ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 18 مرداد 1396     |     کد : 179323

اثری متفاوت از «حجت‌الاسلام قرائتی» منتشر شد

کتاب «قطره‌ای از دریای نماز» به قلم «حجت الاسلام و المسلمین قرائتی» با محتوای آشنایی با نماز به زبان ساده در اختیار همگان قرار گرفت.

کتاب «قطره‌ای از دریای نماز» به قلم «حجت الاسلام و المسلمین قرائتی» با محتوای آشنایی با نماز به زبان ساده در اختیار همگان قرار گرفت.
«مسعود دریس»، مدیر روابط عمومی و امور استان‌ها ستاد اقامه نماز در گفت‌وگویی درباره کتاب «قطره‌ای از دریای نماز» گفت:  این کتاب که به قلم شیوای «حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی» نگاشته شده است، حاوی مطالب آموزنده در حوزه نماز است. ویژگی منحصر به فرد این اثر در ساده بودن زبان کتاب و توجه به خواست مخاطب است.
وی درباره محتوای این کتاب گفت: این کتاب با سخنانی در حوزه تعریف نماز و چرایی اهمیت نماز آغاز می‌شود و با آموزش نحوه عبادت به بیش از نوزده سؤال اصلی در موضوع نماز پاسخ می‌دهد. در پایان نیز با ذکر خاطراتی آموزنده حلاوت درک این فریضه الهی را به مخاطبان می چشاند. از دیگر عناوین طرح شده در این کتاب می‌توان به معنای اقامه کردن نماز، رعایت ادب در نماز، مصادیق سبک شمردن نماز، یادگیری تلفظ صحیح حروف در نماز و عواقب اعراض از یاد خدا و سبک شمردن نماز اشاره کرد.
دریس درباره نحوه گردآوری این کتاب اظهار کرد: سؤالات کتاب «قطره‌ای از دریای نماز» را به مقتضای نیاز روز از حجت‌الاسلام و المسلمین تدارک دیدیم و ایشان به طور مستقیم به سؤالات پاسخ گفتند. در صورتی که پاسخ را در سخنرانی‌های گذشته حاج آقا داشتیم، از همان آرشیو سؤالات را پاسخ دادیم.
به گزارش تسنیم: دریس افزود: این کتاب حاوی 10 پرسش از متن کتاب استکه مخاطبان می‌توانند در مسابقه این کتاب از طریق ارسال پیامک شرکت کنند و به تعدادی از برگزیدگان به قید قرعه کمک هزینه سفر مشهد اهدا خواهد شد.


نوشته شده در   چهارشنبه 18 مرداد 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode