ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 22 آذر 1391     |     کد : 47151

دشمن از اسلام ناب مي ترسد نه از اسلام برده دلار

رهبر معظم انقلاب اسلامي روز سه شنبه، در ديدار صدها تن از استادان، نخبگان و انديشمندان شركت كننده در اجلاس ...

ولي امر مسلمين در ديدار ميهمانان اجلاس اساتيد و بيداري اسلامي :
دشمن از اسلام ناب مي ترسد نه از اسلام برده دلار


رهبر معظم انقلاب اسلامي روز سه شنبه، در ديدار صدها تن از استادان، نخبگان و انديشمندان شركت كننده در اجلاس جهاني «اساتيد دانشگاه هاي جهان اسلام و بيداري اسلامي» ضمن تبيين اهميت عنوان «بيداري اسلامي»، تحليلي جامع در خصوص جايگاه اسلام و شريعت اسلامي و همچنين مردم در كشورهاي انقلاب كرده و آسيب ها و خطرات پيش روي آنها ارائه كردند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به نقش خواص و انديشمندان جامعه در سعادت و نجات ملتها تاكيد كردند: از اين منظر، اجلاس «اساتيد دانشگاه هاي جهان اسلام و بيداري اسلامي» از اهميت ويژه اي برخوردار است.
رهبر انقلاب اسلامي شرط اصلي نقش آفريني اساتيد، نخبگان و فرزانگان براي حركت جامعه به سمت سعادت و نجات را اخلاص، شجاعت، هوشياري، كار و تلاش و نبود طمع دانستند و خاطرنشان كردند: بيداري اسلامي و رسوخ اين بيداري در امت اسلامي، حادثه بزرگي است كه امروز دنيا با آن مواجه و در برخي كشورها نيز منجر به انقلاب و تغيير رژيم هاي فاسد شده است.
حضرت آيت الله خامنه اي بيداري اسلامي را عميق و گسترده خواندند و با اشاره به هراس دشمنان از عبارت «بيداري اسلامي» افزودند: آنها تلاش بسياري مي كنند تا عنوان «بيداري اسلامي» براي حركت عظيم كنوني در منطقه بكار نرود زيرا دشمنان از بروز اسلام حقيقي و واقعي به شدت وحشت دارند.
ايشان تاكيد كردند: آنها از اسلام برده دلار، اسلام غرق در فساد و اشرافي گري و اسلامي كه در توده مردم امتداد ندارد، نگران نيستند ولي از اسلام عمل و اقدام، اسلام توده مردم، اسلام توكل بر خدا و اسلام حسن ظن به وعده الهي به لرزه مي افتند.
رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: ما معتقديم حركت عظيم كنوني يك بيداري حقيقي اسلامي و داراي امتداد است كه به اين آساني ها هم منحرف نخواهد شد.
راي به اسلامگراها
حضرت آيت الله خامنه اي در تبيين علت «اسلامي» ناميدن اين بيداري افزودند: شعارهاي اسلامي مردم در انقلاب هاي منطقه و نقش معتقدان به اسلام در شكل گيري اجتماعات گسترده و ساقط كردن رژيم هاي فاسد، همه مويد اين است كه اين حركت، اسلامي است.
ايشان دليل ديگر بر اسلامي بودن اين حركت را، راي مردم به اسلام گراها در انتخابات اين كشورها دانستند و تاكيد كردند: امروز اگر در بيشتر مناطق دنياي اسلام، يك انتخابات آزاد و خوب برگزار شود و رهبران و سياسيون اسلامي نيز در وسط ميدان باشند، مردم به اسلام گراها راي خواهند داد.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه، برخي نكات را در خصوص حركت ها و انقلاب هاي منطقه متذكر شدند.
آسيب شناسي اين حركت ها و انقلاب ها بخصوص در مصر، تونس و ليبي اولين نكته اي بود كه حضرت آيت الله خامنه اي به آن اشاره كردند و گفتند: در كنار آسيب شناسي بايد هدف هاي اين انقلاب ها نيز تبيين شوند زيرا اگر هدفها مشخص نباشند، سردرگمي بوجود خواهد آمد.
ايشان، «رهايي از شر سلطه جهاني» را يكي از هدف هاي بيداري اسلامي برشمردند و تاكيد كردند: اين موضوع بايد با صراحت اعلام شود زيرا هرگونه تصوري مبني بر اينكه استكبار جهاني به سردمداري آمريكا ممكن است با حركت هاي اسلامي كنار بيايد، خطا است.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: هر جا كه اسلام و اسلام گراها باشند، آمريكا با همه وجود تلاش خواهد كرد تا آنها را از بين ببرد و البته در ظاهر هم لبخند خواهد زد.
حد فاصل
با استكبار جهاني
حضرت آيت الله خامنه اي با تاكيد بر اينكه انقلاب هاي منطقه بايد حد فاصل خود را با استكبار جهاني مشخص كنند، خاطرنشان كردند: ما نمي گوييم آنان به جنگ استكبار بروند اما اگر حد فاصل خود را نيز مشخص نكنند، فريب خواهند خورد.
ايشان با اشاره به استفاده استكبار جهاني از ابزار پول، سلاح و علم براي تسلط بر جهان افزودند: با وجود اين ابزارها، يكي از مشكلات بزرگ كنوني دنياي غرب، نداشتن فكر و انديشه نو براي ارائه به بشريت است در حالي كه دنياي اسلام، داراي ايده نو و نقشه راه است.
رهبر انقلاب اسلامي، اسلام را داراي نقشه راه و انديشه هاي جديد دانستند و خاطرنشان كردند: اين موضوع، نقطه قوت دنياي اسلام است كه با ترسيم شدن هدف ها بر پايه اين انديشه ها، ديگر، سلاح، پول و علم غرب، همچون گذشته تاثيرگذاري نخواهند داشت.
حضرت آيت الله خامنه اي يكي ديگر از هدف هاي مهم بيداري اسلامي را، محوريت اسلام و شريعت اسلامي برشمردند و افزودند: تلاش گسترده اي در جريان است تا اينگونه وانمود شود كه شريعت اسلامي با پيشرفت، تحول و تمدن سازگاري ندارد در حالي كه اسلام جوابگوي همه نيازهاي انسانها و براي همه قرنها و همه دورانهاي پيشرفت بشريت است.
ايشان با اظهار تاسف فراوان از برخي جريان هاي متحجر كه با سخنان و اقدامات خود زمينه ساز شكل گيري تصور سازگار نبودن اسلام با پيشرفت مي شوند، خاطرنشان كردند: آنچه كه مهم است، تفكري است كه جوابگويي اسلام به نيازهاي بشريت را قبول داشته باشد.
حركت به سمت نظام سازي
رهبر انقلاب اسلامي، نظام سازي را يكي ديگر از اهداف بيداري اسلامي دانستند و با اشاره به برخي تجربه هاي تاريخي منطقه شمال آفريقا كه به دليل نبود نظام سازي با شكست مواجه شدند، افزودند: اگر در كشورهاي انقلاب كرده، نظام سازي نشود و مبناي مستحكمي بوجود نيايد، خطر آنها را تهديد خواهد كرد.
حضرت آيت الله خامنه اي يكي از مسائل مهم در انقلاب هاي منطقه را حفظ پشتيباني هاي مردم برشمردند و تاكيد كردند: قدرت حقيقي در دست مردم است، و هر جا كه مردم همدل و يكصدا، پشتيبان رهبران و مسئولان خود باشند، آمريكا و بزرگتر از آمريكا هيچ غلطي نمي توانند بكنند.
ايشان با تاكيد بر لزوم حفظ مردم در صحنه افزودند: روشنفكران، نويسندگان، شاعران و بويژه علماي دين نقش مهم و برجسته اي دارند و بايد با تشريح اهداف انقلاب ها، و موانع و دشمنان آنها، مردم را آگاه و با بصيرت نگاه دارند.
رهبر انقلاب اسلامي تربيت علمي جوانان و پيشرفت علمي و فناوري، براي قدرتمند شدن را از جمله مسائل بسيار ضروري براي كشورهاي اسلامي بويژه كشورهاي انقلاب كرده دانستند و خاطرنشان كردند: اين كار، امكان پذير است و تجربه عملي و موفق آن، جمهوري اسلامي ايران است.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ايران، قبل از پيروزي انقلاب اسلامي در رده هاي بسيار پايين علمي قرار داشت اما اكنون به بركت اسلام و انقلاب در رتبه هاي علمي بالاي دنيا قرار دارد و آمارهاي مراكز علمي و معتبر بين المللي، اين حركت شتابان علمي را تاييد مي كنند.
ايشان تاكيد كردند: بايد اين تجربه موفق، در كشورهاي اسلامي، ادامه پيدا كند و دنياي اسلام به مرحله اي برسد كه در جايگاه مرجع علمي دنيا قرار گيرد.
رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: نظام اسلامي در ايران اثبات كرد كه مي توان براساس اسلام و شريعت اسلامي، به شتاب و جايگاه علمي بالا رسيد.
حضرت آيت الله خامنه اي، وحدت را يكي از مسائل اساسي و موردنياز دنياي اسلام دانستند و افزودند: غرب و آمريكا تلاش دارند تا تحت عناوين «شيعه و سني»، «قوميت ها» و «مليت ها» ميان مسلمانان ايجاد اختلاف كنند، بنابراين همه، بايد هوشيار باشند، و مسائل را با اين ديد، مورد بررسي قرار دهند و نسبت به آنها موضعگيري كنند.
آيا 10 سال پيش باوركردني بود؟
ايشان با تاكيد بر اين كه با وجود تلاش ها و توطئه هاي جبهه استكبار، دنياي اسلام در حال پيشروي است، خاطرنشان كردند: يكي از نشانه هاي اين پيشروي، جنگ هشت روزه است كه يك طرف آن فلسطيني هاي ساكن در يك منطقه بسيار كوچك جغرافيايي به نام غزه قرار داشتند و در طرف ديگر، دولت صهيونيستي مدعي قوي ترين ارتش جهان، كه در هنگام آتش بس، طرفي كه شرط گذاشت، فلسطيني هاي غزه بودند.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: آيا ده سال پيش چنين اتفاقي، باوركردني بود؟
حضرت آيت الله خامنه اي گفتند:آفرين بر فلسطيني ها، آفرين بر حماس و جهاد اسلامي و گردان هاي مبارز فلسطيني در غزه كه از خود اينگونه شجاعت نشان دادند.
ايشان افزودند: من به سهم خود از همه مبارزان فلسطيني به خاطر اين فداكاري و تلاش و صبر تشكر مي كنم.
رهبر انقلاب اسلامي جنگ هشت روزه غزه را يك درس مهم براي مردم فلسطين و همچنين همه مسلمانان دانستند و تاكيد كردند: جنگ غزه نشان داد كه اگر همه با هم متحد باشند و در سختي ها صبر كنند، وعده الهي مبني بر فرج و آساني، بعد از سختي، محقق خواهد شد.
حضرت آيت الله خامنه اي به موضوع بحرين نيز اشاره كردند و فرمودند: متاسفانه در قضيه بحرين، شاهد سكوت دنياي اسلام هستيم كه ناشي از نگاه غلط به اين موضوع است.
ايشان خاطرنشان كردند: نگاه برخي به قضيه بحرين، از دريچه مسائل مذهبي است و بر همين اساس دفاع از ملتي كه بر ضد يك حكومت فاسد قيام كرده، جايز شمرده مي شود مگر آن كه همچون مردم بحرين، شيعه باشند!
رهبر انقلاب اسلامي تاكيد كردند: نگاه صحيح، به قضاياي منطقه، نگاه براساس طراحي دشمن و ابزارها و حيله هاي او است.
حضرت آيت الله خامنه اي با تاكيد بر اين كه موضع ايران در قضيه سوريه، از همين ديدگاه ناشي مي شود، افزودند: جمهوري اسلامي ايران با ريخته شدن يك قطره خون از هر مسلماني، مخالف است، اما مقصران وضعيت كنوني در سوريه، كساني هستند كه آن را به جنگ داخلي و تخريب و برادركشي كشانده اند.
ايشان در پايان خاطرنشان كردند: همه خواسته هاي ملت ها بايد از روش هاي متعارف و به دور از خشونت برآورده شوند.
محورهاي مطرح شده سخنان انديشمندان مسلمان
در ابتداي اين ديدار 7 نفر از انديشمندان و اساتيد كشورهاي اسلامي به بيان ديدگاههاي خود در خصوص تحولات كنوني منطقه و بيداري اسلامي و آسيب هاي پيش روي آنها پرداختند.
آقايان:
- دكتر منير شفيق- انديشمند و نظريه پرداز از فلسطين
- دكتر مجدي حسين- مبارز انقلابي و رئيس حزب الشعب مصر
- دكتر راشد الراشد- پژوهشگر و فعال سياسي از بحرين
- دكتر بابا اينوياي- پژوهشگر و وزير اسبق امور مذهبي سنگال
- دكتر علي فياض- نماينده مجلس لبنان
- دكتر عمر الشاهد- استاد دانشگاه و فعال سياسي از تونس
- و خانم دكتر عابد علي- رئيس بخش روابط بين الملل دانشگاه قائد اعظم پاكستان در سخنان خود به محورهاي زير اشاره كردند:
- جمهوري اسلامي ايران به رهبري امام خميني(ره) آغازگر بيداري اسلامي در جهان بود.
- وحدت ميان مسلمانان، تنها راه حل اصلي براي غلبه بر توطئه ها و مشكلات است.
- لزوم استفاده مناسب از موفقيت ها، پيروزي ها و ظرفيت هاي سال هاي اخير دنياي اسلام و جبهه مقاومت
- نظام اسلامي در ايران الگوي اجتناب ناپذير حركت ها و انقلاب هاي منطقه است.
- مبناي حركت ها و انقلاب هاي منطقه، اسلام است.
- اهميت توجه به جوانان در بيداري اسلامي و روشنگري براي آنها
- لزوم اتخاذ مواضع شفاف و صريح در قبال استكبار جهاني و رژيم صهيونيستي، در كشورهاي انقلاب كرده
- ضرورت توجه به حركت و پيشرفت علمي در كشورهاي اسلامي
- انتقاد از سكوت مجامع بين المللي و دنياي اسلام در قبال كشتار مردم بحرين
- و هوشياري در قبال توطئه ايجاد بي ثباتي و آشوب در منطقه بويژه در كشورهاي انقلاب كرده
همچنين در ابتداي اين ديدار آقاي دكتر ولايتي دبيركل مجمع جهاني بيداري اسلامي ضمن اشاره به سابقه تشكيل اين مجمع و نشست هايي كه تاكنون برگزار شده است تاكيد كرد: در اجلاس جهاني «اساتيد دانشگاه هاي جهان اسلام و بيداري اسلامي» با شعار «پيشرفت، عدالت و مردم سالاري ديني» و با حضور بيش از 500 تن از اساتيد و پژوهشگران كشورهاي اسلامي مهم ترين مسائل جهان اسلام و تحولات منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دكتر ولايتي مواردي از جمله تغيير معادلات منطقه اي و تاثير آن بر مساله فلسطين، مشخصه هاي نظام هاي مردم سالاري ديني، ضرورت ها و اولويت هاي دولت هاي نوپا در جهان اسلام، فرصت هاي جنبش بيداري اسلامي، ضرورت بهره گيري از تجربيات انديشمندان جهان اسلام را از سرفصل هاي مهم اين اجلاس بيان كرد.


نوشته شده در   چهارشنبه 22 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode