ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 7 شهريور 1391     |     کد : 41914

نگاه رسانه هاي غربي به اجلاس تهران ميخ آخر بر تابوت سياست ضد ايراني آمريكا

با گذشت دو روز از آغاز اجلاس كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در تهران بازتاب هاي جهاني اين اجلاس همچنان ادامه دارد.

با گذشت دو روز از آغاز اجلاس كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در تهران بازتاب هاي جهاني اين اجلاس همچنان ادامه دارد.
در همين زمينه خبرگزاري آسوشيتدپرس عبور ايران از تحريم هاي شوراي امنيت را مورد توجه قرار داده و اجلاس تهران را سيلي به اين تحريم ها خواند.
اين خبرگزاري نوشت: ايران با سيلي به صورت تحريم هاي شوراي امنيت همايش جهاني كشورهاي غيرمتعهد را آغاز كرد.
آسوشيتدپرس ادامه داد: ايران درصدد است از اين اجلاس كه يك هفته به طول مي انجامد براي نمايش روابط جهاني خود و تلاش ها براي به چالش كشيدن نفوذ غرب و متحدانش استفاده كند.
انزواي ايران ادعايي است كه همواره كشورهاي غربي از آن سخن گفته اند، باطل بودن اين ادعا از ديگر مواردي است كه رسانه ها با برگزاري اجلاس تهران به آن اشاره كرده اند.
هاآرتص در اين رابطه نوشت: ايران در اجلاس نم از فرستادگان 120 كشور استقبال كرد و اين خود اثبات مي كند واشنگتن در منزوي كردن ايران از باقي جهان شكست خورده است.
اين روزنامه افزود: ديپلماتهاي غربي درصدد كم اهميت جلوه دادن اهميت اين اجلاس و آغاز رياست سه ساله ايران بر اين جنبش هستند كه در سال 1961 براي مقابله با استيلاي قدرت هاي بزرگ بر روابط بين المللي شكل گرفت اما 80 كشور در اين اجلاس در سطح وزير و بالاتر شركت و 50 كشور سران خود را به اجلاس اعزام كرده اند.
در اين راستا و براي منزوي نشان دادن ايران بود كه كشورهايي نظير آمريكا و نيز رژيم صهيونيستي تلاش كردند سران و بازيگران مهم بين المللي دراجلاس تهران حاضر نشوند تلاشي كه با حضور بيش از 100 كشور ناكام ماند.
القدس العربي با تاكيد بر اينكه تلاش ها براي ناكام گذاشتن اجلاس تهران شكست خورده است نوشت: در حالي كه برخي طرف ها به ويژه مقامات آمريكايي و اسرائيلي براي كاهش شمار شركت كنندگان در اجلاس غيرمتعهدها تلاش مي كردند اما اين تلاش ها با موفقيت همراه نشده است، اين روزنامه در شماره اخير خود در مقاله اي با عنوان «نشست حمايت از ايران» افزود: در اين اجلاس بيش از صد كشور از جمله سران بيش از پنجاه كشور، نماينده 20 سازمان بين المللي و بان كي مون دبير كل سازمان ملل حضور خواهند داشت.
نويسنده اين مقاله ادامه داد: ايران، ونزوئلا و مصر به عنوان سه كشور مهم عضو اجلاس براي كاهش نقش آمريكا در رهبري جهان تلاش مي كنند، به ويژه اينكه عنوان اجلاس تهران شيوه اداره مشترك نظام بين المللي در سايه صلح و عدالت پايدار است.
القدس العربي همچنين با بيان اين كه ايران، مصر، عربستان سعودي و تركيه در اين اجلاس بحران سوريه را بررسي خواهند كرد، خاطرنشان كرد: محمد مرسي رئيس جمهور مصر در نشست سران كشورهاي اسلامي در مكه بر لزوم مشاركت تركيه و ايران در نشستي براي حل و فصل بحران سوريه تاكيد كرد، اجراي اين پيشنهاد در نشست تهران نشان مي دهد ايران بخشي از راه حل بحران سوريه و نه عامل تشديد اين بحران است.
نيويورك تايمز نيز ميزباني ايران در اجلاس غيرمتعهدها را موفقيت تهران در روابط عمومي توصيف كرد و نوشت: روشن است كه ايران با اين اجلاس به دنيا پيام مبارزه با تروريسم داد.
اين روزنامه آمريكايي به قرار دادن خرابه هاي سه خودروي دانشمندان هسته اي ترور شده ايران در جلوي درب ورودي اجلاس غيرمتعهدها در ايران اشاره كرد و نوشت: پيام اين كار روشن است، در حالي كه ايران ميزبان بزرگترين كنفرانس بين المللي است كه ظرف 33 سال گذشته برگزار كرده قصد دارد از زورآزمايي طولاني مدتش با قدرت هاي غربي بگويد كه ادعا مي كنند ايران به سمت توليد بمب هسته اي حركت مي كند.
نيويورك تايمز در ادامه نوشت: نشست جنبش موسوم به عدم تعهد، گروهي كه در دوران جنگ سرد تشكيل شد و خود را از قدرت هاي بزرگ مستقل مي داند، تاكنون براي ايران نوعي موفقيت در روابط عمومي بوده است.
اين روزنامه آمريكايي همچنين به حضور بان كي مون، دبيركل سازمان ملل، علي رغم فشارهاي وارد آمده از طرف آمريكا و اسرائيل اشاره كرد و حضور محمد مرسي، رئيس جمهور جديد مصر پس از سالها سردي در روابط دو كشور و هيئت 250 نفري هند به قصد گسترش روابط بازرگاني با ايران را نشانه هاي ديگري از موفقيت ايران دانست.
نيويورك تايمز نوشت: اعلام آنها [براي حضور] به منزله شكست تلاش هاي آمريكا براي منزوي كردن ايران و فلج كردن آن با تحريم ها است.
اين گزارش در تاييد اين موضوع به بخشي از سخنان خزاعي، نماينده دائم ايران در سازمان ملل اشاره كرد كه به حضور دوسوم كشورهاي جهان در تهران اشاره كرده و آن را براي ايران موثر دانسته بود.
روزنامه نيويورك تايمز در پايان گزارش خود نوشت: پرواضح است كه اين كنفرانس به ايران كمك مي كند پيامش را منتقل كند، روز يكشنبه تلويزيون دولتي ايران تصاويري از هيئت هاي بعضي كشورها را نشان داد كه در حالي كه كنار خودروهاي تخريب شده دانشمندان هسته اي [ترور شده ايران] ايستاده بودند، تروريسم را تقبيح مي كردند.
لس آنجلس تايمز نيز با بيان اينكه برگزاري اجلاس نم در تهران به مثابه دهن كجي به ايالات متحده است نوشت: اجلاس عدم تعهدها در تهران تلاش هاي آمريكا براي منزوي نشان دادن ايران را با شكست روبرو كرد.
روزنامه صهيونيستي اورشليم پست نيز با تاكيد بر اينكه اجلاس تهران منزوي نبودن ايران را نمايش مي دهد نوشت: اين روزنامه همچنين به پيام هاي اين اجلاس در روز نخست اشاره كرد و نوشت: ايرانيان با نمايش خودروهاي تخريب شده دانشمندان هسته اي ترور شده خود تبليغات ضداسرائيلي را آغاز كردند.
نيويورك پست نيز برگزاري شانزدهمين اجلاس غيرمتعهدها در تهران را به منزله فرو رفتن ميخ آخر به تابوت سياست هاي ضد ايراني كاخ سفيد دانست و نوشت: اين اجلاس زوال حيثيت و اعتبار بين المللي واشنگتن را نشان داد.
اين نشريه افزود: به نظر مي آيد اين رخداد يك هفته اي كه به ضرر غرب و اسرائيل خواهد بود، از تغيير در جهت گيري قدرت جهاني خبر مي دهد كه البته براي آمريكا آزاردهنده است.
نيويورك پست همچنين با اشاره به ظهور قدرت هاي جديد براي تصدي نقش رهبري، ايران را يكي از اين قدرت هاي جديد خواند كه با نظر مساعد جامعه بين المللي در حال كسب تفوق و سلطه بر منطقه مطابق راهبردهاي ايران است.
روزنامه فرانسوي نوول آبزرواتور نيز طي گزارشي نشست نم را فرصت تهران براي اثبات عدم صحت ادعاهاي غرب در خصوص انزواي ايران در صحنه بين المللي دانست.


پاي درس علي (ع)




نوشته شده در   سه شنبه 7 شهريور 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode