ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 21 ارديبهشت 1393     |     کد : 71981

ماهی سوخاری و فلفل

تعداد: 4 نفر | زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه...



تعداد: 4 نفر | زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

 

    450 گرم فیله ماهی (مثلا تیلاپیلا)

    ¾ پیمانه شیر

    یک عدد تخم‌مرغ

    یک قاشق چایخوری ادویه دریایی

    یک پیمانه آرد کامل

    3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

    یک پیمانه فلفل سبز خرد شده

    یک لیموترش قاچ شده



طرز تهیه

 ماهی‌ها رابشویید و روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا خشک شوند.
در یک بشقاب گود، شیر، تخم‌مرغ و ادویه دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. آرد را در بشقاب دیگری بریزید. ماهی‌ها را در مخلوط شیر بغلتانید و سپس در مخلوط آرد قرار دهید. فیله‌ها را بتکانید تا آرد اضافه‌‎شان گرفته شود. این کار را دوباره تکرار کنید تا یک لایه ضخیم دور ماهی‌ها را بپوشاند.  
3 قاشق غذاخوری روغن را درون تابه بزرگ داغ کنید. ماهی‌ها را در آن به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید.
تابه را بشویید و فلفل‌ها را درون تابه دون روغن 2 دقیقه تفت دهید تا کبابی و طلایی شوند.
 فیله‌های سوخاری ماهی را به همراه فلفل کبابی سرو کنید.


نوشته شده در   يکشنبه 21 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode