ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 شهريور 1403
سه شنبه 13 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 14 تير 1395     |     کد : 104650

رهبر معظم انقلاب در ديدار جمعي از دانشجويان: تشكل‌هاي دانشجويي از اتهام غيرانقلابي زدن به افراد پرهيزكنند

بیش‌ازهزاردانشجوازجمله نمایندگان تشکل‌های مختلف دانشجویی، عصرشنبه دردیداری صمیمانه و صریح با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، حدود پنج ساعت از دغدغه‌های دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نسل جوان سخن گفتند و دیدگاه‌های رهبر انقلاب را درباره‌ «مسائل دانشجویی و دانشگاهی، وظایف مهم دانشجویان در روند مقاومت ملت و موضوعات و مسائل مختلف روز»، از زبان ایشان شنیدند.

بیش‌ازهزاردانشجوازجمله نمایندگان تشکل‌های مختلف دانشجویی، عصرشنبه دردیداری صمیمانه و صریح با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، حدود پنج ساعت از دغدغه‌های دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نسل جوان سخن گفتند و دیدگاه‌های رهبر انقلاب را درباره‌ «مسائل دانشجویی و دانشگاهی، وظایف مهم دانشجویان در روند مقاومت ملت و موضوعات و مسائل مختلف روز»، از زبان ایشان شنیدند.

رهبرانقلاب اسلامی‌درابتدای سخنان خود با تأکید براین‌که دیدارهای رمضانی با دانشجویان حقیقتاً شیرین ومطلوب است، گفتند: مطالب متنوع و دیدگاه‌های متفاوتی که دراین دیدارمطرح شد، خوب و لذتبخش بود ونشانگررشد سطح فکری ومطالبات قشردانشجو است و نشان می‌دهد که با گذشت زمان، انگیزه‌های انقلابی و فکر روشن و استدلال متین درمیان دانشجویان گسترش چشمگیرو روزافزونی داشته است. ایشان دانشجویان را به انس بیشتر با قرآن و ادعیه توصیه کردند وگفتند: سخن اصلی من به دانشجویان تقویت ایمان است زیرا تنها با ایمان قوی می‌توان در مقابله با مشکلات و فشارها، مبارزه و مجاهدت کرد.

رهبرانقلاب اسلامی‌اوضاع خاص و حساس کنونی کشوررا بسیار شبیه جنگ احزاب درزمان پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) دانستند وافزودند: امروزنیزهمه‌ دنیاپرستان و زورگویان عالم درمقابل جمهوری اسلامی‌ایران صف‌آرایی کرده و ازهمه‌ جوانب آن را مورد حمله قرار داده‌اند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: درچنین شرایطی، کسانی که سست ایمان و شاید دارای گرایش‌های درونی به دشمن هستند، اظهاریأس و ناامیدی و خودکم‌بینی می‌کنند اما افراد دارای ایمان مستحکم، هرقدرهم شرایط سخت‌تر شود، با عزم و اراده‌ قوی‌تر ایستادگی می‌کنند.

رهبرانقلاب اسلامی‌تأکید کردند: اگرمی‌خواهیم درمقابل جبهه‌ استکبار ایستادگی کنیم و به عزت و شرف شایسته‌ نظام جمهوری اسلامی‌برسیم، نیازمند حفظ و تقویت تقوا دررفتارهای شخصی و عمومی‌خود هستیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با استناد به برخی آیات قرآن درخصوص انحطاط نسل‌های بعدی ملت‌هایی که دارای ایمان بودند، گفتند: «ضایع کردن نماز» و «پیروی از شهوات» دوعامل اصلی انحطاط و تضعیف ایستادگی و مبارزه است.

ایشان خاطرنشان کردند: علت تأکید مکررمن به مسئولان مبنی برجلوگیری از برگزاری اردوهای مختلط دانشجویی برهمین اساس است، زیرا رعایت نکردن حد و مرزهای دینی موجب تضعیف ایمان درونی می‌شود.

رهبرانقلاب اسلامی‌بعد از تبیین نقش ایمان درایستادگی، به «مبارزه‌ سرنوشت‌سازواجتناب‌ناپذیرملت ایران با جبهه‌ استکبار» اشاره کردند وگفتند: سرآغازاین مبارزه ازآنجا بود که ملت ایران تصمیم گرفت مستقل و پیشرفته شود که این موضوع با منافع قدرت‌های مسلط جهانی ناسازگاراست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، سخن برخی افراد مبنی براین که نظام جمهوری اسلامی‌به‌دنبال بهانه‌جویی برای ناسازگاری با قدرت‌ها ست را سخنی سطحی و نااندیشیده خواندند و افزودند: این مبارزه نیازمند بهانه نیست زیرا تا زمانی که ملت ایران براساس غیرت و سابقه‌ انقلابی واسلام، ایستاده است، این مبارزه وجود دارد و برای پایان آن هم فقط دو راه متصور است؛ یا جمهوری اسلامی‌به آنچنان قدرت و توانایی دست یابد که طرف مقابل جرات تعرض نداشته باشد یا این که جمهوری اسلامی‌هویت اصلی خود را از دست بدهد و یک ظاهربی‌جانی ازآن باقی بماند.

ایشان با تأکید براین که برای پایان این مبارزه، راه اول یعنی «دستیابی به اقتدارکامل» مورد نظرملت ایران است، گفتند: البته شاید امروز سیاست‌های آمریکا این‌گونه اقتضا کند که بخواهد میان مسئولان نظام اسلامی‌تفکیک قائل شود و آنها را به مسئولان خوب و بد تقسیم کند، اما آمریکایی‌ها اگر توانایی پیدا کنند، همان مسئولان به‌اصطلاح خوب نیزازنظرآنها بد خواهند شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، اصل و هویت نظام اسلامی‌را هدف اصلی مقابله‌ دشمنان با ملت ایران دانستند وافزودند: منظورازنظام اسلامی، مجموعه ساختار نظام و ارزش‌ها و اهداف آن همچون عدالت، پیشرفت علم، اخلاق، مردم‌سالاری، قانونگرایی و آرمانگرایی است.

ایشان با تأکید براین که دراین مبارزه، مشکلات بزرگی وجود دارد که می‌توان با ایستادگی و تدبیرازآنها عبورکرد، گفتند: دراین مبارزه و همچنین درمسیر حل مشکلات، دانشجویان به‌عنوان عصاره‌ توانایی‌های ملت، جایگاه و نقش ویژه‌ای دارند.

رهبرانقلاب اسلامی‌«مطالبه‌گری دانشجویان» را بسیاربا اهمیت خواندند و تأکید کردند: برطرف کردن مشکلات کلان کشوربرعهده‌ مسئولان عالیرتبه است اما مطالبه‌گری دانشجویان اگر با مطالعه و اطلاعات دقیق و درست همراه باشد، قطعاً زمینه‌ساز تلاش بیشترمسئولان برای حل مشکلات خواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به برخی مطالب دانشجویان دراین دیدار، ازجمله موضوع قراردادهای جدید نفتی اشاره کردند و افزودند: تا زمانی که در چارچوب منافع کشور، اصلاحات لازم دراین قراردادها انجام نشود، قطعاً این قراردادها منعقد نخواهد شد.

رهبرانقلاب اسلامی‌با اشاره به برخی دیگرازانتقادات دانشجویان درباره تصمیم‌گیری‌های جاری دستگاه‌ها درکشورگفتند: براساس قانون و منطق، رهبری نمی‌تواند در تصمیم‌گیری‌های جزئی و اجرایی دستگاه‌ها وارد شود و اگرمسئولین اجرایی دچاراشتباه شوند، باید مجلس از ابزارهای نظارتی همچون استیضاح استفاده کند یا این‌که رئیس‌جمهورمانع ازاجرای آن تصمیم اشتباه شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: البته رهبری درمواردی که احساس کند برخی اقدامات حتی اقدامات جزئی، موجب انحراف نظام از مسیر اصلی می‌شود، باید ورود پیدا کند ومانع ازآن کار شود.

رهبرانقلاب اسلامی‌با اشاره به مشکلات ناشی از مبارزه و ایستادگی، در روند حرکت کشورافزودند: دراین زمینه برخی مسائل ازجمله تقویت اقتصاد و افزایش توان دفاعی جزو موضوعات کلان کشوراست که تحقق آنها و برطرف کردن مشکلاتشان، وظیفه‌ مسئولان است.

رهبرانقلاب تأکید کردند: برخی مشکلات نیز به درون کشورمربوط می‌شود که تشکل‌های دانشجویی باید درارائه‌ راه‌حل آنها، به کمک مسئولان بشتابند.

ایشان پرهیزکامل ازناامیدی و خستگی را از رموز حل مشکلات خواندند و به تشکل‌های دانشجویی گفتند: اگرایستادگی کردید و با بسیج ذهنی مردم، خواسته‌ها را به گفتمان عمومی‌تبدیل کردید، مسئولان هم مجبورمی‌شوند به مطالبات شما عمل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به سخن یکی از دانشجویان درباره‌ تبعات منفی بیان حرف‌های مخالف حرف رهبری خاطرنشان کردند: بارها گفته‌ایم حرف مخالف رهبری، نه جرم است و نه معارضه‌ای با آن می‌شود.

رهبرانقلاب اسلامی‌درادامه‌ سخنانشان، دانشجویان کشور را فرصتی بزرگ، ثروتی عظیم وازنقاط قوت نظام دانستند و با تأکید برلزوم توجه خاص مسئولان به این قشردربرنامه‌ریزی‌ها، گفتند: دانشجویان کنونی درمقایسه با دانشجویان اول انقلاب از لحاظ کمّی و کیفی بالاترو دارای تفکرات عمیق‌تر انقلابی و اسلامی‌هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: بسیاری ازدانشجویان انقلابی و با انگیزه اول انقلاب، اکنون درزمره‌ محققین و دانشمندان کشورهستند، بنابراین هیچ منافاتی میان انقلابی بودن و درس خواندن وجود ندارد.

ایشان، دانشجویان را به خوب درس خواندن درکنار تقویت ایمان و معنویت سفارش کردند و گفتند: دانشجو همچنین باید دارای بصیرت باشد و به محیط دانشجویی و مسائل و تحولات کشور، منطقه و جهان با چشم بازنگاه کند. رهبرانقلاب اسلامی‌تأکید کردند: اگرچشم بازو بصیرت وجود نداشته باشد، ممکن است دانشجو درتشخیص دوست و دشمن یا درتحلیل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دچاراشتباه وخطای محاسبه شود.

ایشان عموم دانشجویان را به «سوءظن به جریان رسانه‌ای دشمن» توصیه کردند و گفتند: دشمنان با هزینه‌های گزاف، جریان رسانه‌ای پیچیده و گسترده‌ای را برضد نظام اسلامی‌به راه انداخته‌اند که هدف اصلی آن، پوشاندن نقاط قوت جمهوری اسلامی‌و برجسته‌سازی برخی نقاط منفی برای ایجاد یأس و ناامیدی درمردم و جوانان است.

رهبرانقلاب اسلامی‌برجسته نشدن یا انعکاس نیافتن حضورگسترده و پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس دررسانه‌های بیگانه را نمونه‌ای ازعملکرد جریان رسانه‌ای دشمن برشمردند و تأکید کردند: راهپیمایی روز قدس در روز جمعه درهوای بسیارگرم و با زبان روزه، حقیقتاً یک پدیده است اما این پدیده‌ کم‌نظیردررسانه‌های بیگانه انعکاس لازم را پیدا نمی‌کند، درحالی‌که اگر نقطه‌ای منفی وجود داشته باشد، آن را صدها برابر بزرگنمایی می‌کنند.

رهبرانقلاب درادامه‌ سخنانشان مسئولیت دانشجویان عضو تشکل‌ها را فراتراز وظایف دیگردانشجویان برشمردند و با اشاره به پیچیدگی وچندلایه‌گی اوضاع سیاسی کنونی افزودند: دردهه‌ اول انقلاب و دوران دفاع مقدس، مقابله با دشمن وظیفه‌ای روشن و برای عموم قابل درک بود اما امروز درهم‌تنیدگی مسائل مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی، اوضاع کاملاً پیچیده‌ای را ایجاد کرده و وظایف بسیارسنگین‌تری به همراه آورده است که لازمه‌ مواجهه با این شرایط نیز داشتن چشمانی بازو دقت، عقل و تدبیراست‌.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از تبیین پیچیدگی و چندبُعدی بودن فضای کنونی، ۱۲ توصیه را در تشریح وظایف تشکل‌های دانشجویی بیان کردند.

توصیه‌اول ایشان به دانشجویان فعال، حضورفکری درمسائل اصلی کشور و حضورفیزیکی درمواقع لازم بود.

رهبرانقلاب، اعلام مواضع تشکل‌های دانشجویی درمسائل اصلی را مهم دانستند وافزودند: اگراین مواضع قوی و اصیل به خوبی و روشنی اعلام شود، دوستان انقلاب مستحکم‌ترمی‌شوند و دشمنان کشورازجمله آمریکایی‌ها می‌فهمند که نباید به گزارش‌های تحریف‌شده وغیرواقعی درباره‌ جوانان ایرانی دل خوش کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «برجام»،«ارتباط با آمریکا»،«اقتصاد مقاومتی» و «آینده‌ کشور» را ازجمله مسائل مهمی‌خواندند که تشکل‌های دانشجویی در جایگاه افسران جنگ نرم، باید مواضع انقلابی، مستدل و محکم خود را درباره‌ آنها بیان کنند.

ایشان، اطلاعات دقیق و صحیح، مستدل بودن و به‌هنگام بودن را از الزامات موضعگیری تشکل‌های دانشجویی برشمردند و افزودند: این مواضع باید به‌خوبی درنشریات دانشجویی انعکاس یابد، ضمن این که می‌توان با روش‌های دیگرازجمله سخنرانی نمایندگان تشکل‌ها پیش ازخطبه‌های نماز جمعه‌ شهرهای بزرگ، این مواضع را به گوش جامعه نیز رساند. رهبرانقلاب، اجتماع و حضور فیزیکی دانشجویان را نیز گاه لازم دانستند اما با شیوه‌های درست و قانونی.

ایشان با تأکید برمخالفت همیشگی با برهم زدن هراجتماع و مجلسی، افزودند: این کارمضر یا حداقل بی‌فایده است و درمواقع لازم باید با تشکیل اجتماعات و جلسات، حرف خود را درقبال اجتماعات مخالف به گوش دانشجویان رساند چون دانشجو به‌دنبال فهمیدن حقیقت است.

رهبرانقلاب درهمین بحث، مسئولان وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و مسئولان دانشگاه‌ها را به کمک به تشکل‌های انقلابی فراخواندند و خاطرنشان کردند: البته همه‌ تشکل‌ها دربرخورداری ازحقوق عمومی‌یکسان هستند اما طبیعی و منطقی است که مسئولان دانشگاهی از تشکل‌های انقلابی و متدین، دفاع و حمایت کنند و زمینه‌ حضور فعالتر‌آنها را به وجود آورند.

«تبیین و قانع کردن دل‌ها» دومین توصیه رهبرانقلاب به تشکل‌های دانشجویی بود.

ایشان تأکید کردند: درتفکراسلامی، اقناع و جذب دل‌ها، یک اصل مهم است و تشکل‌های دانشجویی باید با استدلال‌های محکم و روشن، مواضع خود را برای دانشجویان و مردم تبیین کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، موضوعاتی نظیر اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی و ارتباط با آمریکا را ازجمله زمینه‌هایی خواندند که نیاز به تبیین مواضع گروه‌های فعال دانشجویی دارد.

رهبرانقلاب درباره‌ روابط با آمریکا خاطرنشان کردند: تشکل‌های دانشجویی درخصوص بعضی مواضع رهبری از قبیل ردّ رابطه با آمریکا و نفی مذاکره با این کشوربه جزدرموارد خاص و معین‌، تأمل کنند و با درکی روشن از استدلال‌های مستحکم موجود، آنها را به شیوه‌های متقن و مستدل برای مخاطبان دانشجو وغیردانشجو تبیین نمایند.

ایشان، استمرارو بیان صحیح، روشن و مستدل مواضع تشکل‌های انقلابی دانشجویی را در شکل‌دهی مطالبات عمومی‌و حرکت کشوردرمسیر صحیح، مؤثرو ضروری خواندند.

«افزایش سطح آگاهی سیاسی و دینی» سومین توصیه‌ رهبری به تشکل‌های دانشجویی بود‌.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، همچنین توسعه مخاطبان دانشجو را ازدیگر وظایف مجموعه‌های دانشجویی برشمردند و افزودند: اخلاق، حوصله، تحمل شنیدن حرف مخالف و تسلط برمطالب ارائه‌شده، از پیش‌نیازهای عمل به این وظیفه است.

پنجمین توصیه‌ رهبری به دانشجویان، دفاع صریح و بدون تقیّه از نظام اسلامی‌بود.

ایشان خاطرنشان کردند: دشمن با تکیه برکمبودها، نقص‌ها و قصورها، انقلاب را کم‌ارزش جلوه می‌دهد و پیشرفت‌ها و موفقیت‌ها را نادیده می‌گیرد که لازم است تشکل‌های انقلابی این نامعادله را برهم بزنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: پایداری درمقابل ۳۷ سال دشمنی تمام‌عیار جبهه‌ عظیم قدرت‌های مادی، مهمترين موفقیت نظام شرافتمند و پرافتخار اسلامی‌است، آن‌هم دراوضاعی که یک اخمِ این قدرت‌های مادی، فلان حکومت پرمدعای پادشاهی را به تعظیم و تسلیم می‌کشاند.

ایشان، کمیت و کیفیت نشاط‌ انگیزدانشجویان انقلابی را نشانه‌زنده بودن و استعداد و ظرفیت ذاتی انقلاب دانستند وافزودند: البته منظورازدفاع ازنظام، دفاع از رهبری نیست بلکه دفاع از مجموعه‌ ارزش‌های درهم‌تنیده‌ای است که انقلاب با تکیه برآنها به رشد و بالندگی خود ادامه می‌دهد.

تداوم و توسعه‌ اردوهای جهادی درروستاها و مناطق محروم، ششمین توصیه‌ای بود که رهبرانقلاب دراین دیداربیان کردند. ایشان افزودند: اردوهای جهادی، هم خودسازی است، هم خدمت و هم آشنایی با فضای واقعی کشور.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تذکرمستمرخود به دولت کنونی و همه‌ دولت‌های قبلی درباره‌ رسیدگی به روستاها افزودند: تحقق این مساله راه‌های روشنی دارد که ایجاد صنایع کوچک و تبدیلی ازجمله‌ آنها است؛ البته عمل به این توصیه‌ مستمر، همت می‌خواهد.

«توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی‌دراندیشه وعمل» و«تقویت گفتمان‌های اصلی انقلاب ازجمله عدالت، اقتصاد دانش‌بنیان و مقاومتی، پیشرفت اسلامی‌ایرانی و شتاب علمی» توصیه‌های هفتم وهشتم رهبرانقلاب به مجموعه‌های دانشجویی بود.

ایشان درهمین زمینه تأکید کردند: بنده توسعه‌ غربی را به‌هیچ‌وجه قبول ندارم چرا که پایه‌ها و مبانی آن غلط است و به همین علت، «گفتمان پیشرفت اسلامی‌ایرانی» را مطرح کرده‌ایم.

رهبرانقلاب درباره‌ اقتصاد مقاومتی نیزگفتند: براساس گزارش‌هایی که رسیده، کارهای خوبی دردست اقدام است به شرط این که تداوم یابد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نهمین توصیه، مجموعه‌های دانشجویی را به «تشکیل یک جبهه‌ واحد ضدآمریکایی - ضدصهیونیستی درسطح دانشجویان جهان اسلام» فراخواندند.

ایشان افزودند: می‌توان با وسایل پیشرفته‌ ارتباطاتی ودرفضای مجازی، کمپین‌های عمومی‌دانشجویان مسلمان را براساس مخالفت با سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی شکل داد تا درمواقع لازم، میلیون‌ها جوان دانشجوی مسلمان با موضعگیری خود، حرکتی عظیم را درجهان اسلام به وجود آورند.

«پرهیزاززدن اتهام غیرانقلابی به افراد» دهمین توصیه‌ رهبری به تشکل‌های دانشجویی بود.

ایشان به دانشجویان خاطرنشان کردند: انقلابی بودن، مراتب و معیارهای مشخصی دارد و نباید کسانی را که دیدگاه‌هایشان با شما انطباق کامل ندارد اما دارای این معیارها هستند، به غیرانقلابی بودن متهم کنید. «هم‌افزایی تشکل‌های انقلابی دانشگاه‌ها از طریق تکیه برنقاط مشترک» یازدهمین توصیه‌ رهبری به دانشجویان بود. ایشان تأکید کردند: اختلافات نباید به کشمکش تبدیل شود و تشکل‌های انقلابی به‌گونه‌ای عمل کنند که رواداری و تحمل مخالف درمحیط‌های دانشگاهی جا بیفتد. «نگاه راهبردی به انقلاب و تفکر درباره‌ آینده» آخرین توصیه‌ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مجموعه‌های دانشگاهی بود. ایشان به دانشجویان گفتند: رؤسای جمهوردهه‌های آینده، نمایندگان مجلس و مسئولان آینده‌ کشورازمیان شما عزیزان انتخاب خواهند شد، بنابراین با نگاهی کاملاً امیدوارو پرنشاط، تصویرآرمانی ۲۰-۳۰ سال آینده کشور را ترسیم کنید و حرکت امروز خود را براساس آن افق روشن، سامان دهید.

رهبرانقلاب اسلامی‌در بخش پایانی سخنان خود نکاتی را درباره مسائل داخلی بیان کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از رویه‌ برخی افراد که درعین ادعای حمایت از نظام و امام و انقلاب، موضع خود را درخصوص فتنه روشن نکرده اند، تأکید کردند: مواضع من درباره‌ فتنه‌ سال ۸۸ کاملاً صریح است و برروی این موضوع حساس هستم وملاک هم، عدم حمایت ازکسانی است که سردمدار فتنه بودند یا ازآن سوءاستفاده کردند و تاکنون نیزاعلام تبری نکرده‌اند.

رهبرانقلاب اسلامی‌با تأکید براین که تقسیماتی همچون اصولگرا و اصلاح‌طلب یا اصلاح‌طلب مدرن و اصولگرای سنتی، به‌هیچ‌وجه مهم نیستند، افزودند: موضوع مهم، محتوا است. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین به مباحثی که درباره لزومِ عقلانیت در کشور مطرح می‌شود، اشاره کردند و گفتند: این روزها درباره‌ عقلانیت و لزوم گفتگوی عقلای جناح‌ها مطالب زیادی مطرح می‌شود که اصل موضوع عقلگرايي‌ بسیار پسندیده و مورد تأیید اسلام و قرآن است و امام (رحمه‌الله) نیز یکی ازعقلای بزرگ جهان بود.

ایشان، انقلاب اسلامی‌را انقلابی عقلایی خواندند و افزودند: براساس عقلگرایی، باید گفت کسانی که معتقدند برای پیشرفت کشور باید به غرب پناه برد، عقل خود را باخته‌اند‌، زیرا عقل می‌گوید باید از تجربه‌ها درس گرفت.

رهبرانقلاب اسلامی‌با اشاره به تجربیات بسیار بد ملت ایران ازغرب ازجمله تحمیل دیکتاتوری واستبداد پهلوی، سرنگون کردن دولت ملی و تأسیس دستگاه سرکوب وحشتناک ساواک، گفتند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی‌نیزاولین تحریم‌ها، خیانت‌ها، جاسوسی‌ها، تهاجم‌های وسیع تبلیغاتی، حمایت ازگروه‌های ضد انقلاب، تحمیل جنگ هشت‌ساله، حمایت همه‌جانبه ازصدام، ساقط کردن هواپیمای مسافری تا بدعهدی‌ها و کارشکنی‌ها دربرجام، همه از جانب غربی‌ها و به‌ویژه آمریکا بوده است.

ایشان با اشاره به عملکرد بسیار بد فرانسوی‌ها و آمریکایی‌ها درقضیه‌ برجام افزودند: درقضیه‌ برجام ثابت شد که آمریکایی‌ها اعم از کنگره و دولت همچنان سرگرم دشمنی با ملت ایران هستند.

رهبرانقلاب اسلامی‌تأکید کردند: عقلانیت حُکم می‌کند که با چنین دشمنی با خرد و تدبیربرخورد شود و فریب او را نخوریم و وارد میدانی که او ترسیم کرده، نشویم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ادعای آمریکایی‌ها مبنی برتمایل برای مذاکره و هماهنگی با ایران درباره مسائل منطقه از جمله سوریه گفتند: ما چنین هماهنگی را نمی‌خواهیم زیرا هدف اصلی آنها قطع حضورایران در منطقه است.

ایشان با تأکید براین که جمهوری اسلامی‌ایران خواستارعدم حضورومداخله‌ آمریکا درمنطقه است، افزودند: این مواضع نظام اسلامی‌درخصوص مسائل منطقه، درچارچوب عقلانیت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: من براساس وظیفه‌ دینی و شرعی و اخلاقی، تا جان دربدن دارم خواهم ایستاد و به مردم هم اعتماد دارم؛ همچنان‌که به نتیجه ایستادگی یعنی پیروزی یقین دارم. ایشان خاطرنشان کردند: درمیان نخبگان کشوربه‌ویژه دانشگاهیان و دانشجویان نیزعناصرمؤمن ومعتقد به ایستادگی بسیارزیاد هستند به‌گونه‌ای که هرفرد دلسردی را هم دلگرم می‌کند.

درابتدای این دیدار۸ نفرازنمایندگان تشکل‌های دانشجویی، آقایان:

احسان ابراهیمی، نماینده‌ بسیج دانشجویی، محمدحسین قائد شریف، نماینده‌ اتحادیه‌ تحکیم وحدت، مجتبی رئیسی، نماینده‌ جنبش عدالتخواه دانشجویی، محمد آهنگران، نماینده‌ گروه‌های جهادی، علیرضا احمدی، نماینده‌ انجمن اسلامی‌دانشجویان مستقل، محمدعلی کامفیروزی، نماینده‌ مدیران مسئول نشریات دانشجویی و حسین زینلیان بروجنی، نماینده‌ اتحادیه‌ جامعه‌ اسلامی‌دانشجویان و خانم‌فاطمه سادات ضرابی، نماینده‌ اتحادیه‌ تشکل‌های دانشگاه آزاد بیش از دو ساعت دیدگاه‌ها و دغدغه‌های جامعه‌ دانشجویی را بیان کردند. مهمترین محورهای سخنان نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به این شرح است:

- ابراز نگرانی ازخطراستحاله‌ درونی به‌وسیله‌ افراد و جریان‌هایی که اعتقاد عمیقی به مبانی انقلاب و امام ندارند

- ضرورت اصلاح ساختارهای فسادآوردرنظام بانکی واداری و برخورد قاطع با مفسدان و متخلفا‌ن

- انتقاد ازعدم پایبندی جدی برخی مسئولان به اصول قانون اساسی و سیاست‌های نظام درعرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی

- ضرورت تبیین نحوه‌ مطالبه‌گری دانشجویان درقبال اشکالات و نواقص

- انتقاد اززدن برچسب‌های سیاسی به مطالبه‌ها و پیگیری‌های دانشجویی از مسئولان

- تبیین صریح و روشن اصول دفاعی کشور برای مردم و جوانان و بیان علت حمایت از مقاومت درمنطقه

- انتقاد ازرواج اشرافیگری درمیان برخی مسئولان

- انتقاد از بی‌توجهی مسئولان وزارت علوم به مسائل فرهنگی

- ایجاد تسهیلات مناسب برای ازدواج آسان دانشجویان

- انتقاد ازایجاد زمینه‌ نفوذ بیگانگان به دانشگاه‌ها تحت عنوان دیپلماسی علمی

- ‌ اظهارنگرانی ازنفوذ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و آموزشی بیگانگان تحت عنوان جهانی‌سازی

- انتقاد ازتلاش برخی برای تسری مدل برجام به مسائل منطقه‌ای، دفاعی و حقوق بشری

- چگونه باید درمقابل جریان غیرانقلابی داخل نظام ایستاد تا دو قطبی ایجاد نشود؟

- انتقاد ازاظهارات شعاری برخی مسئولان درموضوع اقتصاد مقاومتی

- انتقاد ازعملکرد شهرداری‌های کلانشهرها و گسترش بی‌محابای مراکز تجاری و تبعات سوء‌فرهنگی اجتماعی این مراکز

- ضرورت جوانگرایی دربدنه‌ مسئولیتی کشور

- انتقاد ازبرخی برخوردهای قضایی با بعضی مطبوعات و تشکل‌های دانشجویی و صنفی

- لزوم تبیین شیوه‌ تعامل با معتقدین به نظام که دارای دیدگاه‌های متفاوتی هستند

- اظهارنگرانی از پروژه آرمان‌زدایی ازانقلاب اسلامی‌درسیاست خارجی

- انتقاد ازعملکرد برخی مسئولان قضایی وعدم اطلاع‌رسانی شفاف درباره‌ احکام دادگاه‌ها

- انتقاد ازمسکوت ماندن طرح نظارت برعملکرد نمایندگان مجلس

- گلایه ازعملکرد برخی مسئولان درتوجیه دشمنی‌های آمریکا و تلاش برای بزک کردن چهره‌‌ آمریکا

- انتقاد شدید از برخورد نکردن با کارشکنی‌ها و نقض برجام ازسوی آمریکا

- ضرورت تدوین سند بالادستی برای پیشرفت روستاها و گسترش فعالیت گروه‌های جهادی در مناطق محروم

- اهمیت چشم‌انداز ۲۰ ساله‌ جمهوری اسلامی‌و روند نامناسب کنونی در دستیابی به اهداف آن

دراین مراسم دانشجویان نماز مغرب وعشا را به امامت رهبرمعظم انقلاب اسلامی‌اقامه و روزه‌ خود را با ایشان افطارکردند.


نوشته شده در   دوشنبه 14 تير 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode