ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 8 ارديبهشت 1403
شنبه 8 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 7 مرداد 1389     |     کد : 8629

خوراک اسفناج با چیپس سیر

برای تهیه چیپس سیر، ابتدا سیر را به صورت خیلی نازک برش دهید،‌ سپس آن‌ها را در روغن سرخ کنید...

برای تهیه چیپس سیر، ابتدا سیر را به صورت خیلی نازک برش دهید،‌ سپس آن‌ها را در روغن سرخ کنید.
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: ‌5 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:
سیر: 5 حبه، پوست آن‌ها را درآورده، سپس به صورت خیلی نازک، آن‌ها را برش دهید.
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
برگ‌های کوچک اسفناج: 350 گرم
نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری
فلفل: مقدار لازم

طرز تهیه:
• درون یک تابه بزرگ،‌ روغن بریزید و سیرهای نازک شده را درون آن سرخ کنید.
• حرارت را کم کرده و بگذارید سیرها آرام درون روغن سرخ شوند.
• به محض اینکه سیرها طلایی رنگ شدند آن‌ را از روی حرارت برداشته و درون ظرفی بریزید که از قبل درون آن دستمال خشک کن قرار داده‌ تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شوند.
• نیمی از روغن درون تابه را در ظرفی دیگر بریزید و نیمی از اسفناج‌ها را درون تابه به مدت یک دقیقه تفت دهید و به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید و آن را درون ظرف مورد نظر قرار داده و با بقیه روغن و نیز نیمی دیگر از اسفناج‌ها همین مراحل را تکرار کنید.[اسفناج پنیر مربعی]
• هنگام سرو، روی اسفناج‌های سرخ شده، چیپس سیر بریزید و میل کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه 7 مرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode