ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
سه شنبه 27 ارديبهشت 1401
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 28 خرداد 1388     |     کد : 3249

پودينگ گوشت

گوشت چرخ کرده 250 گرم..

گوشت چرخ کرده 250 گرم

نان خشک کوبیده یک سوم پیمانه

شیر سه چهارم پیمانه

پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری

جعفری 2 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 1 عدد

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

سس گوجه نصف لیوان

 

طرز تهیه

نان خشك كوبيده را در شير حل مي كنيم و جعفري خرد شده، جوش شيرين، كمي نمك

فلفل و پيازداغ را به مايه اضافه مي نماييم و بهم مي زنيم. تخم مرغ را جداگانه كمي

مي زنيم و با گوشت داخل مايه مي ريزيم تا تمام مواد مخلوط شود. ته و اطراف ظرف

 مسطحي را چرب مي كنيم و كمي نان خشك كوبيده در آن مي پاشيم، مايه را در ظرف

 مي ريزيم و با پشت قاشق صاف مي كنيم، ظرف را با درپوش به مدت 10-8 دقيقه

 قدرت 80% در مايكروويو مي گذاريم. سپس سطح مواد را روغن اندود می كنيم و

 ظرف را روی سه پايه فلزي به مدت 5ـ7 دقيقه قدرت 40% و گريل (كليد تركيبی)

قرار می دهيم. اگر بخواهيم آن طرف پودينگ نيز برشته شود ظرفی را روی دهانه

قالب مي گذاريم و پودينگ را در آن ظرف بر مي گردانيم و رو و اطراف آن را سس

 گوجه فرنگی مي ماليم و ظرف را به مدت 5-4 دقيقه با گريل روی سه پايه فلزی

 قرار مي دهيم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نوشته شده در   پنجشنبه 28 خرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode