ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 9 شهريور 1391     |     کد : 42008

رهبر انقلاب : تركيب سازمان ملل معيوب است

ولي امر مسلمين جهان در ديدار با دبير كل سازمان ملل متحد فرمودند: متأسفانه تركيب سازمان ملل متحد معيوب است و زورگوترين قدرتهاي دنيا، كه داراي سلاح اتمي و سابقه استفاده از آن نيز هستند بر شوراي امنيت مسلط شده اند.

با اشاره به سلطه قدرت هاي استكباري بر اين نهاد بين المللي
رهبر انقلاب : تركيب سازمان ملل معيوب است


ولي امر مسلمين جهان در ديدار با دبير كل سازمان ملل متحد فرمودند: متأسفانه تركيب سازمان ملل متحد معيوب است و زورگوترين قدرتهاي دنيا، كه داراي سلاح اتمي و سابقه استفاده از آن نيز هستند بر شوراي امنيت مسلط شده اند.
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي عصر ديروز در ديدار آقاي بان كي مون دبيركل سازمان ملل و هيأت همراه، با اشاره به سابقه تمدن و فرهنگ ايراني خاطرنشان كردند: با توجه به جايگاه مهم و برتر ملت ايران در مسائل فرهنگي و تمدني، جمهوري اسلامي ايران زمينه بسيار خوبي براي گسترش فرهنگ و تمدن انساني برخاسته از اسلام دارد. ايشان در ادامه با اشاره به نگراني هاي مشترك بشريت از جمله موضوع خلع سلاح اتمي، تأكيد كردند: جمهوري اسلامي ايران بر موضع «خاورميانه عاري از سلاح اتمي» اصرار دارد و سازمان ملل متحد بايد درخصوص رفع نگراني هاي موجود در زمينه سلاح اتمي، تلاش جدي انجام دهد .
ايشان با اشاره به تجهيز رژيم صهيونيستي به سلاح اتمي از جانب امريكا و برخي قدرتهاي ديگر، خاطرنشان كردند: اين موضوع، خطر بزرگي براي منطقه است و از سازمان ملل متحد انتظار است كه در اين خصوص اقدامي انجام دهد.
ايشان افزودند: متأسفانه تركيب سازمان ملل متحد معيوب است و زورگوترين قدرتهاي دنيا، كه داراي سلاح اتمي و سابقه استفاده از آن نيز هستند بر شوراي امنيت مسلط شده اند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به سخنان دبيركل سازمان ملل درباره سوريه و درخواست از جمهوري اسلامي ايران براي كمك به حل اين بحران، افزودند: مسئله سوريه، مسئله بسيار تلخي است كه نتيجه آن، قرباني شدن مردم بي گناه اين كشور است.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: جمهوري اسلامي ايران براساس اعتقادات و آموزه هاي ديني خود، آماده هرگونه تلاش براي حل بحران سوريه است.
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي افزودند: اما حل بحران سوريه يك شرط طبيعي دارد كه عبارت است از جلوگيري از ارسال سلاح به گروههاي بي مسئوليت داخل سوريه.
ايشان وضعيت كنوني سوريه را نتيجه ارسال سيل گونه سلاح از بيشتر مرزهاي سوريه به داخل اين كشور و براي گروههاي مخالف ،دانستند و افزودند: وجود سلاح در دست دولت سوريه طبيعي است زيرا دولت سوريه مانند هر دولتي، ارتش دارد.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: حقيقت تلخ در مورد سوريه اين است كه مجموعه اي از دولتها، گروههاي مخالف دولت سوريه را به جنگي نيابتي از طرف خودشان با دولت سوريه وادار كرده اند و اين جنگ نيابتي، واقعيت امروز بحران سوريه است.
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي خاطرنشان كردند: همين دولتهايي كه جنگ نيابتي را در سوريه به راه انداخته اند، مانع از اجراي طرح آقاي كوفي عنان نيز شدند و نگذاشتند اين طرح به نتيجه برسد.
ايشان افزودند: تا زمانيكه اين نقشه بسيار خطرناك از طرف برخي دولتها، در سوريه ادامه داشته باشد، وضعيت سوريه تغييري نخواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود به صحبتهاي دبيركل سازمان ملل متحد در مورد موضوع هسته اي ايران اشاره كردند و افزودند: امريكاييها اطلاع كامل دارند كه ايران به دنبال سلاح هسته اي نيست و فقط به دنبال بهانه جويي هستند.
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي با اشاره به همكاريهاي وسيع ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي خاطرنشان كردند: آژانس براساس مقررات خود، موظف است از لحاظ علمي و فني به جمهوري اسلامي ايران كمك كند، اما آژانس بين المللي انرژي اتمي، نه تنها اين كار را نكرده بلكه دائماً كارشكني مي كند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به اعتراف غربيها مبني بر تلاش براي ايجاد خرابكاري اينترنتي و فني از طريق برخي بدافزارها از جمله استاكس نت، افزودند: چرا آژانس بين المللي انرژي اتمي در اين خصوص موضع گيري نكرد؟
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي همچنين با اشاره به تهديد هسته اي ايران از جانب مقام درجه اول دولت امريكا، به آقاي بان كي مون گفتند: توقع اين بود كه سازمان ملل سريعاً با اين تهديد مقابله كند .
ايشان با تأكيد مجدد درخصوص موضع جمهوري اسلامي ايران مبني بر «ممنوعيت ساخت و بكارگيري سلاح اتمي» افزودند: اين موضع براساس اعتقادات ديني و نه براي خوش آمد امريكا و كشورهاي غربي است.
رهبر انقلاب اسلامي سخنان خود را با يك اندرز خيرخواهانه به دبيركل سازمان ملل پايان دادند و گفتند: در مورد موضوع «خلع سلاح اتمي» ملاحظه هيچ قدرتي را نكنيد و از فرصتي كه اكنون براي شما فراهم شده است، به درستي استفاده كنيد.
در اين ديدار آقاي بان كي مون دبيركل سازمان ملل متحد ضمن تبريك رياست ايران بر جنبش عدم تعهد، به نقش و جايگاه بسيار مهم و تأثيرگذار ايران در منطقه اشاره كرد و گفت: درخصوص سوريه من به عنوان دبيركل سازمان ملل از جمهوري اسلامي ايران درخواست مي كنم كه با استفاده از نفوذ و قدرت خود، زمينه حل بحران سوريه را فراهم كند.
آقاي بان كي مون افزود: ما معتقديم كه بايد ارسال سلاح به دولت سوريه و گروههاي مخالف آن متوقف شود.
دبيركل سازمان ملل متحد همچنين با اظهار نگراني از موضوع هسته اي ايران، خواستار همكاري بيشتر ايران با آژانس بين المللي انرژي اتمي و گروه 1 + 5 شد.
پس از اين ديدار، رهبر معظم انقلاب اسلامي با نخست وزير هند ملاقات كردند. حضرت آيت الله خامنه اي در ديدار آقاي مان موهان سينگ و هيأت همراه، با اشاره به سابقه ارتباطات فرهنگي، عاطفي، تمدني و تاريخي دو ملت ايران و هند، تأكيد كردند: ملت ايران همواره نگاه مثبتي به هند داشته اند و همه اين موارد زمينه بسيار مناسبي براي گسترش بيش از پيش روابط دو كشور است.
ايشان هند را يك قدرت مهم و بزرگ و داراي پيشرفتهاي علمي و اقتصادي خوب خواندند و افزودند: ملت ايران، پس از پيروزي انقلاب اسلامي و بخصوص در سالهاي اخير كارهاي فراواني در عرصه هاي علمي، اقتصادي و اجتماعي انجام داده كه شايد در طول چند قرن گذشته سابقه نداشته است.
رهبر انقلاب اسلامي زمينه هاي تعميق همكاريهاي همه جانبه هند و ايران را مهيا دانستند و تأكيد كردند: همكاريهاي دو كشور بويژه در عرصه هاي تجاري و زيربنايي، مي تواند همكاري اطمينان بخشي باشد.
حضرت آيت الله العظمي خامنه اي با تأكيد بر اينكه نمي توان به همكاري شركاي بين المللي اعتماد كرد، خاطرنشان كردند: يكي از اين شركاي بين المللي غيرقابل اطمينان، امريكا است كه فقط براي يك دولت ، شريك قابل اطميناني است و آن دولت هم، دولت صهيونيستي است.
ايشان همچنين درخصوص مسائل منطقه از جمله سوريه و افغانستان، موضع ايران و هند را همسو دانستند و تأكيد كردند: دو كشور مي توانند همكاريهاي خود را در زمينه مسائل منطقه اي گسترش دهند.
رهبر انقلاب اسلامي ثبات، استقلال و اقتدار هند را براي جمهوري اسلامي ايران مهم دانستند و اظهار اميدواري كردند: ايران در دوره سه ساله رياست خود بر جنبش عدم تعهد، بتواند با همكاري هند، زمينه ساز نقش آفريني اين جنبش در مسائل مهم بين المللي و منطقه اي شود.
در اين ديدار كه آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور نيز حضور داشت، آقاي مان موهان سينگ نخست وزير هند ضمن ابراز خرسندي فراوان از ديدار با رهبر انقلاب اسلامي ايران، به سابقه فرهنگي و تمدني ملت هاي هند و ايران و روابط تاريخي دو ملت اشاره كرد و گفت: هند خواهان گسترش روابط با جمهوري اسلامي ايران در زمينه هاي مختلف از جمله بخش هاي انرژي و تأسيسات زيربنايي است.
وي با اشاره به توافقات انجام گرفته در مذاكرات با رئيس جمهور ايران، خاطرنشان كرد: در اين مذاكرات توافق هاي خوبي انجام شد كه زمينه ساز گسترش بيش از پيش روابط دو كشور خواهد شد.
نخست وزير هند همچنين با اشاره به مسائل منطقه از جمله افغانستان و سوريه تأكيد كرد: هند مخالف هرگونه مداخله خارجي در سوريه است و تنها راه حل بحران اين كشور را يك راه حل سوري و براساس نظر مردم سوريه، مي داند.
آقاي مان موهان سينگ خاطرنشان كرد: هند در دوران رياست ايران بر جنبش عدم تعهد تمام تلاش خود را براي نقش آفريني واقعي اين جنبش در مسائل بين المللي و منطقه اي به كار خواهد گرفت.
ديدار بان كي مون با رئيس جمهور و رئيس مجلس
دبير كل سازمان ملل متحد كه ديروز وارد تهران شد، ابتدا راهي مجلس شوراي اسلامي شد و با علي لاريجاني رئيس مجلس ديدار و گفت و گو كرد.
بان كي مون پس از اين ديدار 30 دقيقه اي به ميان خبرنگاران آمده و در نشست خبري گفت: در ايران حضور پيدا كردم تا در مورد مسائل مختلفي با مقامات ايراني صحبت كنم و به آنها بگويم كه ايران مي تواند نقش مهمي را در حل و فصل بحران سوريه به صورت مسالمت آميز ايفا كند.
دبيركل سازمان ملل افزود: مردم سوريه رنج زيادي را در طول اين مدت متحمل شده اند، به طوري كه در 18 ماهه گذشته حدود 20 هزار نفر در كشور سوريه جان خود را از دست داده اند و به دنبال مطالبات خود هستند. ايران مي تواند نقش مهمي را در حل بحران سوريه ايفا كند.
پس از اين ديدار، دبير كل سازمان ملل با رئيس جمهور كشورمان ديدار و گفت و گو كرد. موضوع سوريه و پرونده هسته اي ايران دو محور اصلي اين ديدار بودند.
دكتر احمدي نژاد در اين ديدار گفت: بسياري از موضوعاتي كه امروز به عنوان تخلف در گزارش هاي آژانس مطرح مي شود، مسائلي است كه بازرسان آژانس در زمان مديريت قبلي به طور مستند آنها را تأييد كرده اند.
رييس جمهوري با بيان اينكه همه فعاليت هاي هسته اي ايران زير نظر دوربين هاي آژانس انجام مي شود و آنها جابه جايي مواد در حد يك گرم را نيز تحت كنترل خود دارند، اظهار داشت: معتقديم دولت آمريكا نمي خواهد موضوع هسته اي ايران را حل كند و مي خواهد از آن به عنوان بهانه اي براي تبليغ، تحريم و هجمه عليه ايران استفاده كند.
ديدار احمدي نژاد و نخست وزير هند
ديدار رئيس جمهور كشورمان با نخست وزير هند از ديگر برنامه هاي عصر ديروز بود. احمدي نژاد در اين ملاقات تصريح كرد: همه مطلع هستند كه چه كساني با صرف هزينه هاي كلان از تشكيل گروه هاي افراط گرا حمايت كردند و متأسفانه اين بيگانگان همچنان در افغانستان و پاكستان حضور داشته كه اميدواريم هرچه زودتر از منطقه خارج شده و اجازه دهند كشورها خودشان منطقه را اداره كنند.
مان موهان سينگ نيز با استقبال از افزايش همكاري هاي دو جانبه كشورش با ايران، تاكيد كرد: با وجود فشارهاي غرب هند همچنان به خريد نفت از ايران ادامه مي دهد و مقامات دو كشور همواره بدنبال تسهيل مبادله نفت و كالا و انتقال پول اين مبادلات بين دو كشور هستند و در همين راستا با توافقات دو كشور 45 درصد مبادلات با پول دو كشور انجام مي شود.


نوشته شده در   پنجشنبه 9 شهريور 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode