ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 آذر 1404
شنبه 29 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 20 آبان 1391     |     کد : 45770

رهگيري پهپاد متجاوز آمريكايي توسط جنگنده‌هاي ايراني

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به ادعاي اخير پنتاگون مبني بر حمله جنگنده‌هاي ايراني به پهپاد آمريکايي در خليج فارس، گفت: هفته گذشته يک فروند هواپيماي ناشناس به فضاي فوقاني درياي سرزميني جمهوري اسلامي ايران در منطقه خليج فارس وارد شد که با اقدام به هنگام، هوشمندانه و قاطع نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران مجبور به فرار شد.

وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به ادعاي اخير پنتاگون مبني بر حمله جنگنده‌هاي ايراني به پهپاد آمريکايي در خليج فارس، گفت: هفته گذشته يک فروند هواپيماي ناشناس به فضاي فوقاني درياي سرزميني جمهوري اسلامي ايران در منطقه خليج فارس وارد شد که با اقدام به هنگام، هوشمندانه و قاطع نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران مجبور به فرار شد.

به گزارش ايسنا ، سردار احمد وحيدي در اين رابطه اظهارداشت: اين تجربه وهمچنين سوابق قبلي حاکي از آن است که جمهوري اسلامي ايران با هوشياري لازم، همه تحرکات را به طور دقيق رصد کرده و با اقتدار موثر، اقدام‌هاي قاطع، لازم و به موقع را معمول خواهد کرد.

وي تاکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران با استفاده از همه ظرفيت‌هاي ذي‌ربط از جمله مراجع ذي‌صلاح بين‌المللي موضوع را در دست پيگيري دارد.

بر اساس اين گزارش ، اخيرا پنتاگون مدعي شد که هواپيماهاي جنگي ايران هفته گذشته در حريم هوايي بين‌المللي به يک پهپاد آمريکايي غيرمسلح شليک کرده‌اند، گرچه شليک‌شان به هدف‌ نخورده است.

رويترز با اعلام اين خبر گزارش داد: حادثه اول نوامبر که موجب هشدار رسمي به تهران از طريق کانال‌هاي ديپلماتيک شد اولين باري است که تهران به يک هواپيماي آمريکايي بدون سرنشين شليک مي‌کند.

رويترز در ادامه گزارش داد که اگر شليک ايران واقعا به اين پهپاد اصابت کرده بود، آمريکا مجبور به انتقام‌گيري مي‌شد که عواقبي جدي را به دنبال داشت.

پنتاگون مدعي شد که دو هواپيماي ايراني در ساعت4و 50دقيقه صبح اول نوامبر اين پهپاد را که عمليات نظارتي معمول و محرمانه خود را بر فراز آب هاي خليج فارس و در حدود 16 مايلي سواحل ايران انجام مي‌داد ديدند.

جورج ليتل، سخنگوي پنتاگون گفت که اين هواپيماها چندين بار به پهپاد پريديتور شليک کردند و در حالي که پهپاد از حريم هوايي ايران دور مي‌شد تا چندين مايل آن را تعقيب کردند.

ليتل گفت: ما معتقديم که آنها حداقل دو بار شليک کردند.

سخنگوي پنتاگون افزود که اين پهپاد به هيچ عنوان وارد حريم هوايي ايران نشده بود.

به گفته ليتل، لئون پانتا - وزير دفاع آمريکا - و اعضاي کنگره و کاخ سفيد بلافاصله در جريان اين حادثه قرار گرفتند و آمريکا با ارسال هشداري به ايران از طريق کانال‌هاي ديپلماتيک گفت که واشنگتن از دارايي‌هاي نظامي خود دفاع مي‌کند و به فرستادن هواپيما براي عمليات‌هاي نظارتي ادامه خواهد داد.

سخنگوي پنتاگون گفت: اين اتفاق بي‌سابقه بود. اين اولين باري است که يک هواپيماي ايراني به پهپادمان شليک مي‌کند.

ليتل در پاسخ به اين پرسش که "آيا هواپيماهاي ايراني به منظور هشدار دست به شليک زدند؟" گفت: فرض ما بر اين است که آن ها با هدف سرنگوني پهپاد به آن شليک کردند، ولي دليلش را بايد از ايرانيان بپرسيد. 


نوشته شده در   شنبه 20 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode