ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1391     |     کد : 35678

براي حضرت زهرا(س) چگونه عزاداري كنيم

از نگاه حضرت آیت‌الله العظمي امام خامنه‌ای...

از نگاه حضرت آیت‌الله العظمي امام خامنه‌ای،

عزادارى کردن یک حرف است، روضه‏خوانى و سینه‏زنى راه انداختن یک حرف دیگر است. روضه‏خوانى و سینه‏زنى باید باشد؛ اما نه در هر عزایى ...
فارس: رهبر معظم انقلاب با تأکید بر این نکته که عزادارى، لزوماً روضه‏خوانى و سینه‏زنى نیست‏، فرمودند: در سالگرد شهادت حضرت زهرا (س) مناسبتى ندارد که ما بیاییم نوحه‏خوانى و سینه‏زنى کنیم؛ بهتر این است که در آن موارد، شرح مصایبشان گفته بشود.
با نزدیک شدن به سالروز شهادت انسیه حورا و پاره تن رسول‌الله(ص) حضرت زهرا(س)، برپایی مراسم روضه‌خوانی و عزاداری در هیئت‌ها رونق بیشتری می‌گیرد.
به همین مناسبت، بازخوانی بیانات ولي امرمسلمين در تاريخ ۱۳۷۰/۱۲/۱۳ در دیدار با اعضاى «گروه ویژه» و «گروه معارف اسلامى» صداى جمهورى اسلامى ایران‏، ضروری به نظر می‌رسد.
معظم‌له، در بخشی از سخنان خود می‌فرمایند: مسأله‏ دیگر، مسأله‏ روضه‏هاست. روضه‏خوانى و سینه‏زنى باید باشد؛ اما نه در هر عزایى. این را بدانید که روضه خواندن و گریه کردن - آن سنت سنیه - مربوط به همه‏ ائمه نیست؛ متعلق به بعضى از ائمه است. حالا یک وقت در جمع و مجلسى کسى روضه‏یى مى‏خواند، عده‏‌اى دلشان نرم مى‏شود و گریه مى‏کنند؛ این عیبى ندارد. اصلاً عزادارى کردن یک حرف است، روضه‏خوانى و سینه‏زنى راه انداختن یک حرف دیگر است.
آیت‌الله العظمي امام خامنه‌ای تأکید می‌کنند: روضه‏خوانى و سینه‏زنى راه انداختن، مخصوص امام حسین است؛ حداکثر مربوط به بعضى از ائمه است؛ آن هم نه به این وسعت. مثلاً در شب و روز تاسوعا و عاشورا بخصوص، در شب و روز بیست‏ویکم ماه رمضان، سینه‏زنى و عزادارى و برپایى جلسات خوب است؛ ولى مثلاً در مورد حضرت موسى‏بن جعفر (علیه‏السّلام) - با این‏که وفات آن بزرگوار از وفاتهاى داراى روضه‏خوانى است - من لزومى نمى‏بینم که سینه‏زنى بشود؛ یا مثلاً در سالگرد شهادت حضرت زهرا (سلام‏اللَّه‏علیها) مناسبتى ندارد که ما بیاییم نوحه‏خوانى و سینه‏زنى کنیم؛ بهتر این است که در آن موارد، شرح مصایبشان گفته بشود. شرح مصایب، گریه‏آور است.


نوشته شده در   يکشنبه 3 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode