ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 ارديبهشت 1403
جمعه 14 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 25 مهر 1389     |     کد : 10395

سوفله سیب زمینی و قارچ

مواد لازم
سيب‌زميني آب‌پز پنج عدد
قارچ يك پيمانه
تخم‌مرغ سه عدد
پنير سفيد و پیتزا از هر کدام 100 گرم
خامه نصف پيمانه
نمك و فلفل و روغن زیتون به ميزان لازم
ريحان خردشده دو قاشق سوپخوري
نشاسته يك قاشق سوپخوري 

طرز تهيه
كف ظرف مخصوص فر يا پيركس را چرب و سيب‌زميني‌ها را حلقه حلقه كرده و در آن بچينيد. قارچ را خرد كرده و با تخم‌مرغ‌ها بزنيد. پنير سفيد و كمي از پنير پيتزاي رنده‌شده را هم اضافه كرده و هم بزنيد. خامه، ريحان، نمك، فلفل و نشاسته را هم افزوده و كاملا مخلوط كنيد. اين مايه را روي سيب‌زميني‌ها ريخته و صاف كرده و دوباره يك لايه سيب‌زميني حلقه شده را روي مواد بچينيد. كمي روغن زيتون روي سيب‌زميني‌ها ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 30 دقيقه قرار دهيد. بعد از اين مدت پنير پيتزا باقي‌مانده را روي سوفله ريخته و مجددا پنج دقيقه ديگر در فر قرار داده تا پنير طلايي شود.


نوشته شده در   يکشنبه 25 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode