمادگي داشته باشند، ما آمادهايم.
سخنگوي وزارت امور خارجه درباره بحران سوريه ، گفت:ديپلماسي ما در سال 91 در قبال سوريه بسيار تاثيرگذار بود. دو نگاه و عملکرد در رابطه با بحران سوريه وجود داشت. يک نگاه مربوط به دوستان واقعي ملت سوريه است که تلاش ميکردند آرامش و ثبات را در اين کشور دنبال کنند، درگيريها متوقف و سلاح به دست افرادي که قصد اقدامات خشونتآميز را دارند نرسد و گروههاي مختلف مردمي مذاکراتي داشته باشند و گفتوگوهاي مردمي شکل بگيرد و مردم سوريه خودشان راجع به آينده کشورشان تصميم بگيرند. ما از اين طرح حمايت کرديم و طرح 6 مادهاي خود را ارائه داديم و فکر ميکنيم مناسبترين راه و مسالمتآميزترين راهحل نيز همين است.
به گفته وي در نتيجه عملکرد دستگاه ديپلماسي ايران در طول سال 91، خوشبختانه رويکرد سياسي اولويت يافت و کشورهاي زيادي به اين حرکت پيوستند و در نشست تهران گروههاي مخالف و موافق دولت سوريه دور هم جمع شدند و گفتگوهاي ملي را به صورت ابتدايي آن آغاز کردند. علاوه بر اين گروههاي بزرگ معارض مثل ائتلاف ملي به رهبري «معاذ الخطيب» هم براي مذاکره با مقام هاي جمهوري اسلامي ايران اعلام آمادگي کرده و آمادگي خود را براي مذاکره با دولت سوريه هم اعلام کردند .
مهمانپرست گفت: برنامه ما براي سال 92 ادامه اجراي اين طرح است تا به شکل کامل محقق شود و از همه امکانات خود براي کمک به مردم سوريه استفاده خواهيم کرد تا در اولين فرصت در يک فضاي مناسب، با توقف درگيريها و از طريق رسيدن به يک توافق جمعي ميان گروههاي مختلف در داخل سوريه، مردم اين کشور نسبت به آينده خود تصميم بگيرند.
سخنگوي وزارت امور خارجه درباره تعيين حافظ منافع ميان ايران و کانادا با بيان اين که پيشنهاداتي که کانادا به صورت غيرمستقيم براي تعيين حافظ منافع مطرح کرده تاکنون به نتيجه نرسيده است، گفت: اين موضوع بايد براساس توافق طرفين باشد که تاکنون تصميم جديدي اتخاذ نشده است.
وي افزود: بحث تعيين حافظ منافع بايد بر اساس توافق طرفين باشد و بايد در يک گفتگوي رو در رو در اين زمينه تصميم گيري صورت گيرد که تا الان چنين شرايطي به وجود نيامده و تصميم جديدي اتخاذ نشده است.
سخنگو درباره روابط تهران و لندن ، گفت:رابطه ايران و انگليس با يک تصميم عجولانه و رفتار شتابزده از طرف دولت انگليس قطع شد و اگر قرار باشد اقدامي صورت گيرد مقام هاي انگليسي بايد آغاز کننده اين اقدام باشند. ما براي اين که اتباع کشورمان که در انگلستان حضور دارند و برخي از مردم ما که نياز به تردد به اين کشور دارند از لحاظ کنسولي دچار مشکل نشوند تدابيري را انديشيديم و به همين منظور ستادي در وزارت خارجه در تهران تشکيل شد و قوانيني را مصوب کرديم تا به شکل راحتتر و سريعتر بتوانيم پاسخگوي نيازهاي کنسولي اتباعمان باشيم. همينطور به نمايندگيهاي مختلف در اروپا مجوز داده شد تا در صورت مراجعه کساني که در انگلستان مستقر هستند، تسهيلات لازم را در اختيار آنها قرار دهند.
مهمانپرست درباره روابط با ترکيه، گفت: ما ترکيه را يکي از مهمترين کشورهاي منطقه ميدانيم که مرزهاي فراواني را در همسايگي با ما دارد و رابطه سياسي خود را در بالاترين سطح ميدانيم. معتقديم همکاري ميان ايران و ترکيه و برخي از کشورهاي بزرگ منطقه ميتواند شرايط جديدي را ايجاد کند.
به گفته وي، در ارتباط با برخي از موضوعات با ترکيه اختلافنظر داريم که بحث سوريه يکي از مهمترين موارد است که ديدگاههاي متفاوتي را از سوي مقام هاي ايران و ترکيه به دنبال داشت. ما داشتن ديدگاههاي متفاوت را امري طبيعي ميدانيم و معتقديم کشورهايي که روابط صميمي با هم دارند بايد از طريق گفتگو و رايزنيهاي مستمر ديدگاههاي خود را به هم نزديک کرده و ايدههاي خود را مطرح کنند. ما اين کار را انجام داديم و فکر ميکنيم اين کار بايد ادامه يابد. کشورهاي قدرتمندي مثل ايران، عراق، ترکيه، مصر، سوريه و ... ميتوانند در کنار هم وضع مناسبي را در منطقه ايجاد کنند که به نفع همه ملتهاي منطقه باشد.