ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 آذر 1404
شنبه 29 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 1 اسفند 1391     |     کد : 49988

حمايت 265 نماينده مجلس از تذكرات مشفقانه رهبر معظم انقلاب

265 تن از نمايندگان در بيانيه‌اي، با عذرخواهي از رويدادهاي مربوط به جلسه استيضاح وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي، تأكيد كردند ما نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، به سهم خود از آنچه در حوزه استيضاح در مجلس گذشت، عذرخواهي كرده، اطاعت از فرمايشات رهبر عالي‌قدر را بر خود واجب شرعي و قانوني مي‌دانيم.


 265 تن از نمايندگان در بيانيه‌اي، با عذرخواهي از رويدادهاي مربوط به جلسه استيضاح وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي، تأكيد كردند ما نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، به سهم خود از آنچه در حوزه استيضاح در مجلس گذشت، عذرخواهي كرده، اطاعت از فرمايشات رهبر عالي‌قدر را بر خود واجب شرعي و قانوني مي‌دانيم.

در اين بيانيه كه از تريبون خوانده شد، آمده است: بيانات الهام‌بخش و آموزه‌هاي راهگشاي، تاريخي و ماندگار مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب دامت‌بركاته در جمع مردم غيور‌ آذربايجان‌شرقي و تبريز نقشه راه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را در دو حوزه و قلمروي سياست خارجي و داخلي به شايستگي تبيين كردو بار ديگر جايگاه بي‌بديل و رفيع ولايت فقيه را در ساختار سياسي نظام و هدايت و رهبري بايسته ملت و تمامي اركان حاكميت در برابر ديدگان جامعه جهاني تثبيت كرد.

مواضع روشن و شفاف ناخداي خدامحور نظام، تبلور وصيت امام عظيم‌الشأن و كلام نوراني معمار كبير انقلاب است كه فرمودند: پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به مملكت نرسد.

ما نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، با استمداد از خداوند سبحان گوش جان به نداي الهي پيشواي خود سپرده، اميد آن داريم كه تقوا و صبر را سرلوحه اقدامات خويش قرار داده و در اوج همدلي و هم‌افزايي با وحدت و انسجام حداكثري گام برداريم و به سهم خود از آنچه در مجلس شوراي اسلامي در حوزه استيضاح گذشت، عذرخواهي كرده، اطاعت از فرمايشات رهبر عاليقدر را بر خود واجب شرعي و قانوني مي‌دانيم.

ملت شريف‌، بزرگوار و خلق‌كنندگان هوشمند، متعهد و شجاع 22 بهمن 91 مطمئن باشند، نهاد مقتدر مجلس كه برآمده از خون مقدس شهداي عاليقدر و ايثارگران سلحشور و مقاوم است، با الهام از خط روشن رهبري معظم، همچون گذشته با اقتدار در برابر زياده‌خواهي نظام سلطه به سركردگي آمريكاي جنايتكار خواهد ايستاد و از منافع ملي با قدرت دفاع مي‌كند و دانش هسته‌اي براي اهداف صلح‌آميز را حق مسلم ملت ايران دانسته و از تمام ظرفيت خود براي تبديل تهديد غيرانساني و نابخردانه تحريم به فرصتي براي پيشرفت همراه با عزت و سربلندي ايران اسلامي استفاده خواهد كرد.

همچنين دكتر علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي، در جلسه علني ديروز، اظهار داشت: از جانب خود و نمايندگان اعلام مي‌كنم كه نقد معظم‌له را عامل اصلاح كار خويش مي‌دانيم و در اين بخش از آن چه از اشكالات به ما مربوط مي‌شود، عذرخواهي مي‌كنيم.

وي افزود: تذكرات مشفقانه رهبر معظم انقلاب به قواي سه‌گانه، خيرخواهانه، دلپذير و بجا بود.

رئيس مجلس همچنين گفت: اگر چه به دليل وجود دموكراسي در كشور، اختلاف آرا وجود دارد، ولي در برابر توطئه‌هاي دشمن، يك صدا و متحد، پشتيبان رهبر معظم انقلاب خواهيم بود و ايشان را ولي امر مسلمين و نور چشم خود مي‌دانيم و با جان و دل تلاش مي‌كنيم كه نظراتشان در حوزه تقنين تأمين شود.

لاريجاني سپس تأكيد كرد: سخنان روز شنبه رهبر معظم انقلاب در ابعاد مختلف، روشنگرانه و فصل‌الخطاب بود.

وي يادآور شد: در روزهاي اخير، شگرد فريبكارانه آمريكا در باب مذاكرات، گرچه با موضع برخي صاحبنظران انقلابي مواجه شد، ولي تحليل رهبر معظم انقلاب، مواضع مزورانه دشمن را روشن كرد.

وي آنگاه گفت: در اين مقطع، گاه با برخي تحليل‌هاي مقطعي روبرو بوده‌ايم كه به جاي ريشه‌يابي، اقدامات آمريكا را حمل بر فرصت تلقي مي‌كردند، ولي تجربه گذشته نشان مي‌دهد كه اين‌گونه تحليل‌ها، نه فقط با تغيير مواضع آمريكا مواجه نشد، بلكه باعث شد رئيس‌جمهوري سابق آمريكا در حمله به افغانستان، ايران را محور شرارت بنامد.

رئيس مجلس در ادامه، افزود: در اين چند سال، دشمنان تحريم كردند به گمان اين كه به برخي سطوح اجتماعي القا كنند كه از طريق مذاكره، فشارها برداشته مي‌شود، ولي واقعيت، مغاير با اين امر است.

لاريجاني همچنين اظهار داشت: در مذاكرات گروه «1+5» بيشترين كارشكني‌ها از سوي آمريكا صورت گرفته و روشن است كه دشمن، قصد دارد در مواجهه با ملت، با ايجاد سستي و رخوت، تازيانه استكباري خود را حركت دهد، اما بيداري ملت در 22 بهمن و حضور پرشور مردم در اين راه‌پيمايي، شوك جدي به آنان وارد كرد.

وي بار ديگر با حمايت از مواضع مقام معظم رهبري، تأكيد كرد: روشنگري رهبر معظم انقلاب به آنان نشان داد كه راهبري امت در دست كشتي‌باني عالم و فرزانه است كه تحركات آنان را زير نظر دارد و همه توان ملي خود را در دفاع از حقوق ملت به كار خواهد بست.

رئيس مجلس سپس تأكيد كرد: آمريكا، بايد دست از ناشيگري گذشته بردارد و بداند كه در مقابل دسايس خود با ملت يكپارچه، يكدست و مريد رهبر مواجه است و شگرد رواني آنان نه فقط ملت را سست نمي‌كند، بلكه مصمم مي‌كند كه با مكر آنان برخورد كند.

لاريجاني آنگاه اظهار داشت: مجلس شوراي اسلامي، ضمن حمايت از مذاكرات هسته‌اي، اعلام مي‌كند كه ملت ايران، در صيانت از حقوق هسته‌اي خود با قدرت ايستادگي خواهد كرد و مذاكرات، صرفاً در چارچوب «ان.‌پي.‌تي» و مقررات آژانس بين‌المللي انرژي اتمي، قابل قبول است.

رئيس مجلس در ادامه سخنانش يگانه راه برون رفت از مشكلات اقتصادي كشور را تسهيل فضاي كسب و كار و رونق‌بخشي به توليد داخلي دانست و گفت: ساماندهي اين امر، تأثير زيادي در رفتارهاي خصمانه بين‌المللي دارد و مجلس، به منظور عملياتي كردن اين استراتژي همت مي‌كند.

وي افزود: مجلس شوراي اسلامي،براي حل مشكلات كشور كه همان بهبود وضع معيشت مردم است، تمركز كرده و اميدوار است با همدلي و كوشش، زمينه‌هاي رونق‌بخشي به توليد داخلي را در بودجه سال 92 فراهم كند.

لاريجاني آنگاه از مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي درخواست كرد كه نظريات كارشناسي آن نهاد را براي مبارزه با فساد اقتصادي ارائه دهد.

لاريجاني همچنين فرا رسيدن 29 بهمن، سالروز تاريخي قيام مردم تبريز در سال 1356 را گرامي داشت.

چگونگي صدور حكم سرپرستي

بررسي لايحه «حمايت از كودكان و نوجوانان بي‌سرپرست و بدسرپرست»، برگشت داده شده از شوراي نگهبان هم در اين جلسه ادامه يافت و در پي ارجاع 3 ماده آن به كميسيون اجتماعي، ديگر مواد اين لايحه براي تأمين نظر آن شورا، مورد بازنگري قرار گرفت.

به موجب مواد اصلاح شده، و در صورتي كه دادگاه تشخيص دهد اعطاي سرپرستي بدون درخواست تضمين عيني براي انتقال بخشي از اموال سرپرست به كودك يا نوجوان تحت سرپرستي به مصلحت باشد،‎ ‎حكم سرپرستي را صادر مي‌كند.

اموالي كه در مالكيت صغير تحت سرپرستي قرار دارد، در صورتي اداره آن به سرپرست موضوع اين قانون سپرده مي‌شود كه طفل فاقد ولي قهري باشد يا ولي و مرجع صالح قضايي، قيمومت طفل را به عهده سرپرست گذاشته باشد.

حقوق و تكاليف سرپرست و كودك يا نوجوان نسبت به يكديگر، از نظر نگهداري، نفقه و احترام، نظير حقوق و تكاليف پدر و مادر و اولاد نسبت به يكديگر است.

همچنين پس از صدور حكم قطعي سرپرستي، مفاد حكم از سوي دادگاه به اداره ثبت احوال ابلاغ مي‌شود. اداره ثبت احوال، مكلف است نام كودك يا نوجوان تحت سرپرستي را در اسناد سجلي زوجين سرپرست وارد و شناسنامه جديدي براي كودك يا نوجوان تحت سرپرستي با درج نام زوجين سرپرست و نام و نام‌خانوادگي سرپرست صادر كند.

تبصره يك ـ اداره ثبت احوال، مكلف است سوابق هويت و نسبت واقعي طفل را در پرونده وي حفظ كند.

در صورتي كه والدين كودك يا نوجوان تحت سرپرستي مشخص باشد، ولي در قيد حيات نباشند و به تشخيص دادگاه، تغيير نام والدين به مصلحت وي‌ نباشد، مفاد حكم بدون تغيير نام والدين در شناسنامه كودك يا نوجوان تحت سرپرستي درج مي‌شود.

در صورتي كه مسافرت كودك يا نوجوان به خارج بر او واجب باشد، مانند سفر حج تمتع، مفاد اين ماده اجرا نخواهد شد. سرپرست يا سرپرستان، در هر حال، بايد موضوع را به سازمان و دادستان اطلاع دهند.

بر اساس ديگر مواد اصلاح شده، يكي از مواردي كه منجر به فسخ حكم سرپرستي مي‌شود، عبارت است از: مشخص شدن پدر يا مادر كودك يا نوجوان، در صورتي كه صلاحيت لازم براي سرپرستي را ولو با ضم امين يا ناظر از سوي دادگاه داشته باشند.

به موجب يكي از تبصره‌هاي اصلاحي: ازدواج چه در زمان حضانت و چه بعد از آن بين سرپرست و فرزند خوانده ممنوع است، مگر اين كه دادگاه صالح، پس از اخذ نظر مشورتي سازمان، اين امر را به مصلحت فرزند خوانده بداند.

به منظور انجام صحيح مسئوليت پذيرش، نگهداري و مراقبت، حضانت و سرپرستي كودكان بي‌سر‌پرست و بدسرپرست توسط سازمان بهزيستي كشور و اختيار واگذاري سرپرستي آنان به خانواده‌هاي واجد شرايط و مؤسسه‌ها، آيين‌نامه‌هاي اجرايي اين قانون با پيشنهاد وزارتخانه‌هاي تعاون، كار و رفاه اجتماعي، دادگستري و كشور، ظرف 3 ماه از تاريخ تصويب اين قانون، تهيه مي‌شود و به تصويب هيأت وزيران مي‌رسد.

رد فوريت 2 طرح

طرح ارتقاي ايمني كنترل ترافيك هوايي و مراقبت پرواز با پيشنهاد يك فوريت در اين جلسه مورد بحث قرار گرفت و اين پيشنهاد به تصويب نرسيد.همچنين طرح كاهش آلودگي‌ هواي كشور با درخواست دو فوريت مطرح شد كه پس از رد اين تقاضا، مجلس به يك فوريت آن هم رأي نداد.

انتخاب ناظران مجلس در نهادها

در ادامه اين جلسه، در اجراي بند ب ماده 5 قانون ايجاد نظام پرستاري،‌ رأي‌گيري به عمل آمد و منوچهري با 96 رأي به عنوان ناظر انتخاب شد.

همچنين شكري با 115 رأي، در جايگاه ناظر بر اقدامات سازمان امور مالياتي (موضوع ماده 37 قانون ماليات برارزش افزوده) قرار گرفت.


نوشته شده در   سه شنبه 1 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode