ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 28 ارديبهشت 1403
جمعه 28 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 28 دي 1389     |     کد : 14268

دسر سیب پخته

بهتر است برای تهیه این دسر از سیب‌های قرمز استفاده کنید.

 

بهتر است برای تهیه این دسر از سیب‌های قرمز استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:
سیب بزرگ: ‌4 عدد، ترجیحا قرمز رنگ
شکر: یک چهارم پیمانه
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
کشمش ریز پلویی: یک چهارم پیمانه
کره: ‌یک قاشق غذاخوری
آب جوش:‌ سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:
• فر را از قبل با حرارت 375 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
• از قسمت چوب انتهای سیب، با یک چاقوی نازک، حدود یک و نیم سانتی‌متر به سمت مرکز تخم‌ها بریده و با استفاده از یک قاشق آن قسمت را تراشیده و بیرون آورید. سعی کنید دهانه حفره ایجاد شده بیش از دو سانتی‌متر نشود.(مطابق شکل)

دسر سیب پخته

• در یک کاسه کوچک، شکر،‌ دارچین، گردو و شکر را خوب با هم مخلوط کنید.
• سیب‌ها را درون ظرف پخت مخصوص مایکروفر قرار دهید.
• از مخلوط فوق درون سیب‌ها را پر کنید و روی هر یک از دهانه سیب‌ها را مقدار کمی کره قرار دهید.
• ظرف حاوی سیب‌ها را درون فر که از قبل گرم شده، ‌مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی‌ که نرم شده ولی له نشوند حرارت دهید.
• ظرف را از فر بیرون آورید و از آب حاصل از پخت سیب‌ها که درون ظرف جمع شده با قاشق چند با روی سیب‌ها بریزید.• دسر سیب پخته را تا سرد نشده می‌توانید همراه با بستنی وانیلی میل کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 28 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode