ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 8 ارديبهشت 1403
شنبه 8 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 19 مهر 1397     |     کد : 185334

رئیس انجمن علمی روان پزشکان ایران عنوان کرد:

نقش نوسانات ارزی در بروز اختلالات اضطرابی جامعه

رئیس انجمن علمی روان پزشکان ایران نقش نوسانات ارزی را در بروز اختلالات اضطرابی جامعه موثر دانست.

رئیس انجمن علمی روان پزشکان ایران نقش نوسانات ارزی را در بروز اختلالات اضطرابی جامعه موثر دانست.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، مریم رسولیان صبح چهارشنبه در نشست خبری سی و پنجمین همایش انجمن علمی روان پزشکان ایران گفت: نوسانات ارزی یکی از عوامل اجتماعی ناشی از بحران های اقتصادی است و قطعاً در بروز استرس تأثیر دارد.

وی افزود: افراد بر مبنای شخصیت و ویژگی های فردی نسبت به این قبیل بحران ها واکنش نشان می دهند ولی می توان عنوان داشت که این قبیل بحران ها، فضای عمومی جامعه را ناامن می سازد.

رسولیان خاطرنشان کرد: وقتی مشکلات از حدی می گذرد قطعاً عملکرد فرد را کاهش می دهد و وقایعی از این دست روی عملکرد جامعه اثرگذار است.

رئیس انجمن علمی روان پزشکان ایران در ارتباط با نوسانات ارزی و افزایش سکته های قلبی در هفته های اخیر تصریح کرد: افزایش اضطراب برای کسی که زمینه بیماری قلبی دارد می تواند منجر به سکته شود.

وی با عنوان این مطلب که عوامل اجتماعی بسیار پیچیده است، اظهار داشت: اضطراب های از نوع بحران های اقتصادی می تواند براساس ویژگی های فردی بر عملکرد افراد اثرگذار باشد.

رئیس سی و پنجمین همایش انجمن علمی روان پزشکان ایران در ادامه به موضوعات مورد بحث در همایش امسال اشاره کرد و گفت: در همایش امسال موضوعات مختلفی از جمله مسائل صنفی و اجتماعی در حوزه روان پزشکی و همچنین درمان و اختلالات روان پزشکی، آموزش روان پزشکی و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت بحث و گفتگو می شود.

به گفته وی، اکثر پژوهش ها نشان داده حداکثر ۲۵ تا ۳۰ درصد سلامت افراد ناشی از رفتارهای فردی است و عوامل اجتماعی مانند فقر و نابرابری سهم ۷۰ درصدی در سلامت جامعه دارد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 19 مهر 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode