ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 9 اسفند 1388     |     کد : 6666

نان شيريني زنجبيلي

زنجبيل: 2 قاشق مرباخوري ...

مواد لازم:
زنجبيل: 2 قاشق مرباخوري
تخم‌مرغ: ‌يك عدد
پودر قند: يك پيمانه
آرد سفيد گندم: يك پيمانه
كره: دوسوم پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
وانيل: يك‌چهارم قاشق مربا خوري
پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهيه:
• ابتدا فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد حرارت دهيد.
• كره و پودر قند را ترجيحا با همزن برقي آنقدر هم بزنيد تا سفيد و بي‌رنگ شود.
• زرده تخم‌مرغ و وانيل را به مخلوط اضافه كرده آنقدر هم بزنيد كه سفيد و كشدار شود.
• به مايه فوق، آرد، بيكينگ پودر و زنجبيل را اضافه كرده و آنقدر آن را ورز دهيد تا به شكل خمير درآيد.
• خمير را به يك سطح آردي منتقل كنيد و با وردنه آن را باز كرده و قالب زنيد.
• شيريني‌هاي قالب زده را روي سيني فر با رعايت فاصله بچينيد و روي هر كدام از آن‌ها را با قلم مو، سفيده تخم‌مرغ بماليد و روي آن، مقداري پوست پسته بپاشيد .
• آن‌ها را به مدت 20 دقيقه در فر حرارت دهيد.


نوشته شده در   يکشنبه 9 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode