ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 13 شهريور 1403
سه شنبه 13 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1395     |     کد : 102704

استعمار و تحقير ملت‌ها به خاطر حاكميت جاهليت است

رهبر معظم انقلاب در ديدار مسئولان، سفيران اسلامي و قشرهاي مختلف مردم:

رهبر معظم انقلاب در ديدار مسئولان، سفيران اسلامي و قشرهاي مختلف مردم:
استعمار و تحقير ملت‌ها به خاطر حاكميت جاهليت است


همزمان با سالروز بعثت پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد(ص) صبح پنج‌شنبه مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی‌در تهران و جمعی از خانواده‌های شهدا با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی‌دیدار کردند.

رهبر انقلاب اسلامی‌در این دیدار با اشاره به استمرار دو جریان «بعثت» و «جاهلیت» از صدر اسلام تاکنون، شاخصه اصلی جریان بعثت را خردورزی هدایت یافته به وسیله پیامبران الهی و مهمترین شاخصه جریان جاهلیت را شهوت و غضب دانستند و گفتند: امروز مهمترین وظیفه امت اسلامی، مقابله با جریان جاهلیت به سرکردگی امریکا است و جمهوری اسلامی‌ایران به عنوان پیشتاز جریان بعثت در راهی که امام بزرگوار(ره) آغازگر آن بودند، بدون هراس از قدرت‌ها به حرکت خود ادامه خواهد داد.

متن بیانات رهبرمعظم انقلاب به این شرح است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم‌ (۱)

الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی‌ محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین سیّما بقیّةالله فی الارضین.

تبریک عرض میکنم روز مبعث را به شما حضّار محترم، برادران و خواهران عزیز، مسئولان محترم کشور و به سفرای کشورهای اسلامی‌که در جلسه حضور دارند و به همه‌ ملّت ایران، به همه‌ی امّت اسلامی‌و به همه‌ی بشریّت؛ که حقیقتاً امروز بشریّت از همیشه محتاج‌تر است برای فهم کردن معنای بعثت و حقیقت بعثت‌.

قرآن کریم این آیه‌ شریفه‌ی «لَقَد جآءَکُم رَسولٌ مِن اَنفُسِکُم عِزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّم حَریصٌ عَلَیکُم» را خطاب به همه‌ بشریّت فرموده است که فِقره‌ آخر [آن] «بِالمُؤمِنینَ رَئوفٌ رَحیم»(۲) است. امّا رنج بشریّت، مشکلات زندگی انسان‌ها و جوامع بشری گران است بر جان مبارک پیغمبر اسلام، حَریصٌ عَلَیکُم؛ مشتاق هدایت آنها و مشتاق سعادت آنها است. بعثت برای همه‌ انسانها است. بعد هم در دنباله‌ همین آیه دلداری قرآن به پیامبر اکرم جالب است: فَاِن تَوَلََّوا فَقُل حَسبِیَ اللهُ لآ اِلهَ اِلّا هُوَ عَلَیهِ تَوَکَّلتُ وَ هُوَ رَبُّ العَرشِ العَظیم؛(۳) خطاب به بشریّت، در راه صلاح و اصلاح بشریّت گام بردار و به خدای واحدِ احد توکّل کن؛ همه‌چیز دست او است و سنّت‌های الهی در خدمت این حرکت است. امروز ما به معنای بعثت احتیاج داریم؛ بشریّت احتیاج دارد، بخصوص امّت اسلامی.

عید مبعث عید برانگیختگی برای زدودن رنج‌های بشر است؛ بنابراین حقیقتاً عید است. رنج‌های عمده‌ بشر که در طول تاریخ ادامه داشته است و امروز هم این رنج‌ها به شکل‌های گوناگون ادامه دارد، بندگی غیر خدا، استقرار ظلم و بی‌عدالتی، شکاف میان طبقات مردم، رنج‌های فرودستان و زورگویی زورگویان است؛ اینها رنج‌های همیشه‌ بشر است. این چیزها با انگیزه‌های فاسد و مفسد قدرتمندانِ زورگو همواره بر بشر تحمیل شده است؛ بعثت برای زدودن این رنج‌ها است. درواقع روز مبعث، روز رجوع به فطرت الهی است؛ چون همه‌ این رنج‌ها و دردها و نابسامانی‌ها در فطرت الهی که در نهاد بشر به ودیعه گذاشته شده است، مردود اعلام شده. فطرت الهی برای بشر طرفداری از حق، طرفداری از عدل و طرفداری از مجاهدت در راه مظلومان است؛ این فطرت انسانی است‌.

امیرالمؤمنین درباره‌ علّت بعثت پیامبران، جمله‌ای در نهج‌البلاغه‌ شریف دارد که خیلی باید درباره‌ آن تأمّل کرد؛ می‌فرماید: لِیَستَأدُوهُم میثاقَ فِطرَتِه؛ پیامبران انسان‌ها را وادار می‌کنند به اینکه آن معاهده‌ فطری را که در نهاد بشر نهاده شده است عمل کنند، اعتراف کنند به آن معاهده؛ خدای متعال از بشر خواسته است که آزاد باشد، با عدالت زندگی کند، با صلاح زندگی کند، بندگی غیر خدا را نکند. لِیَستَأدُوهُم میثاقَ فِطرَتِهِ وَ یُذَکِّروهُم مَنسِیََّ نِعمَتِه؛ نعمت فراموش شده را به یاد انسان‌ها بیاورند؛ این نعمتهای الهی. ما از نعمت وجود، نعمت سلامت، نعمت خِرد، نعمت خُلقیّات نیکویی که خدای متعال در نهاد انسان به ودیعه گذاشته است غفلت می‌کنیم؛ بشر فراموش می‌کند؛ پیامبران این را به یاد انسان‌ها می‌آورند. وَ یُذَکِّروهُم مَنسِیََّ نِعمَتِه وَ یَحتَجّوا عَلَیهِم بِالتََّبلیغ؛ حجّت را بر مردم تمام کنند، سخن حق را به گوش آنها برسانند، حقیقت را برای آنها آشکار کنند؛ تبیین، بیان، مهم‌ترین وظیفه‌ پیغمبران است. دشمنان پیغمبران از جهل‌ها و پرده‌پوشی‌ها استفاده می‌کنند، از پوشش نفاق استفاده می‌کنند؛ پیغمبران پوشش جهل و نفاق را می‌دَرند. وَ یُثیرُوا لَهُم دَفائِنَ العُقول؛ گنجینه‌ خِرد را برای بشر بازگشایی کنند؛ پیغمبران برای این آمدند که انسان‌ها را به تعقّل وادار کنند، به اندیشیدن وادار کنند، به فکر کردن وادار کنند؛ ببینید چه هدف‌های بزرگی است؛ [اهداف‌] بعثت اینها است. امروز بشر چقدر احتیاج دارد! بعد هم که بازگشایی گنجینه‌های خِرد در انسان‌ها انجام گرفت، وَ یُرُوهُم ءایاتِ المَقدِرَة؛(۴) عقل بشر را هدایت کنند به سمت توحید، به سمت آیات الهی، و آیات قدرت پروردگار را در مقابل چشم آنها قرار بدهند. عقلِ هدایت نشده، بدون هدایت پیامبران نمی‌تواند حقیقت را آن‌چنان که هست دریابد؛ پیامبران دست خِرد انسانی را می‌گیرند، او را راهنمایی می‌کنند و با توانی که خدا در او قرار داده است، این راه دشوار زندگی را طِی می‌کند، حقایق عالم را برای انسان آشکار می‌کند. قدرت خِرد، خِردورزی در انسان مهم است، امّا با هدایت الهی، با دستگیری خدا. خب، اینها بعثت است.

جبهه‌ مقابل بعثت، جبهه‌ جاهلیّت است. جاهلیّت را یک امر مربوط به یک مقطع تاریخیِ مشخّص و معیّنی نباید دانست که بگوییم آن روز پیغمبر در مقابل جاهلیّت قرار داشت و آن روز گذشت؛ جاهلیّت مخصوص آن روز نیست؛ جاهلیّت ادامه دارد، همچنان‌که بعثت ادامه دارد.

رگ رگ است این آب شیرین و آب شور

بر خلایق می‌رود تا نفخ صور (۵)

این دوجبهه‌ای در میان بشر هست؛ این جاهلیّتی که در مقابل بعثت پیغمبران است، به‌معنای نداشتن علم نیست؛ این جهل، جهل در مقابل علم نیست؛ گاهی علم در خدمت جاهلیّت قرار می‌گیرد، کمااینکه امروز این‌جور است. امروز در دنیا، دانش بشری پیشرفته است امّا در خدمت همان جاهلیّتی است که بعثت پیامبران برای زدودن آن جاهلیّت بوده است. این جاهلیّت نقطه‌ مقابل عقل هدایت‌شده‌ به‌وسیله‌ پیامبران و پروردگار است. وقتی‌که بر زندگی بشر خِرد حاکم بود، آن‌هم خِردی که در زیر حمایت و در سایه‌ هدایت پیامبران است، زندگی سعادتمند خواهد شد؛ باید دنبال این بود. آن‌روزی که این نباشد، خِرد بشری حاکم نباشد، شهوت و غضب حاکم خواهد شد؛ نفسانیّات حاکم خواهد شد. آن‌وقت است که بشر در کوره‌ گداخته‌ای از بدبختی‌ها خواهد سوخت؛ همچنان‌که در طول تاریخ دیده‌ایم و امروز هم داریم مشاهده می‌کنیم.

وقتی‌که شهوت و غضب بر رفتار انسان‌ها حاکم شد، آن‌وقت شما ملاحظه می‌کنید که در دو جنگ بین‌الملل، میلیون‌ها انسان به خاک‌وخون می‌غلتند، جان انسان بی‌مقدار می‌شود، حرمت انسان از بین می‌رود. این حاکمیّت شهوت و غضب، یا در مقابل، حاکمیّت خِرد راهنمایی شده‌ به دست انبیا، در همه‌ سطوح هست؛ در سطوح فردی هم هست، در سطوح جامعه هم هست، در سطوح بین‌المللی هم هست. اگر در سطح بین‌المللی، آنچه حاکم بر رفتار قدرتمندان بین‌المللی است، خِرد خداداد باشد و هدایت‌شده باشد، دنیا یک‌جور است؛ وقتی نفسانیّات بر آنها حاکم باشد، قدرت‌طلبی باشد، فتنه‌انگیزی باشد، مساله جور دیگری است. گرفتاری بشر اینها است. بعثت در مقابل این جریان جاهلی است که در همه‌ زمانها ممکن است وجود داشته باشد و همه‌ انسانها در مقابل آن موظّفند.

استعمار و تحقیر ملّت‌ها و غارت منابع مالی ملّت‌ها و فاسد کردن منابع انسانی ملّت‌ها، ناشی از آن حاکمیّت جاهلیّت است. وقتی جاهلیّت حاکم شد، شما می‌بینید ملّت‌های بسیاری در سطح جهان در زیر چکمه‌ استعمار لِه می‌شوند، منابع آنها غارت می‌شود، خودِ آنها تحقیر می‌شوند، سال‌ها عقب می‌افتند. ملّت‌های استعمارزده، بعضی ده‌ها سال عقب افتادند، بعضی قرن‌ها عقب افتادند.

نِهرو(۶) در خاطرات خودش می‌گوید که قبل از آنکه انگلیس‌ها بر هند تسلّط پیدا بکنند، هند یک تمدّن پیشرفته، نسبت به آن زمان، داشت؛ حتّی صنعت پیشرفته داشت، محصولات پیشرفته داشت؛ انگلیس‌ها وارد شدند، حاکمیّت آن کشور بزرگ و پهناور را به دست گرفتند و آن را به عقب برگرداندند، برای اینکه خودشان رشد کنند. دولت کوچک و دورافتاده‌ انگلیس بر اثر غارت منابع یک کشور بزرگی مثل هند به قدرت رسید؛ آن کشور را به خاک سیاه نشاندند. این استعمار است، این حاکمیّت شهوت و غضب است‌.

از بعد از جنگ‌های بین‌الملل اوّل و دوّم، آن‌طوری که گفته می‌شود و نوشته می‌شود، دَه‌ها جنگ محلّی به راه افتاده است؛ همه به دست قدرتمندان. امروز شما نگاه کنید، در همین منطقه‌ غرب آسیا چه خبر است، در شمال آفریقا چه خبر است! چه کسی این جنگ‌ها را به راه انداخت؟ چه کسی به انسان‌های شریر و فاسد سلاح رساند، امکانات داد، آنها را تشویق کرد برای اینکه کشورهایی را دچار فتنه کنند، زیرساخت‌های کشورها را ویران کنند، نابود کنند؟ شیطان یعنی این. وَ کَذ ِلِکَ جَعَلنا لِکُلِ‌ّ نَبِیٍ‌ّ عَدُوًّا شی طینَ الاِنسِ وَ الجِنِ‌ّ یُوحی بَعضُهُم اِلی‌ بَعضٍ زُخرُفَ القَولِ غُرورًا.(۷) این‌جوری است؛ شیطان‌ها که دست‌به‌دست هم می‌دهند، سیستم به وجود می‌آورند؛ بر جریان‌های حاکم دنیا وقتی‌که غالب می‌شوند، وضع بشریّت می‌شود این وضعی که امروز شما مشاهده می‌کنید.

دشمنیِ مؤمنان راستین، دشمنیِ جمهوری اسلامی‌با صهیونیسم، از این حقایق ناشی می‌شود؛ ما با کسی پدرکشتگی نداریم. وقتی‌که رژیم صهیونیستی و شبکه‌ وسیع سرمایه‌داران صهیونیست، بر دولت‌ها غلبه پیدا می‌کنند، بر دولتی مثل دولت ایالات متّحده‌ آمریکا غلبه پیدا می‌کنند -که پیشرفت هر کسی، به قدرت رسیدن هر حزبی و هر شخصی وابسته‌ به حمایت آنها می‌شود- دنیا می‌شود اینکه امروز مشاهده می‌کنید. ریشه‌های حرکت عظیم ملّت اسلام و ملّت ایران و بیداری اسلامی‌در دنیا اینها است. آن‌وقت آنها علاج را در این می‌بینند که اسلام را بدنام کنند، ایران را بدنام کنند، شیعه را بدنام کنند.

امروز جزو سیاست‌های قطعی دولت آمریکا و دولت‌های همراه با او اسلام‌ستیزی است، ایران‌ستیزی است، شیعه‌ستیزی است؛این‌جوری دارند حرکت می‌کنند. این سیاست قطعی آنها است. وقتی ملّت‌ها غافل باشند، آنها پیش می‌روند؛ وقتی ملّت‌ها بیدار باشند، در مقابل آنها مانع ایجاد می‌شود؛ آن‌وقت عصبانی می‌شوند و داد می‌کشند که چرا شما در منطقه غرب آسیا حضور دارید، چرا نمی‌گذارید ما کار خودمان را انجام بدهیم. دیروز پریروز سخنگویان آمریکایی اعلام کردند که مخالفت ایران با سیاست‌های آمریکا در منطقه‌ غرب آسیا -که آنها به آن می‌گویند خاورمیانه- موجب می‌شود که ما ایران را مثلاً تحریم کنیم یا با ایران مقابله کنیم. یعنی چه؟ یعنی ملّت ایران! شما که هشیارید، شما که بصیرید، شما که می‌فهمید در منطقه چه خبر است، عقب بکشید و اجازه بدهید ما کارهای خودمان را انجام بدهیم، هر کار می‌خواهیم انجام بدهیم؛ یعنی ادامه‌ شیطنت‌ها. این وضعیّت جاهلیّت است و این جاهلیّت امروز وجود دارد.

وقتی‌که جاهلیّت شد، وقتی غلبه‌ قدرت‌های شیطانی شد، آن‌وقت طغیان هست؛ طاغوت یعنی این. اَلَّذینَ ءَامَنُوا یُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللهِ وَ الَّذینَ کَفَروا یُقاتِلونَ فی سَبیلِ الطّاغُوت.(۸) این، معیار است. هر قدمی‌که کسی برای تقویت طاغوت بردارد، در جبهه‌ طاغوت قرار می‌گیرد. کار طاغوت این است: افساد کردن و فساد کردن. وَ اِذا تَوَلّی سَعی فِی الاَرضِ لِیُفسِدَ فیها وَ یُهلِکَ الحَرثَ وَالنَّسلَ وَ اللهُ لا یُحِبُّ الفَسادَ؛(۹) خداوند صلاح بشر را می‌خواهد، طاغوت فساد بشر را می‌خواهد. با یک بمب صدها هزار نفر را در یکی دو شهر می‌کشند و از بین می‌برند، بعد از سالهای متمادی هم حاضر نیستند عذرخواهی کنند؛ می‌گویند شما عذرخواهی کنید به‌خاطر حادثه‌ هیروشیما، می‌گوید نه، عذرخواهی نمی‌کنم؛ عذرخواهی هم حاضر نیستند بکنند. زیرساخت‌های کشوری مثل افغانستان و مثل عراق و مثل بقیّه‌ کشورهای این منطقه را، یا خودشان و یا عواملشان نابود می‌کنند، به روی خود هم نمی‌آورند و راه را ادامه می‌دهند؛ این همین است: اِذا تَوَلّی‌ سَعی فِی الاَرضِ لِیُفسِدَ فیها وَ یُهلِکَ الحَرثَ وَالنَّسل. این جریان و این جبهه جبهه‌ی جاهلیّت است. جاهلیّتِ امروز، در روح و معنا، همان جاهلیّت دوران پیغمبر است؛ البتّه با ابزارهای جدید، با شاکله‌ جدید، با تدابیر جدید. این [وضعیّت‌] یک وظیفه‌ای را بر عهده‌ همه‌ مسلمان‌ها و بر همه‌ امّت اسلامی‌مسلّم می‌کند و متحتّم(۱۰) می‌کند؛ وظیفه وظیفه‌ مقابله است.

جمهوری اسلامی، از آغاز کار، هیچ جنگی را شروع نکرده است و هیچ حرکت نظامی‌ای علیه هیچ کشوری انجام نداده است، امّا حرف خود را و شعار خود را با صدای بلند اعلام کرده است. امام بزرگوار ما اسلام آمریکایی و اسلام متحجّر را در کنار هم قرار داد؛ هر دوی اینها در مقابل اسلام ناب قرار می‌گیرند. آنها از اسلام ناب می‌ترسند.

این گروه‌های فاسدِ مفسدی که در کشورهای اسلامی‌دارند فساد می‌کنند، اسلام را بدنام می‌کنند، به نام اسلام جگر انسان‌ها را از سینه‌شان می‌کشند بیرون و با دندان جلوی چشم مردم و جلوی دوربین‌ها قطعه‌قطعه می‌کنند؛ به نام اسلام انسان‌ها را زنده‌زنده در مقابل دوربین و در مقابل چند میلیارد انسان می‌سوزانند؛ آن‌وقت اینها مورد حمایت و مورد توجّه و تأیید و پشتیبانیِ قدرت‌های مرموزِ غربی قرار می‌گیرند.

به ظاهر، ائتلاف ضدّ داعش تشکیل می‌شود امّا خبرها و اطّلاعات صحیح نشان می‌دهد که این ائتلاف یک ائتلاف واقعی نیست و این مبارزه یک مبارزه‌ واقعی نیست، [بلکه‌] این یک کار صوری است. آن‌وقت وقتی در تبلیغات می‌خواهند علیه این گروه‌های مفسد و فاسد حرف بزنند، از آنها تعبیر می‌کنند به دولت اسلامی؛ یعنی آن کسانی که با مردم آن‌جور رفتار می‌کنند، بچّه‌ها را آن‌جور نابود می‌کنند، کودکان را آن‌جور فریب می‌دهند و برای کارهای انتحاری وارد میدان می‌کنند، دولت اسلامی‌اند! اسلام‌ستیزی یعنی این.

امروز، وظیفه‌ ما مسلمان‌ها آگاه شدن و آگاه کردن دنیا از حقیقت بعثت است. بعثت یعنی برانگیختگی برای نجات انسان و برای نجات بشر؛ بعثت یعنی استقرار نظام صلاح و سداد در میان جامعه‌ بشری؛ این معنای بعثت است. بعثت یعنی خیرخواهی برای تمام آحاد بشر؛ ما برای تمام آحاد بشر خیرخواهیم و حتّی برای همان رؤسای فاسدِ مفسدِ رژیم‌های طاغوتی دعا می‌کنیم که خدای متعال آنها را هدایت کند؛ یا هدایتشان کند و از راه غلط برگرداند، یا عمرشان را کوتاه کند که بیشتر از این فساد نکنند، بیشتر از این موجب غضب الهی نشوند؛ این‌هم واقعاً دعای خیر است. اسلام خیر همه‌ بشریّت را می‌خواهد، پیغمبر می‌خواهد.

و این حرکت امّت اسلامی، این حرکتی که با تشکیل نظام جمهوری اسلامی‌در دنیا آغاز شده است و هر چه هم تلاش کرده‌اند نتوانسته‌اند آن را از بین ببرند و روزبه‌روز قویتر شده است، روزبه‌روز عمیق‌تر شده است، این نهضت قطعاً پیروز خواهد شد؛ دشمنی دشمنان نمی‌تواند این حرکت عظیم را از بین ببرد.

اینجا ما باید به توصیه و امرِ آیه‌ شریفه‌ قرآن، که تلاوت کردم، عمل کنیم: فَقُل حَسبِیَ الله؛ اگر دیدی با تو مخالفت می‌کنند، اگر دیدی روگردانی می‌کنند، اگر دیدی با ابزارهای گوناگون از همه طرف تو را احاطه می‌کنند، فَقُل حَسبِیَ اللهُ لآ اِلهَ اِلّا هُوَ عَلَیهِ تَوَکَّلتُ وَ هُوَ رَبُّ العَرشِ العَظیم. این توکّلِ امامِ بزرگوارِ ما بود که راه را به ما نشان داد و ما را تا اینجا رساند و ملّت ایران با همین توکّل ان‌شاءالله راه را ادامه خواهد داد و امّت اسلامی‌با بیداری اسلامی‌این حقایق را روزبه‌روز تجسّم بیشتری خواهد بخشید. و نصرت اسلام و نصرت مسلمین در نهایت قطعی است، منتها ما وظیفه‌ای داریم؛ هم افراد وظیفه دارند، هم جماعات وظیفه دارند، هم نخبگان سیاسی کشورها وظیفه دارند، رؤسای دولت‌های اسلامی‌وظیفه دارند؛ هرکدام به وظیفه‌ خودشان عمل کردند، پیش خدای متعال مأجورند، عمل هم نکنند «فَسَوفَ یَأتِی اللهُ بِقَومٍ یُحِبُّهُم وَ یُحِبُّونَه»،(۱۱) بار خدا زمین نخواهد ماند، این راه ادامه پیدا خواهد کرد. امیدواریم ان‌شاءالله ما جزو کسانی باشیم که این بار را هرگز بر زمین نگذاریم.

والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته‌

۱-در ابتدای این دیدار، حجّت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی (رئیس‌جمهور) مطالبی بیان کرد.

۲-سوره‌ توبه، آیه‌ی ۱۲۸؛ «قطعاً برای شما پیامبری از خودتان آمد که بر او دشوار است شما در رنج بیفتید؛ به [هدایت‌] شما حریص، و نسبت به مؤمنان دلسوز و مهربان است.»

۳-سوره‌ توبه، آیه‌ ۱۲۹؛ «پس اگر روی برتافتند، بگو: خدا مرا بس است؛ هیچ معبودی جز او نیست، بر او توکّل کردم و او پروردگار عرش بزرگ است.»

۴-نهج‌البلاغه، خطبه‌ ۱

۵-مولوی. مثنوی معنوی؛ دفتر اوّل‌

۶-جواهر لعل نِهرو؛ اوّلین نخست‌وزیر هند پس از استقلال این کشور از استعمار انگلیس.

۷-سوره‌ انعام، بخشی از آیه‌ ۱۱۲؛ «و بدین‌گونه برای هر پیامبری دشمنی از شیطان‌های انس و جن برگماشتیم. بعضی از آنها به بعضی، برای فریب [یکدیگر]، سخنان آراسته القا می‌کنند‌...»

۸-سوره‌ی نساء، بخشی از آیه‌ ۷۶؛ «کسانی که ایمان آورده‌اند، در راه خدا کارزار می‌کنند و کسانی که کافر شده‌اند، در راه طاغوت می‌جنگند‌...»

۹-سوره‌ی بقره، آیه‌ ۲۰۵؛ «و چون برگردد [یا ریاستی یابد] کوشش می‌کند که در زمین فساد نماید و کشت و نسل را نابود سازد، و خداوند تباه‌کاری را دوست ندارد.»

۱۰-حتمی‌

۱۱-سوره‌ مائده، بخشی از آیه‌ ۵۴؛ «... به زودی خدا گروهی [دیگر] رامی‌آورد که آنان را دوست می‌دارد و آنان [نیز] او را دوست دارند...»

رئیس جمهوری:آرمان نهایی نظام‌، تحقق صلح در جهان است

پیش ازبیانات رهبری‌،رئیس جمهوری هم آرمان نهایی نظام جمهوری اسلامی‌ایران را تحقق صلح در سراسر منطقه و جهان دانست و تاکید کرد: افتخار ما این است که تحت رهبری و هدایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی‌و فرمانده کل قوا، همواره از مظلوم دفاع می‌کنیم و به این سیاست خود ادامه خواهیم داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری‌، حجت‌الاسلام و‌المسلمین دکتر حسن روحانی افزود: حمایت و دفاع از مظلوم عین عدالت و انصاف است‌.

رئیس جمهوری، اسلام ستیزان غربی و دوستان نادان و مزدوران وابسته را لبه‌های یک قیچی برای ضربه زدن به حیثیت و شان اسلام به عنوان دین رحمت و صلح برشمرد و با طرح این پرسش که بانیان و حامیان تروریسم، تروریست‌ها و نا امنی در منطقه چه کسانی هستند، گفت: ریشه اصلی ترور و نا‌امنی کسانی هستند که رژیم نامشروع و غاصب صهیونیستی را در این منطقه ایجاد کرده اند و از آن حمایت می‌کنند و در ادامه هم به افغانستان و عراق و دیگر کشورهای اسلامی‌یورش بردند.

روحانی افزود:آیا در صدر مسئولان اصلی این جنایات در منطقه، آمریکا و صهیونیسم نیستند؟ همان‌هایی که به ایران اسلامی‌به دلیل حمایت از مظلوم حمله می‌کنند و می‌گویند که شما چرا دست مظلوم را می‌گیرید و در کنار مظلوم می‌ایستید.

رئیس جمهوری با تاکید بر این که چگونه می‌توان بمباران وحشیانه مردم مظلوم یمن و فلسطین را دید و در برابر آن سکوت کرد،اظهارداشت: ایمان و جهاد برای ما اصل است و همه مسلمانان باید به تعالیم پیامبر عظیم‌الشان اسلام (ص) مراجعه کنند و ندای ملکوتی پیامبر در غار حرا و پیام بعثت را بشنوند.

رئیس دولت تدبیر و امید تاکید کرد: باید به سیره پیامبر اسلام (ص)؛ پیامبری که رحمت و اسلام مجسم و عین اسلام ناب و اعتدال بود، برگردیم و به آن عمل کنیم.

وی گفت: حتی آنهایی که امروز در تلاش برای ترویج اسلام ستیزی در جهان هستند اگر یک بار منصفانه به عدالت و آرمان شهر اسلام بنگرند که چگونه حتی با مشرکان و ملحدان برخورد می‌کرد، در می‌یابند اسلامی‌که تمامی‌تلاشش خدمت به انسان‌ها‌ست، نمی‌تواند طرفدار تروریسم‌، آدمکشی و خشونت باشد‌.

روحانی در ابتدای سخنان خود‌، روز بعثت نبی مکرم اسلام را سرآغاز حیات جدید برای جامعه بشری دانست و با تبریک آن به تمامی‌انسان‌های آزاده جهان‌، مسلمانان‌، ملت بزرگ ایران به ویژه رهبر فرهیخته انقلاب اسلامی‌،گفت: امروز زاد روز اعتدال و رحمت برای همه جهانیان است چرا که پیامبر اسلام نه فقط برای مومنان و مسلمانان که برای تمامی‌انسان‌ها رحمت است.

رئیس دولت یازدهم اضافه کرد: پیامبر رحمت با آن همه حکمت و اتصال به فیض الهی، در عین حال در کارها با مردم مشورت می‌کرد و به این طریق به تمامی‌انسان‌ها شخصیت می‌داد و آنها را در امور مختلف شریک می‌کرد.او پیامبر رحمت بود برای این که اسرار مردم را حفظ می‌کرد.

روحانی خاطرنشان کرد: او پیامبر رحمت بود برای این که دولتی عادلانه را تشکیل داد که حتی غیرمسلمانان هم به تدبیر‌، حکمت‌، اخلاق‌، انصاف و عدالتش اعتراف داشتند و احساس می‌کردند که مدینه برای تمامی‌آنها امن ترین مکان است.

رئیس جمهوری افزود: پیامبر حتی در میدان جنگ هم پیامبر رحمت بود. در زمان جنگ با شجاعت وارد می‌شدند و در زمان صلح هم شجاعانه صلح می‌کردند، در میدان جنگ عدالت را فراموش نمی‌کردند و برای رضای خدا و انجام وظیفه می‌جنگیدند و هیچ گاه انصاف را زیر پا نمی‌گذاشتند.

ایران پشتیبان ملت مظلوم فلسطین

رئیس جمهوری همچنین در دیدار «رمضان عبدالله» دبیر کل جنبش جهاد اسلامی‌فلسطین‌، این کشور را نماد مقاومت و ایستادگی در برابر متجاوزان برشمرد و گفت: مساله فلسطین برای ما حائز اهمیت است و دولت ایران همچنان در کنار مردم و مقاومت فلسطین است و خواهد ماند.

روحانی‌، با تجلیل از مقاومت و ایستادگی ملت فلسطین در برابر متجاوزان، افزود: دشمنان و قدرت‌های بزرگ تصور می‌کردند که موضوع فلسطین برای همیشه به فراموشی سپرده می‌شود و آنها به هر گونه که بخواهند می‌توانند آینده مردم این کشور را رقم بزنند، اما امروز ملت فلسطین با ایستادگی و مقاومت خود توانست به پیروزی بزرگی در برابر اراده آنان دست پیدا کند.

رئیس جمهوری اظهار داشت: ایستادگی و مقاومت مردم مظلوم فلسطین این پیام را برای دنیا به همراه داشت که هیچ متجاوزی نمی‌تواند با اشغالگری به منافع دائمی‌دست یابد.

روحانی با تاکید بر این که در کنار حرکت مجاهدانه و مقاومت مردم فلسطین، باید بخش عمده ای از تلاش‌ها روی آگاهی بخشی به جوانان جهان به ویژه جوانان مسلمان درباره آن چه که متجاوزان با فلسطین انجام داده اند‌، متمرکز شود، گفت: افکار عمومی‌در جهان اسلام باید به این سمت و حقیقت، هدایت شود که مساله فلسطین، مساله نخست جهان اسلام است.

رئیس شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: باید متجاوز بودن رژیم صهیونیستی در افکار عمومی‌مردم جهان باقی بماند و کشورهای اسلامی‌و همجوار فلسطین هم باید این موضوع را باور کنند که فلسطین برای آنها سنگر و خط مقدم دفاع در برابر تجاوزگری‌های گسترده رژیم صهیونیستی در منطقه است و امنیت امروز آنها به دلیل وجود مجاهدان در فلسطین و حزب الله در لبنان است. دبیرکل جنبش جهاد اسلامی‌فلسطین هم در این دیدار، با تقدیر از حمایت‌ها و مواضع ایران در قبال موضوع فلسطین، گزارشی از آخرین تحولات فلسطین اشغالی و نوار غزه ارائه کرد و افزود: تداوم قدرتمندانه پایبندی به ارزش‌ها و اصولی که بر اساس آنها انقلاب اسلامی‌در ایران شکل گرفت، نشانه قدرت و جایگاه عظیم ایران در نظام بین‌المللی است‌.


نوشته شده در   شنبه 18 ارديبهشت 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode