ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
يکشنبه 16 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 3 ارديبهشت 1393     |     کد : 70970

دلمه قارچ

مواد لازم برای 4 نفر....

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ درشت یک اندازه - 24 عدد

گوشت یا ژامبون چرخ کرده - 200 گرم

سویا سس - 1 قاشق سوپخوری

شکر - 1 قاشق مرباخوری

آرد ذرت - 1 قاشق سوپخوری

نمک - بقدر کافی

دلمه قارچ

طرز تهیه

گوشت یا ژامبون را با یک قاشق سویا سس و آرد و کمی نمک مخلوط می نمائیم.ساق قارچ ها را از کلاهک جدا نموده،ساق ها را می شوئیم و ریز خرد می کنیم.

یکی دو قاشق روغن مایع در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . قارچ های خرد کرده را در آن کمی سرخ می نماییم. بعد گوشت را با قارچ مخلوط نموده ،هم می زنیم. کمی شکر و نمک به آن اضافه کرده،بعد از یکی دو دقیقه که آب گوشت کشیده شد،داخل قارچ ها را با آن پر می نمائیم.

بعد قارچ های آماده شده را در یک ردیف در ظرف چیده در فر ملایم به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار می دهیم،کافی است قارچ کمی نرم شود. می توانیم قارچ ها را در تابه چیده درب آن را بگذاریم و چند دقیقه با حرارت ملایم بپزیم.

این روش تهیه دلمه قارچ چینی می باشد.


نوشته شده در   چهارشنبه 3 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode