ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 13 اسفند 1388     |     کد : 6718

باقلوا

اين شيريني معمولاً از لايه هاي آرد خميرشده و خرده هاي گردو و پسته درست مي شود. باقلوا معمولاً بوسيله شهدي كه از گلاب و زعفران درست شده، شيرين مي شود اما مي توان از عسل هم براي اينكار استفاده كرد...

اين شيريني معمولاً از لايه هاي آرد خميرشده و خرده هاي گردو و پسته درست مي شود. باقلوا معمولاً بوسيله شهدي كه از گلاب و زعفران درست شده، شيرين مي شود اما مي توان از عسل هم براي اينكار استفاده كرد.

تركيبات اصلي:
15 ورقه خمير ورقه ورقه آرد
يك چهارم پيمانه كره
نصف پيمانه گردوي خرد شده
پودر نارگيل و پسته خرد شده براي تزيين

تركيبات شهد:
2 پيمانه شكر
يك پيمانه آب
يك چهارم پيمانه گلاب
يك چهارم قاشق سوپخوري هل (دلخواه)
يك هشتم قاشق سوپخوري زعفران (دلخواه)
دو قطره آب ليموي تازه (دلخواه)

طرز تهيه:
1- فر را از قبل تا 350 درجه فارنهايت گرم كنيد.
2- يك تابه در ابعاد 23 در 33 سانتيمتر برداريد و كف و ديواره هاي آن را كره بماليد.
3- ورقه هاي خمير را باز كنيد و با يك پارچه نمدار روي آن را بپوشانيد تا در حين كار كردن شما خشك نشوند.
4- يكي از ورقه هاي خمير را تا زده تا به اندازه تابه دربيايد و داخل آن بگذاريد، رويش را كره ماليده و اين كار را تكرار كنيد تا زماني كه 4 لايه خمير در تابه داشته باشيد. 2 تا 3 قاشق سوپخوري از گردوهاي خرد شده را روي آن بپاشيد. اين مرحله را دو بار تكرار كنيد.
5- روي بالاترين لايه از گردوها كه رويش با ورقه خمير پوشيده شده، كره ماليده و اين كار را تكرار كنيد تا ديگر ورقه اي باقي نماند.
6- با استفاده از يك چاقوي تيز برش هايي را تا كف تابه به شكل لوزي يا مربع ايجاد كنيد.
7- به مدت 40 تا 45 دقيقه بپزيد تا زماني كه باقلواي شما طلايي-قهوه اي و ترد شود.
8- در زمانيكه باقلوا در حال پختن است، شهد را به اين صورت آماده كنيد: شكر و آب را بجوشانيد تا زماني كه شكر كاملاً حل شود. زعفران را در دو قاشق سوپخوري آب جوش حل و به شهد اضافه كنيد. هل را اضافه كنيد و به مدت 15 دقيقه ديگر تا زماني كه شهد غليظ شود، آن را بجوشانيد. گلاب را اضافه كرده و به مدت يك دقيقه ديگر حرارت دهيد. حالا از روي حرارت برداشته و دو قطره آب ليموي تازه را به آن اضافه كنيد. بگذاريد شهدتان كاملاً سرد شود.
9- باقلوا را از روي حرارت برداشته و فوراً شهد را روي آن بريزيد. بوسيله پسته خرد شده و پودر نارگيل آن را تزيين كنيد و بگذاريد سرد شود. تا زماني كه كاملاً سرد نشده روي آن را نپوشانيد.


نوشته شده در   پنجشنبه 13 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode