ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 7 تير 1401
سه شنبه 7 تير 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 10 آبان 1388     |     کد : 5353

كاسه اي آذري

پياز را سرخ مي كنيم. كمي زعفران به آن مي زنيم و برنج خيس خورده ...


مواد لازم:

برنج                           3 پيمانه

ذرت                            1 پيمانه

نخودفرنگي                   1 پيمانه

هويج خردشده                2 عدد

گوشت مرغ                  250 گرم

زرشك                         2 قاشق غذاخوري

خلال بادام                     2 قاشق غذاخوري

پياز خرد شده                 2 عدد

نمك، فلفل و ادويه            به مقدار كافي

روغن                          به مقدار لازم

 

 طرز تهيه:

پياز را سرخ مي كنيم. كمي زعفران به آن مي زنيم و برنج خيس خورده را (بدون آب) به آن اضافه مي كنيم.

تخم گشنيز، زردچوبه، دارچين، پودر كاري و نمك را اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم.

كمي روغن اضافه مي كنيم. سپس هويج و نخودفرنگي و ذرت آب پز را اضافه مي كنيم (در صورت دلخواه قارچ و فلفل سبز نيز مي توان اضافه كرد).

سپس كمي از خلال بادام و زرشك را افزوده و 3 ليوان آب مي ريزيم و مي گذاريم كمي بپزد.

مرغ را نيز جداگانه با نمك و ادويه مي پزيم.

بعد در يك ظرف بزرگ چرب شده، كمي زرشك و بادام ريخته و سپس لايه لايه مخلوط برنج و مرغ پخته را اضفه مي كنيم.

مي توانيم روي آن بادام ريخته يا با سيب زميني رنده شده روي آن را بپوشانيم.

سپس بدون فويل (و در صورتي كه روي آن را با سيب زميني يا بادام نپوشانده ايم با فويل) در فر 180 درجه به مدت نيم ساعت مي پزيم.


نوشته شده در   يکشنبه 10 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode