ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
سه شنبه 11 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 17 مهر 1393     |     کد : 79172

کشک مایع

ماست که ترجیحا ترش باشد را هم زده و سپس اب را کم کم به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت دوغ غلیظ در بیایید. نمک را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.



موادلازم:

ماست یک کیلو
آب یک لیتر
نمک نصف قاشق غذاخوری
شیرین بیان یک قاشق عذاخوری
رازیانه یک قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

ماست که ترجیحا ترش باشد را هم زده و سپس اب را کم کم به ان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بصورت دوغ غلیظ در بیایید. نمک را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
نکته ی مهم در درست کردن کشک, هم زدن ان است . باید مثل ماست جوش مرتب هم بزنیم تا بره بره نشود. وقتی غلظت ان مثل سس شد کشک اماده است و از روی شعله بر می داریم و ادویه را به ان اضافه می کنیم.
من شیرین بیان و رازیانه و فلفل اضافه کردم . اگر تمایلی به ریختن ادویه ندارید ساده می توانید استفاده کنید.
اگر کشک را به مقدار زیاد تهیه کردید حتمن باید ببسته بندی کرده و در فریزر نگهدارید.
گاهی کشک را با دوغ درست می کنند و به آن ارد می زنند و یا به ماست هم کمی ارد اضافه می کنند تا سریعتر به غلظت دلخواه برسد. بهتره ارد استفاده نکنید و با کمی حوصله و وقت گذاشتن کشک خوشمزه و سالمی تهیه کنید.

پ.ن1: اگر ماست تان ترش نبود حتمن یک روز کامل بیرون یخچال نگهدارید تا ترش شود کشک با ماست ترش خوشمزه می شود

پ.ن 2: با یک کیلو ماست حدود نیم کیلو کشک بدست میآید.


نوشته شده در   پنجشنبه 17 مهر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode