ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 ارديبهشت 1403
جمعه 14 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 25 آذر 1389     |     کد : 12889

طرز تهیه پنکیک

شاید شما هم این پنکیک را به عنوان بهترین پنکیکی انتخاب کنید که تا به حال خورده‌اید.

طرز تهیه بهترین پنکیک!! 
شاید شما هم این پنکیک را به عنوان بهترین پنکیکی انتخاب کنید که تا به حال خورده‌اید.

مواد لازم برای 3- 2 نفر:
کره: 5 قاشق غذاخوری
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
جوش شیرین:‌ نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: یک عدد، سفیده و زرده آن جدا شود.
شیر بدون چربی:‌ یک پیمانه
شیر معمولی: یک چهارم پیمانه
روغن کانولا برای سرخ کردن

طرز تهیه:
• کره را ذوب کنید و بگذارید کمی خنک شود.
• همزمان که کره در حال خنک شدن است، آرد، ‌شکر، بیکینگ پودر، نمک و جوش‌ شیرین را درون کاسه ‌متوسطی ریخته و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه‌ای دیگر، زرده تخم‌مرغ، شیر بدون چربی و شیر معمولی را آنقدر هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، سپس کره را به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
• مخلوط شیر و زرده را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
• اکنون سفیده تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. (در این مرحله مراقب باشید مخلوط را خیلی هم نزنید)
• تابه بزرگی روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کانولا را درون آن بریزید و وقتی داغ شد حرارت را کم کنید و با قاشق از مخلوط برداشته درون روغن بریزید، ابتدا یک طرف و بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید و با بقیه مایه همین عمل را تکرار کنید.
توجه: اگر شیر بدون چربی در دسترس ندارید می‌توانید از ماست ساده استفاده کنید. دو سوم پیمانه ماست را با کمی شیر معمولی رقیق کنید تا به حد یک پیمانه برسد.


نوشته شده در   پنجشنبه 25 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode