ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 19 مرداد 1401
چهارشنبه 19 مرداد 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 28 آذر 1388     |     کد : 5926

اسكالوپ بوقلمون تايلندي

خوراكي ساده و سبك و متفاوت از غذاي روزمره، اين غذا در طي 20 دقيقه آماده ميشود و بسيار خوش طعم و لذيذ است...

خوراكي ساده و سبك و متفاوت از غذاي روزمره، اين غذا در طي 20 دقيقه آماده ميشود و بسيار خوش طعم و لذيذ است.
مواد لازم - براي چهار نفر
• 350 گرم فيله بوقلمون
• نصف پيمانه برگ پيازچه خرد شده
• 1 يا دو فلفل چيلي قرمز يا سبز ريز خرد شده
• يك چهارم قاشق چايخوري نمك
• 1 قاشق سوپخوري روغن
• يك چهارم فنجان آرد سفيد
• نصف ليموترش ورقه شده (در صورت تمايل)

روش تهيه
1. فيله را از پهنا به صورت چهار دايره ضخيم ببريد. اين دايره ها را در يك كيسه فريزر قرار داده و با يك بيفتك كوب، بر روي آنها بكوبيد تا پهن شده و به قطر 1 سانتيمتر درآيند.
2. قطعات بوقلمون را از كيسه خارج كرده و روي آنها را به طور مساوي با پيازچه، فلفل و نمك بپوشانيد، آنها را مجددا در كيسه قرار داده و بكوبيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسند.
3. روغن را در يك ماهيتابه بزرگ و ضخيم داغ كنيد. قطعات بوقلمون را به آرامي درون آرد بزنيد و آهسته آرد اضافه آن را بتكانيد.
4. قطعات را داخل روغن گذاشته و روي حرارت متوسط به مدت 10 دقيقه سرخ كنيد. در ميانه سرخ كردن آنها را يك مرتبه برگردانيد.
در صورت تمايل آنها را با قطعات ليمو تزيين كرده و بلافاصله سرو كنيد. 


نوشته شده در   شنبه 28 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode